508

Анонимен

преди 3 години

Защо се опитвате да измамите хората който гласуваха за вас .Всички който гласуваха ще останат разочаровани ХОРАТА ИСКАТ МАЖОРИТАРЕН ВОТ

507

надежда

преди 3 години

добре казано,но.......никой не говори за броя депутати,защо ли?????Още ли ще издържаме 240 хрантутници,които дори не ходят и на работа.Плащаме грешни пари!

506

Сат Н

преди 3 години

Гласуването трябва да стане явно и на хартия и тогава фалшификациите ще бъдат НУЛА.

505

Анонимен

преди 3 години

Гласуване по пощата хммммммм. Много хора дори няма да разберат, че са гласували, а избирателната активност ще се вдигне до 100 процента, че и отгоре. Абе тия се готвят за пожизнени диктатори или що. Една държава, една партия, един премиер. Ние знаем, че имат *** манталитет, но това вече е висша арогантност.

504

ООООХ...

преди 3 години

СЪЖАЛЯВАМ НО ТОШКОВОТО САМОЧУВСТВИЕ НА ГОЛЯМАТА РАБОТА Е КАТО ТИКВА БЕЗ СЕМКИ - ИМА МНОГО НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШАТ ПЪРВО А НЕ ДА ЗАПОЧНЕТЕ СЪС СУБСИДИИТЕ-А ТОВА ПО ПОЩАТА СИ Е ЧИСТА МАШИНАЦИЯ И ОТКЪДЕ СИ СИГУРЕН ЧЕ ТОЗИ ПО ПОЩАТА Е ЧОВЕКА КОЙТО ИСКА ДА ГЛАСУВА ТОВА ДА СЕ ОТХВЪРЛИ- НЕ Е ЗЛЕ ДА ПОСЛУШАТЕ ЗА МНОГО НЕЩА НИНОВА ТЯ Е ЗАПОЗНАТА С ВСИЧКО И АКО Я СЛУШАХТЕ ВЧЕРА ТЯ БЕШЕ НАЙ ТОЧНА-НАПРАВЕТЕ РЕВИЗИЯ НА БОРИСОВ СМЕНЕТЕ ШЕФОВЕТЕ НА МВР ПО ВСИЧКИ ГРАДОВЕ ЦИК СЪЩО АКО ИСКАТЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ

503

Анонимен

преди 3 години

" Нов изборен кодекс" не думай!Празни приказки!Овце!Гласуване по пощата - фалшификат,смяна ЦИК ,по какви причини и машинно гласуване кому е нужно,че и на 100%?Популизъм и голяма голяма надувация!От чалгарите толкоз,слаба ракия,грозни сценки и празни глави.Засега се вижда единствено усилия за фалшифициране на изборите!

502

Fack

преди 3 години

Не са тия паляри виновни, а тези умни амеби, които гласуваха за тях.

501

Янко

преди 3 години

Тошко се държи, сякаш за партията им са гласували 8 милиона, а не 500 хиляди заблудени фенове. И това ли са новите им лица, от 20 години са циркаджии По телевизията.... Оставка!!!

500

Анонимен

преди 3 години

Златния Век приключи. Чалгопитеците вече дадоха заявка за съсипване на държавата.

499

Анонимен

преди 3 години

С гласуване по пощата платения вот ще хвръкне до небесата. В някоя стаичка някой бадка ще слага по 500 - 1000 бюлетини на секция в плик. Име, фамилия и адрес на подател срещу заплащане и хайде в пощенската кутия. Тошко явно е измислил подобрение на индианските нишки при гласуването.

498

Анонимен

преди 3 години

Първите думи са основните цели на чалгарите.Масивна фалшификация на следващите избори.И ще сменят ЦИК с техни хора,а черешката на тортата- фалшифицирано гласуване по пощата!Това ли е проблема на държавата?Нито ги интересува здравната нито икономическата криза,нито заплати,помощи за бизнеса,за туризма,за транспорта и т.н.които са спешнк!Ристю решил да сваля главния прокурор,какъв му е проблема с него,негов ли е или на разследваните олигарси?

497

Анонимен

преди 3 години

До 541Не знам какво имаш предвид но истината е че досега каквото и да е било но чак такива аджамии и прости хора не сме имали в парламента. Просто седя и си мисля какво мога да очаквам и ужасена си давам сметка - нищо. малкото хора които могат да направят нещо просто ще бъдат с вързани ръце. освен ако тия не си дадат сметка кое е важното нещо. Но от прости не можеш да очакваш нещо умно.

496

Анонимен

преди 3 години

Новите глупости на " няма такъв народ!Селски тарикати!Гласуване по пощата по какви причини и кое го налага?Еидя се че с подвижни урни става и нямапроблем,но виждаш избирателя,не е анонимен!А пи пощата са първите опити за законова фалшификации за следващите избори.Минава Тошко от народа и попълва бюлетините,хвърля малко пари на аборигена,част от 80- те % .Подготвят законови фалшификации,а от какъв зор 100% машинно,за да не да се направи обратна справка!

495

До 538

преди 3 години

Ние сме в тази ситуация от доста време, не от вчера или днес. Щом депутати, за които излизаха какви ли не компромати и доказателства, че са престъпници и управляваха в парламента до сега, не мисля че Слави ще ни зарови по навътре оттам дето е цялата система. Не подкрепям никой, но не мисля, че е било другояче.

494

Жорж

преди 3 години

Баhти какви *** са намъкнаха пак в Парламента.

493

Анонимен

преди 3 години

Следват арестите на гербавата шайка!

492

Анонимен

преди 3 години

Това чудо в кавички Слави Трифонов ще ни загроби. Как можаха да го вкарат в парламента направо не мога да повярвам. Той изобщо не може да разбере че политиката не е келявото му шоу, че от нея зависи съдбата на всички хора в тази държава.И че нямаме нужда от показни демонстрации а от професионалисти и експерти които да движат тази система в името на този народ с когото всички тия си бършат ***. Стигнахме до ситуация в която да ни управляват хитреци и ***. Ужас!

491

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарен вот- пълна глупост. Местните дерибей за жълти стотинки ще влизат в парламента. Купуват си 10000 гласа и влизат в парламента. Гласуване по пощата-втора глупост. Ще ме мързи да отида до училището да гласувам,но няма да ме мързи да ходя до пощата да пусна писмото с бюлетината. Пълна безсмислица и усложняване на броенето.

490

Анонимен

преди 3 години

goliam kef...bulgarite ot chujbina upravliavat s mishkite bulgarite ot balkanskia poluostrov ....oi, oi, oi...kato elektromobili...;-)

489

чичо Митко

преди 3 години

Извинявам се, била съм на друга страница :)