122

Анонимен

преди 3 години

27-те по индекс на човешкото развитие рухнаха точно за 2 години, след като СССР свърши кинти те.

121

Демократите 90те

преди 3 години

Всички *** на на лицето Живков вкупом при него да не тъгувате.

120

Анонимен

преди 3 години

Като искаш като по времето на Тошо - спирай нета, чети само вестници и имай режим на тока :)

119

мнение

преди 3 години

Мисля, че тези 92,2% изчерпват всичко какво е било и сега как е...

118

Бай Иван

преди 3 години

Лошия соц дето даде жилища на всички живеещи в кошари преди това, светлата демокрация какво даде освен право на меланиновия електорат да ви обира, убива и изнасилва, когато си поиска и право на гей парад ;) ???

117

Анонимен

преди 3 години

Ами аз нямам тАлАвизор - стигат ми другите средства за промиване на мозъка! А и доста други са така, по същата причина.Така, че НЕ всички имат телевизор!

116

Тодор Живков

преди 3 години

5-то място по образование и 27-мо място по индекс на човешкото развитие имахме по времето на "селянина" Живков. Сегашните "граждани" какво направиха, какво построиха? Срещу него да бягате, още 200 години не може да стигнете ВЕЛИКИЯ ДЪРЖАВНИК ТОДОР ХРИСТОВ ЖИВКОВ!

115

кескьосе

преди 3 години

Много скъпи станаха жилищата в София. За един апартамент с две спални, като за семейство с две деца, ти трябват минимум едни 250-300 хил. лв. Имам предвид нормално местоположение, без лукс и топ локации, както и да не е баш последния блок до полето.

114

Анонимен

преди 3 години

Капиталистите през социализма пращаха в България някакви по-вкусни банани. Може би са слагали в тях нещо, за да ни зарибяват по капитализма. Може би са ни пращали от кокаиновите банани?

113

До 108

преди 3 години

До Анонимен Само печалбите на банките, и то при Ковида, бяха 3,5 млрд Евро. Чистата печалба. Веригите магазине имат оборот над 25 млрд Евро, сложи 20 % чиста печалба - над 7 млрд Евро.

112

Анонимен

преди 3 години

Псевдопрофесор Келбечева каза, че социализмът е развалил хубавия селски български народ чрез образование, медицина, промишленост и социални придобивки.

111

Димитър Георгиев

преди 3 години

Нямам статистически данни но не съм сляп.Минете по главните улици,по центъра на големите градове и ще видите,че етажите над партера,където са магазините тънат в разруха и са необитаеми.В Пловдив,където живея над 40 % от сградите са построени през последните 40 г. и тъй като много от старите сгради са занемарени и полуобитеми поне 50 % от населението живее в нови сгради.В селата сградите са основно стари,там живеят стари хора,но близо до големите градове започва строителство на нови къщи.

110

Анонимен

преди 3 години

Ако имахме 14 милиарда евро, нашите политици щяха да са ги надушили, бе :)

109

Анонимен

преди 3 години

Само се чудя как всички, които са живели тогава забравиха толкова бързо, колко беше добре.Щото толкова е било и добре, затова.

108

Зозо

преди 3 години

Моето жилище е 120кв.м. + гараж 38кв.м. Имам 2 коли - градска и Джип. Климатици, телевизори във всяка стая. И някой лев имам.... Ех, живот приятен :))))))))))))))))))))))

107

Анонимен

преди 3 години

Искаш да кажеш, че Пешо Заварчика е можел да избира система преди 1989 г ли?Сега има къде по-голям избор на система. Ако не му харесва - сменя държавата.

106

Анонимен

преди 3 години

14-16 млрд. евро... Ехехеееее, абе тия суми за нищо ги нямате...

105

ТТ

преди 3 години

Е, и? За сравнение в германия жилищата са още по-стари.

104

Ивайло Левски

преди 3 години

Ивайло Левски от Варна е най-големия НАРКОМАН. Лежал е в наркокомуна. Прякорът му е ДЖЪНКИТО.

103

Анонимен

преди 3 години

Какъв соц ви гони, това което знам за соца е ,че така наречени управляващи хората които определят как да са нещата, взимат мах 3 пъти по голяма заплата от някой работник.Същите хора сега печелят милиони а разликата с някой работник е огромно число.Нормално е тези хора да ги устройва повече да са капиталисти. а не бай Пешо заварчика да казва коя система го устройва, той е заварчик и има избор за заварки, а не коя система устройва капиталистите.