205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 242"А, да, и това""Промяната"Какъв ще го ручат всички, щото се подлъгаха по приказките на комунисти ... Бедна ви е фантазията ...:)

204

Анонимен

преди 3 години

Светът от 2009 година ни гледа с почуда - как мутродемократите са на власт в България, вместо в затвора, където им е мястото.

203

Анонимен

преди 3 години

Днес адвокат Хаджигенов каза.Целта на "Мутри вън" е да вземем ключовете за джипката и резиденцията в Бояна!!Мая Манолова му добави И да подобрим живота на Българите..А, Хаджигенов каза.А да и това, но първо ключовете от джипа.Уникални хора!!

202

Анонимен

преди 3 години

Как се лендзи и тържествува.Лупе да му е яко на баце.

201

Анонимен

преди 3 години

Утре мутридемократите подават оставка, а навън би трябвало да го чака полицейски конвой за отвеждане в ареста.

200

Анонимен

преди 3 години

Храни куче да те лае!Кой направи Мутра Манолова омбудсман?

199

Богомолката

преди 3 години

Ми, тази женската мутра е много по-зла от мъжката.

198

Анонимен

преди 3 години

Когато на власт бяха крадливите некадърни демократи от СДС си мислех, че по-лошо не може да бъде, но дойдоха мутродемократите на ГЕРБ и ме опровергаха. Засега мутрите са най-лошия вариант на демократите в България.

197

Анонимен

преди 3 години

До ФениксТи ще го ядеш драги, и причината е, че си неадекватен.

196

Анонимен

преди 3 години

Мутра Манолова май е забравила кои братя я хранеха дълго време!

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 228Интересна работа, имало само една мафия, всичко се контролирало от нея, пък някак си на изборите не изглежда мафията да ги е "контролирала".Сега се сещам, че преди тях ревяхте, че ще ги манипулира "мафията на Бойко", но нещо забравихте за това като видяхте резултатите.Колко пъти трябва да не познаете, за да разберете колко сте неадектватни?Ако мафията беше това, което казвате, Бойко щеше да ви бие с 60% и нагоре.

194

Анонимен

преди 3 години

Последни по заплати в Европа, първи по намаляващо население в света, една от държавите най-лошо справящи се с епидемията, мутри на власт, това е България между 2009 и 2021 години.

193

Феникс

преди 3 години

Воя и писъците на комунистическата из-мет от ГЕРБ е музика за ушите ми което ми напомня от своя страна да си сипя още едно уиски и да се наслаждавам на агонията на мутрите :)Все Пак да не забравяме че утре е 15.04 и президента е приготвил един ГОЛЯМ *** за хунтата... утре ще е голямо наслаждение

192

Пробивна

преди 3 години

Много се кефя на това бодило как ще боцка Боце в ***.

191

социалист

преди 3 години

Тази плаши децата. Май мун.

190

Анонимен

преди 3 години

Първата работа на мутродемократите след юли 2009, когато завзеха властта в България, беше да се разправят чрез държавата с другите конкурентни кланове на мафията. Сега остана само една мафия - тази на управляващите в България през последните 12 години.

189

Анонимен

преди 3 години

До ФениксПриятел, ако трябва да съм честен, ти не си добре с главата, тъй че не знам кой ще те вземе на работа въобще. Явно някъде са те прибрали по милост, щото виждат, че не си в ред. Това може да обясни защо твърдиш, че заплатата ти не е мърдала от 12 години: нормалните хора искат повишения, питат защо така.Между другото, Бойко и правителството не ти определят заплатата ти ако си в частния сектор, тъй че не става ясно защо ревеш тук!!!

188

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПОСЛЕДНИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ .....СЕ КАНЯТ ДА БЪДАТ ПЪРВИ.....ХА,ХА,ХААААААААААСКУБЛАТА ОТ КЮСТЕНДИЛ И ДЪРТАТА МОМА /адвокат на мутрите от ВИС/....МАЙ СА СЕ ВЗЕЛИ ДОСТА НА СЕРИОЗНО....!ФАНТАЗИРАТ СИ , ПОВЕЧЕ ОТ ДОПУСТИМОТО!!!!!!

187

Анонимен

преди 3 години

Ако имам шанс, да задам въпрос на Мая Манолова, ще я попитам само едно.- г-жа Манолова, за вас братя Галеви мутри или честни бизнесмени са??Този въпрос не ми дава мира от години.

186

Анонимен

преди 3 години

Питекантропе,не забравяй че на власт е ГЕРБ с премиер Бойко Борисов! Че ГЕРБ спечелихме изборите с голяма преднина! Повече от 8% над ИТН,а над вашата групичка 22%. Млък,че ще спите още дълго на Орлов мост в смрадливите палатки!