86

Анонимен

преди 3 години

Чета изказванията днес на всякакви стари и нови мунчвци в политиката и започвам да се питам дали днес не съм се събудил в някакъв паралелен свят на чалгарски кошмар

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Мунчо - "Удобно говорене за публиката." - както винаги, вече пета година.На удобното говорене му казваме "популизъм" - нещо друго освен надгробни речи и популизъм да сте чували от ***?Е, следващите пет години ще слушкаме как избаните от *** протестъри са си много готини, ама Боко е виновен за всеки техен екскремент - можем дори да напишем още сега нотите на бъдещите му печални "оратории".

84

българин

преди 3 години

До: номер 94По времето когато премиер беше Филип Димитров аз ходих до САЩ на почивка.Откакто ГЕРБ са на власт съм ходил само до Сърбия и то без нощуване.

83

ОХ БЕ

преди 3 години

До АнонименСлави спаси ни вярваме ти ......................Преди това трябва някой да спаси него самия. Ххахах

82

Анонимен

преди 3 години

По време на правителствата на БСПбългарина ИЗОБЩО не почиваше, защотоне можеше да си позволи.Ведна тогавашна анкета се оказа, че 49% от българите не почиват.Сега вече искате да може да ходи и до френската ривиера.

81

НЕБЪЛГАРИНО

преди 3 години

До българинЯ да ми кажеш ти преди 1989 /ако още не си бил ембрион разбира се/ къде точно ходеше - на Ривиерата ли ? Стига бе. Ти сериозно ли. Нямаше мърдане от тук. ЗАВЕСА, и то желязна. И с каква кола - Ладичка, Москвич, Трабант ? Първо се осведомявайте, после пишете глупости.

80

коректив

преди 3 години

Румбата ,пак се изпляка на метеното!

79

до 87

преди 3 години

Ами Бойко е по-добър от Радев в следното.Да кажеш, че бъдещото управление не трябва да е безпринципна коалиция е чист популизъм и ала бала.Почти всички партии преди изборите се клеха, че няма да се коалират с БСП и ГЕРБ.При съществуващата конфигурация това е невъзможно.С кого ще се коалират? За трите каки от Изправи се просто нямам думи.Те са си *** от БСП и това го знаят всички.

78

11111111111111111

преди 3 години

До АнонименСамо елементарни като Бочето хора може да го възхваляват,защото се припознават в него..........................Я по-полека миличък. Не ме познаваш, за да ми правиш психоанализа - апропо - това се отнася определно за слепците като теб - радев е едно поставено ***, нищоправец, чакащ заповедите на решетката. И пак повтарям - не ме определяй. А какъв си всъщност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77

българин

преди 3 години

До: номер 51То па един стандарт, малей, малей!!! Българина оди на моренце по гръцко и по турско оти нема пари за Френската Ривиера! Направо швейцарците цъкат с език и си викат "Що не съм се родил в България да се радвам на хубав балкански стандарт и да ям салам "Стара планина"!!!Впрочем, къде видя да казвам, че Бойко Борисов е задължен да отиде лично в Народното Събрание да си подаде оставката?Казах само, че го е страх да отиде лично.Треперят му мартинките!!!

76

РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА Бълг

преди 3 години

БОИКО Е МЕТРЕСА И ХАНЪМА НА ШИШИ .ШИШИ ДЪРЖИ В ДЕБЕЛИЯ СИ ДЖОБ И БОЙКОТО, И ГЕШЕФТА !...ЗАТОВА ИМЕННО ТОЙ Е ШИШИ !

75

Анонимен

преди 3 години

"Бойко е пъти пред твоя т.н. президент- ушаткото може само да му диша прахта на Бойко."79,с какво Бойко е по-добър от президента? Има по-добро образование? Знае повече езици? Прочел е 1 библиотека книги? Само елементарни като Бочето хора може да го възхваляват,защото се припознават в него!

74

ШИШИ

преди 3 години

Готов съм със служебен кабинет

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Визираш монолозите на Борисов, нали?

72

Анонимен

преди 3 години

Тези, които говорят дълго нищо и ме вършат.

71

Анонимен

преди 3 години

Един напълно нелегитименпарламент!

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 57"Президента ни е върха. За пореден път ме изкефи, не чете от листчета словото си и не звучеше като махленска раздумка, това го могат само умните хора. Имаме страхотен Президент."Кухината *** си има стотина лозунги и клишета от комунизма, и си ги реди чинно и по тошовистки - защо му е да ги чете, като те са му в кръвчицата.Хайде пак дружно към Азия - там ни е мястото с чалга-комунизма, поне стотина години назад в историята!

69

с тия думи

преди 3 години

Президентът Радев в парламента: В политиката някои наричат опит своите грехове и изкуството да бъдат безнаказани!Президентът го отвя Борисов с 200, че и отгоре!

68

Анонимен

преди 3 години

След тая дълга реч на Р. Радев. Може да очакваме и дълга реч от К. Нинова. Майсторка на говоренето без нищо конкретно. Следва и М. Манолова същата в празното говорене.

67

АЗ СКОРПИОНА

преди 3 години

До Калеко АлекоСмешник - Бойко е пъти пред твоя т.н. президент- ушаткото може само да му диша прахта на Бойко.