13

Анонимен

преди 3 години

До АвертасПрегледай хората, които са номинирани от Слави. Правят впечатления някои личности, които не са сценаристи, а май са си чиста проба професионалисти. Отгоре на това май са доста интелигенти личности. Няма да се изненадам Слави да сглоби веднага правителство и то да вземе да заработи добре, поне във вътрешен план в рамките на първите 100 дни. На всички останали кресльовци, ще затръшне устата. Много ме забавляват смешниците от Изритай Мая Вън.

12

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо всички мислят, че Герб ще загуби толова много гласове-С кеф чакам следващите парламентарни избори, когато БСП ще са с 3 процента надолу, а Мая няма да влезе и Слави ще е с пръст в устата.

11

Анонимен

преди 3 години

Тоя кой го извика от нафталина? ОСвен че плашеше учителките да не стачукват с нещо друго отличи ли се?

10

Анонимен

преди 3 години

Много неприятен човек, нищо добро не направи като министър.

9

Помнещ

преди 3 години

Този помни ли стачката на учителите,когато беше министър на образованието? И ги обиди,че са се били събрали на " седянка"?

8

Анонимен

преди 3 години

Чао герберушки, чао, чао, чао...Ех, няма вече да има "силно наши хора", няма вече да се строи с по 6 милиона за 250 метра, няма вече да има "подпорна стена - хотел". Честно - вече толкова свикнах с ежечасните им издънки, че не мога да си представя ако нормални хора управляват какво ще е.

7

много точно и ясно

преди 3 години

Последните два абзаца са много точни.Нинова удържа, затова и не я оставят на мира, а я хулят нон-стоп уж бесепари.А ако имаше шанс за правителство на ГЕРБ, Борисов не би изпуснал да е премиер.

6

Авертас

преди 3 години

Освен ГЕРБ, има втора и трета партия, на които президентът трябва да връчи мандат. Ак и те не могат да съставят правителство, тогава идва вариянтът за нови, предсрони избори и служебно правителство. Мисля, че въпросите ще получат своя логичен отговор с връчването на мандат на втората сила, защото подкрепата на другите партии вече е обявена. Доста опростенческо е възприемането на ИТН само група шаумени. Но и като такива те знаят цената на репресията, ежедневнотто усилие и силата на здакулисието.

5

Анонимен

преди 3 години

Ох на царя жълтурчетата-мехурчета!Изчезнахте в небитието!

4

Анонимен

преди 3 години

Кой е този Вълчев и каква диря остави?

3

Анонимен

преди 3 години

Ох нямам търпение Бойко да върне мандата и да им гледам сеира на всички разбирачи. Лесно им беше в хор да плюят по ГЕРБ, всеки ден ГЕРБ това онова, айде сега да ви видим гении начело с чалгаря.

2

Анонимен

преди 3 години

А тоя каква мимикрия беше навремето, когато ДПС подкрепяше неговото правителство.

1

Анонимен

преди 3 години

Е като няма подкрепа, Славучка да прави кабинет