53

Донев

преди 3 години

Трудно може да се посочи по-гнусен и по -перфиден човек от прехода от Даниел Вълчев! Алчен до безумие, фалшив, хлъзгав, подъл! Как са могли да го допуснат до деканско място! Нищо чудно, в СУ е пълно с такива като него! Като началник на кабинета на ген. Семерджиев през 1990 г. Вълчев и Семерджиев са отговорни за изчезването на 11000 досиета на Държавна сигурност! Този *** сега изнудва разни личности с тях! Една от тях е Янка Такева! Същата като него! Алчна и безскруполна!

52

Щирлиц

преди 3 години

Е щом този е професор,егати държавата.

51

Цървул

преди 3 години

Г-н Вълчев е щастлив човек! Удобен, хлъзгав.. идеален за всяка власт.Проблемът му е че никой няма да го помни,за разлика от Борисов.Трябва да го съжалим,защото можеше и той да топне крачета на плажа в Росенец и сега щеше да е депутат като Хр.Иванов. Ама на!И двамата завалии бяха министри, само че кой си спомня за това.Заради едните заплати комай..А Вълчев даже преподавал в Юридическия?Сигурно най-добрата лекция му е на тема Теория на седянката(по Орешарски)

50

Истина

преди 3 години

БРАВО!

49

СМЕХ...

преди 3 години

Тоя далавераджия и негодник , на французини ли се прави със шалчето....ха,ха,хааа...АМА , ТАКА Е У БЪЛГАРИЯ---ВСЕКИ КОЙТО Е "НИЩО" , ИСКА ДА СЕ ПРАВИ НА "НЕЩО".../...за да не му се разваля каяфета.../

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОчевидно никога не си чел статистика.И да прочетеш , няма да е разбереш.Думичките - пенсионни фондове, %безработица, акциз, осиг.таван, таван на пенсии, увеличение на пенсии, събиране на данъци, са непознати за теб.За това пишеш махленски клюки.За маалата.

47

Мда

преди 3 години

Някои се познават по делата им, а други по шалчетата.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма стойност мнението на Вълчев, защото беше част от НДСВ на крадливата Тройна коалиция която фалира страната.

45

Натанаил

преди 3 години

Обществото е на мнение че на власт не трябва да е ГЕРБ, но до тук! Ако разтълкуваме изборните резултати, всъщност народа няма решение за проблема "Какво следва след ГЕРБ?". Очевидно Слави Трифонов не успя да бъде дори първа политическа сила, камо ли пък с мнозинство. Сега ни чака дълъг период на нестабилност и нагласяне на пластовете като за този период всички започнати проекти ще бъдат спряни или замразени докато определени фирми не бъдат уредени.

44

Анонимен

преди 3 години

Според герберчеата, мнението на професорът, декан на юридическия факултет на СУ няма никаква стойност, даже кой му е дал думата, че и тук го цитират?!Но пожарникарят, охранител, чел недочел и една книга е гений и неговите думи са закон. Той говори истината и само истината.Вълчев е бил еди какъв си чета, а Борисов какъв е бил? Даже го има съдружник на нелегална фабрика за цигари. КОЙ е бил на ТИ с групировките?Кой е имал по-тъмно минало според вас?

43

гледна точка

преди 3 години

Този откри топлата вода. Ами то е ясно, че е мимикрия и на децата бе, оххлщв очилат. Просто спазват процедурата и им пределно ясно, че няма да мине, какво се правиш на отворен.

42

реалист

преди 3 години

Ха-ха, тъппанар, ако се стигне до нови избори това не само че няма да е краят на ГЕРБ ами ГЕРБ ще спечели с още по-голяма преднина. Защото вече ще е ясно, че другите за нищо не стават.

41

h

преди 3 години

До реалистТи ще му правиш компания в съседнта килия умник.

40

h

преди 3 години

До реалистТи ще му правиш компания в съседнта килия умник.

39

h

преди 3 години

аре без мнения на провалени и забравени политици. особенно тези от 8/5/3/ които днешните иззбиратели на бате слафчо от учин долу не помнят.

38

Анонимен

преди 3 години

Той и езици знае, разбира от строителство, кара джипка...

37

Маг Минчо

преди 3 години

Сладур е този пластилинен човек! Къде ли не го уреждаха,и след него нищо и половина!А как му отива червената връзка... Направо сърцето пръска :-))

36

.!.

преди 3 години

Разни псевдо политичета...колкото повече ги биеш на избори, те толкова повече се зъбят и премятат...

35

Цървул

преди 3 години

Този плазмодий не беше ли съучастника на Орешарски в прочутата реплика "Айде да разтуряме седянката?Много е умен...като ц*рвул гумен!

34

нонова

преди 3 години

Във фирмата Филимко АД е бил съдружник на Любен Гоцев (1997 г.) работил е и с Емил Кюлев и с други главни действащи лица на българския преход. Бил е член и на ръководството на солидни фирми в туристическия, застрахователния и други браншове като като Златни пясъци,ЗАД Булстрад-живот, Ривиера ИН АД, Сигма ООД,Ривиера Мениджмънт АД, Албин Корпорейшън (от Британските Вирджински острови),като представител на Демекско консултантс ООД, Република Кипър