143

пенсионер

преди 9 месеца

Гледах и слушах и се чудех с конкурс ли са ги събирали в групите по пошлост , наглост и просто-тия..Дано тези които гонят мутрите и палеха маските са си запазили някоя обгорела и по един черен чувал ,за да има къде да се скрият когато на хората им писне да гледат цирка.

142

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен - Нека видим, но ако нещата продължат така, ще върнете Бойко на бял конЕ, какво! Лошо ли ще бъде това?

141

Така е ..

преди 9 месеца

Изправи се ! Мутри от вън ! вече са в парламента.Вече изпълниха своите интереси.Манолова , отровното трио , че и Дончева за гарнитура.

140

Анонимен

преди 9 месеца

Чак такава пошлост до сега не е имало в парламента-наглост и простотия.Май ще трябва да спираме да плащаме данъци-тия ще се опитата да окрадат всичко.Сестра Галева и обичащия да е наведен чалгар само това могат-да крадат

139

Анонимен

преди 9 месеца

А вторият работен ден? От 10 часа. Не започваха ли в 9 ч.?

138

съсъпията започва

преди 9 месеца

Не за първипът си правим харакири ,няма да припомням.И пак в резултата от гласуването на" УМНИТЕ,ИТЕЛИГЕНТНИЕ " българи,на тези които най-много крякат,когато стане дума за МАТРЕАЛА,подобие на лейдитата ,отровните и чалгарире,които си избраха.Впрочем ,приличат си и се привличат.Да ,у нас простащината,посредственността, а ако има и ругатни ,псувни ,ТОВА Е ЗА ПОЧИТ ,НАЙ-АВТОРИТЕТНО,НАЙ-ЦЕНЕНО качество, специало за депотати .И от тези увредени ,половината изперкали "НОВИ ,МЛАДИ",очаквате,КАКВО?

137

Монката

преди 9 месеца

Такава пародия до сега не е имало!!!Бог да пази България,защото такава гротеска може да има само във филм на ужасите

136

Анонимен

преди 9 месеца

Радев руска *** - вън комунист!

135

Анонимен

преди 9 месеца

до анонимен 136Верно , че в Парламента са били велики българи , особено г-н Чекмедженков , г-н Апартаментов , г-н Терасов и др. подобни - от най-великите !

134

Анонимен

преди 9 месеца

Нека Шоуто Да Продължи .. - пееше великият Фреди МеркюриНека всички да празнуват..Нека всички да танцуват..Българийо, Днес, Кой Ще Те Възроди!

133

Анонимен

преди 9 месеца

Оставка!!! Оставка!!!

132

Анонимен

преди 9 месеца

Много правилно ви го каза г-н Борисов. Старите мутри отново да се намърдат вътре.Президента - руска ***.Не го искаме.Искаме нов президент.Искаме ТръмпГерб - единствената адекватна партия работеща за народа.БСП / ЦК на БКП/ - окрадоха държавата разпродадоха я на мутрите сегашни бизнесмени а вие сте техни роби за 500 лв заплата.Мая Манолова- адвокатка на братая галевиИма такъв народ- защо не ..шоуто е забавно а и Слави и много добър шоумен.

131

Minuva42

преди 9 месеца

Не знам как го направиха тези в Парламента, но Бойко изглежда днес като интелигент :)Как го постигнаха това не знам :)

130

Анонимен

преди 9 месеца

Гледам Бабикяна в парламента ,ама и той не си вярва ,че е там и му е чак малко неудобно.Ами за къде си тръгнал бе чоджум?Там са били велики българи и ти нямаш място до тях.

129

Язе

преди 9 месеца

Ако започнат да си изпълняват клетвата, ще им е за пръв път.

128

Па, да!

преди 9 месеца

Кога не са се ръководили от интереса...На народа.

127

Ти да видиш..

преди 9 месеца

Изгониха най добрия премиер изградил нова съвременна европейска България и седнаха в НС.Лапаницата започва сега.

126

Дядо Соци

преди 9 месеца

Изправи се ! Мутрите от вън! влязоха в НС.Пътя към Евразия и съсипването на България е открит.Тези които цяла година цапаха София , пречеха на движението, вършеха мародерства, вече седнаха в парламента. Честито на печелившите чалгари от чужбина и тъмно чер.ве.ните фашисти.Очаквайте лоши новини. Първата вече я има.Най важното било смяна на избирателната система. Народа очакваше друго.

125

Пак ви прекараха

преди 9 месеца

ГЕРБ, ДПС плюс Слави прави 156 гласа, вече са накупили няколко още здравите сили и правят 160 гласа. При тези 160 гласа, Слави прави предложение за свикване на Велико Народно събрание, което ВНС да приеме конституция на Румен Радев. Апропо, нали си спомняте, че Бойко Борисов още в понеделник каза нека се свика ВНС и да се приеме конституцията на Радев, каза още Сашо ДиковСлави Трифонов е приклещен,няма мърдане и каквото му кажат това щенаправи!.Край на цитата. Цитатът идва от ДПС, каза Сашо Диков

124

Анонимен

преди 9 месеца

'' Обиди и лични нападки още от първия работен ден на депутатите '' .................. Не ми хареса първия ден, виждам евтин реваншизъм ... НЕ МОЖЕ да започваш нов Парламент, като от първия ден казваш - 'този Парламент няма да изкара мандата си'. Това показва неуважение към институцията, неуважение към народа ... показва лични тънки сметки надделяващи над ролята на политик и държавник Нека видим, но ако нещата продължат така, ще върнете Бойко на бял кон