132

пенсионер

преди 3 години

Гледах и слушах и се чудех с конкурс ли са ги събирали в групите по пошлост , наглост и просто-тия..Дано тези които гонят мутрите и палеха маските са си запазили някоя обгорела и по един черен чувал ,за да има къде да се скрият когато на хората им писне да гледат цирка.

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Нека видим, но ако нещата продължат така, ще върнете Бойко на бял конЕ, какво! Лошо ли ще бъде това?

130

Анонимен

преди 3 години

Чак такава пошлост до сега не е имало в парламента-наглост и простотия.Май ще трябва да спираме да плащаме данъци-тия ще се опитата да окрадат всичко.Сестра Галева и обичащия да е наведен чалгар само това могат-да крадат

129

Анонимен

преди 3 години

А вторият работен ден? От 10 часа. Не започваха ли в 9 ч.?

128

Монката

преди 3 години

Такава пародия до сега не е имало!!!Бог да пази България,защото такава гротеска може да има само във филм на ужасите

127

Анонимен

преди 3 години

Радев руска *** - вън комунист!

126

Анонимен

преди 3 години

до анонимен 136Верно , че в Парламента са били велики българи , особено г-н Чекмедженков , г-н Апартаментов , г-н Терасов и др. подобни - от най-великите !

125

Анонимен

преди 3 години

Нека Шоуто Да Продължи .. - пееше великият Фреди МеркюриНека всички да празнуват..Нека всички да танцуват..Българийо, Днес, Кой Ще Те Възроди!

124

Анонимен

преди 3 години

Оставка!!! Оставка!!!

123

Анонимен

преди 3 години

Много правилно ви го каза г-н Борисов. Старите мутри отново да се намърдат вътре.Президента - руска ***.Не го искаме.Искаме нов президент.Искаме ТръмпГерб - единствената адекватна партия работеща за народа.БСП / ЦК на БКП/ - окрадоха държавата разпродадоха я на мутрите сегашни бизнесмени а вие сте техни роби за 500 лв заплата.Мая Манолова- адвокатка на братая галевиИма такъв народ- защо не ..шоуто е забавно а и Слави и много добър шоумен.

122

Minuva42

преди 3 години

Не знам как го направиха тези в Парламента, но Бойко изглежда днес като интелигент :)Как го постигнаха това не знам :)

121

Анонимен

преди 3 години

Гледам Бабикяна в парламента ,ама и той не си вярва ,че е там и му е чак малко неудобно.Ами за къде си тръгнал бе чоджум?Там са били велики българи и ти нямаш място до тях.

120

Язе

преди 3 години

Ако започнат да си изпълняват клетвата, ще им е за пръв път.

119

Па, да!

преди 3 години

Кога не са се ръководили от интереса...На народа.

118

Пак ви прекараха

преди 3 години

ГЕРБ, ДПС плюс Слави прави 156 гласа, вече са накупили няколко още здравите сили и правят 160 гласа. При тези 160 гласа, Слави прави предложение за свикване на Велико Народно събрание, което ВНС да приеме конституция на Румен Радев. Апропо, нали си спомняте, че Бойко Борисов още в понеделник каза нека се свика ВНС и да се приеме конституцията на Радев, каза още Сашо ДиковСлави Трифонов е приклещен,няма мърдане и каквото му кажат това щенаправи!.Край на цитата. Цитатът идва от ДПС, каза Сашо Диков

117

Анонимен

преди 3 години

'' Обиди и лични нападки още от първия работен ден на депутатите '' .................. Не ми хареса първия ден, виждам евтин реваншизъм ... НЕ МОЖЕ да започваш нов Парламент, като от първия ден казваш - 'този Парламент няма да изкара мандата си'. Това показва неуважение към институцията, неуважение към народа ... показва лични тънки сметки надделяващи над ролята на политик и държавник Нека видим, но ако нещата продължат така, ще върнете Бойко на бял кон

116

Иван

преди 3 години

Има Такъв Народ са хора на действието. Те няма да говорят. Те ще действат.Те ще предлагат хора, които са професионалисти в техните свери. Такива хора ще свършат своята работа по най-добрия и най-бърз начин.Народът изкара късмет с хората от ИТН, Демократична България и "Изправи се М.В.".

115

Ще

преди 3 години

Ще гледат сао и единствено собствения келепи.

114

Гледах откриването

преди 3 години

на новият парламент.И тъжно,и смешно и жалко,много жалко?!?Госпожа Мика Зайкова седеше,като Другарката Цола Драгойчева в деловият Президиум на Политбюро на ЦК на БКП!?!Липсваше и само на главата едно войнишко кепе с червена петолъчка,на ръката червена лента с надпис ОФ,шмайзер в ръката и препасана с два патрондаша!!!Не знам каква е цената за нейните пет минути слава,но това не е името,честа,достойнството на Анастасия Мозер,Петър Дертлиев,Милан Дренчев и още някой други нейни предшественици там!

113

Пиянството на един н

преди 3 години

Български избирателю, няма какво да ми се вайкаш сега тук !Га пускаше бюлетината за лъжци, мошенници и циркаджии къде ти беше акъла !?Сега ще изпиеш горчивата чаша и като ти паяжиняса зад.ника ще почнеш пак да се ослушваш за месия.Сякаш беше далеко 2013г, когато пак беше излъган с почти същите "сценаристи".Това може да се опише само с две думи - глупост или мазохизъм !