46

Анонимен

преди 3 години

До българинДокато ГЕРБ бяха доминираща сила в Парламента НС беше "нелегитимно" според теб и шефа ти *** Фигурантски. Сега ИЗВЕДНЪЖ НС стана върховната държавна власт.Как станА тоя номер?

45

Тонката

преди 3 години

Нещата отиват към служебно правителство, за това гееберунгелчетата *** на умряло. Знаят горките какво са надробили и какво ги очаква.

44

Калеко Алеко

преди 3 години

А Боко за пореден път показа, че е най-големия страхливец, продавайки оставка `дистанционно", защото знае, че жалка картинка в очите на народа, заставайки до Президента.

43

Анонимен

преди 3 години

До българин"Освен да се сдуши с БСП или да направи някоя друга безпринципна коалиция."ГЕРБ никога няма да се коалира с БСП, защото БСП са никои.А за безпринципна коалиция - гледай какво става в момента: всички спрещу ГЕРБ - от всички бои, "възгледи" и пр. а всъщност всички старите мафиоти. Нови от тях НЯМА, а се кълняха, че са лицето на "промяната".Къде са тия, дето ги използваха да киснат с месеци по палатките? Младите и умните? Там имаше някакви млади?Защо в парламента са Мая и Татяна?

42

До 43

преди 3 години

Разбира се, *** президента ше назнсчи служебно правителство за да изписти мафиозките структури на герб и да направи път на нови честни демократични избори

41

Аналфабет

преди 3 години

до българинти май не си въобще българин, АСНО Е ЧЕ БАЦЕ ПРЕДЛАГА кабинет и вече каза, че не очаква да бъде гласуван, а СлаБи дори не предлага проект за правителство при толкова надувки и докога иске да се явява на избори докато събере 121 депутати

40

българин

преди 3 години

До: номер 40Бойко така си плю на cypaта, защото показа че го е страх от върховната държавна власт - депутатите избрани от суверена на властта, българския народ!Ако не го е страх защо не дойде на живо?

39

До 40

преди 3 години

Кои не са легитимни ? ГербероСеерасите ли ? Ае чупката у леву

38

пенсионер

преди 3 години

на фигуранта много му се иска да си назначи служебно правителство от послушковци . хаоса и поредната криза са ни гарантирани !

37

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Слави

36

Тонката

преди 3 години

Много ясни и точни послания. Браво на Президента.

35

Анонимен

преди 3 години

Най ми хареса, че Бойко не дойде е парламента и депозира оставката си дистанционно.Първо така за пореден път ги вбеси и второ им показа, че не са легитимни като власт пред народа.Браво г н, премиер!

34

ИТН

преди 3 години

ще бъде интересно с 80 депутати, значи кворум ще има при 40+1 и ще се приемат закони ПЕЙ СЪРЦЕ

33

българин

преди 3 години

Бе вие какво искате бе? На какво се надявате? И на мен не ми харесва, че политическата ситуация в България е нестабилна, но това са фактите, приемете ги! Не си затваряйте очите и не си мислете, че живеете в Рая където всичко ви е розово!Обяснете как ГЕРБ ще може да състави читаво правителство с толкова малко депутати???Освен да се сдуши с БСП или да направи някоя друга безпринципна коалиция.Кажете открито: Вие за демокрация ли сте или за диктатура?

32

Анонимен

преди 3 години

радев откакто обяви че ще се кандидатира за нов мандат се появява всеки ден по медиите, преди това го нямаше 3 месеца - спеше зимен сън

31

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов президент

30

НИНОВ

преди 3 години

до Българчекой ти каза, че трябвало лично пред Народното събрание трябва да подаде оставка, Бабикян ли или МаМая Галева, документите се завеждат в ДЕЛОВОДСТВОТО, това да не ти е реч на фигуранта, който иска хем промени в Изборния кодекс, хем да назначава служебно правителство веднага

29

Анонимен

преди 3 години

Ама, то и вие нямате мнозинство да управлявате.Защо народът не ви даде повече власт?

28

Гроби Таласома

преди 3 години

Радев яко чиба гарнитурата на Бойкоратурата!;)))

27

Анонимен

преди 3 години

Нефелен парламент, протестърите от сега говорят срещу него. Нали затова се търкаляхте по паважа?Или си мислехте, че за вас ще гласува целият народ, а за Бойко никой?Кой ви излъга, че разбирате нещо от политика?