428

Анонимен

преди 3 години

Искам за видя 100% машинно гласуване, как се връзва с гласуване по пощата?

427

Анонимен

преди 3 години

Аз искам да продължа да гласувам както досега. Ще ми бъде забранено ли?

426

vall

преди 3 години

Ейй много *** тука. Колко ви плащат за коментар и аз да се редя на опашката :D Тука трябва да направят коментар да се пуска с смс потвърждение. Да видим дали ще има толкова много хейт само от един акаунт :D

425

Анонимен

преди 3 години

Как в Англия се струпаха много хора в една секция ,а в другите нямаше?Защото там се плаща ,затова чакаха с часове ,не за да оправят България.

424

Анонимен

преди 3 години

а , да ги видим сега хрантутниците дали ще си гласуват субсидия от 1 лев на глас...и да се издържат от чл.внос...откъде накъде ще им плащаме,затова че сме гласували...Тази далавера трябва да спре...нали от идейни съображения са депутати,в името на народа се заклеват...да припомня,че Корнелия се разбра тихомълком с тиквата да стане 8 лв. и мина през парламента...Ако променят и изборния закон,за да не може ГРОБ да купува гласове и масово да се гласува...с крадливата хунта окончателно ще приключим

423

Новите младотурци

преди 3 години

С днешната заявка на Учин'долците да променят избирателния кодекс, така че в Турция да има неограничен брой секции, с което ДПС да стане първа сила, става ясно, че ни готвят за р' ая,а тези при'митиви, които ги избраха ще бъдат новите гя' ури. Ех, Апостоле.. .! Те не говорят за правителство, а направо стягат нови избори, за да постелят на ДПС властта. Такава е жалката картинка! Направо вървм към НТН-няма такъв народ! Опростачването е под пълна пара! Бог ни обърна гръб!

422

ACDC

преди 3 години

Нали искаха мажоритарна избирателна система? Дори референдум правиха с такъв въпрос! Сега обаче започнаха да мислят чисто партийно и забравиха каква голяма глупост набиваха в главите на избирателите си. При мажоритарен вот тяхната партия ще има само няколко депутата и не им стиска да го предложат!

421

Анонимен

преди 3 години

"Тошко Йорданов обяви приоритетите на партита" - грешката е вярна.

420

Анонимен

преди 3 години

Как ще променят закона за гласуване в чужбина? Турците ще направят 1000 секции и ще видите "кон боб яде ли".

419

Анонимен

преди 3 години

Чалгари, ще ви се стъжни живота, като стигнете до "гласуването по пощата" и неограничени секции извън ЕС.

418

Обаче

преди 3 години

Днес е само прелюдията, истинското шоу ще настане, когато главният шоумен се възстанови от Ковида и стъпи в НС.А ако не дай си Боже стане министър-председател, шоуто никога няма да свършва.

417

Анонимен

преди 3 години

Тоше, Тоше, *** душа си ти, но провидението ще се стовари и върху теб, и върху шефа ти, който ти даде властта за това. Макар да сте безбожници, няма да ви се размине.

416

граблива калинка

преди 3 години

Тя па една реч от И Така Нататък... Важното е, че успя да се въздържи да не попърджа...

415

Койчо

преди 3 години

Че нали ако субсидията стане 1 лев няма кой да ни плаща от герб по 1200 лв на месец да плюем по президента.Голяма мъка ще настане

414

Анонимен

преди 3 години

Субсидия 1 лв. ще ликвидирате БСпто.

413

Радев

преди 3 години

Тоз Тошко от ИТН много ме натъжи,като рече,че...едва ли този парламент ще издържи дълго...Ми то и аз го казах в моето си слово,че ...може да се стигне до служебен кабинет и предсрочни избори....Но тогава голяма отговорност ще се стовари на моите плещи, Боко няма да е във вилата в Бояна вече и ...трябва с ДРОН да го търся и преследвам...ще види той...как и без петел се съмва...ще види той..

412

Анонимен

преди 3 години

Мая и Тошко стават за пазачи и биячи в Белене, отколкото като депутати в Народното събрание.

411

Анонимен

преди 3 години

Искат да си напазаруват неограничено количество гласове от чужбина и така да ни прецакат. Дано някой да разясни на избирателите и на ИТН, и на БСП, и на ДБ какво означава това - ДПС + Възраждане + Божков.

410

До Истина

преди 3 години

Съгласна съм с теб. Злобата, която извира от Мая Манолова, Тошко, Христо е плашеща. Тези хора забравят, че има съд и съдебен процес. Те пренесоха бесилките, и хвърлянето на яйца и домати в Народното събрание.

409

Чалга държава

преди 3 години

Тези, които искат линч за ГЕРБ и "всеки който е гласувал за тях" - много руска ТВ гледате :D Само в диктатурите, всеки който мисли различно от диктатора е изтезаван и убиван! Мечтата на всеки анти-ГЕРБ ниск*челник е Путин на власт (или като резерва Резил Руски Радев и Слави Мултигрупа). Има обаче и костовисти, които си мечтаят Ваньо Костов приватизатора да се върне и да продължи да раздава държавата ни за по левче на всяка мутра, която го финансира!!! Глуп*в народ = Чалга-мулташко управление!!!