11

Щирлиц

преди 3 години

То и родното винце е с едно постоянно качество....Две бутилки от един и същ производител,едната става,другата оцветена вода.

10

Анонимен

преди 3 години

щото западняците няяат пари и купуват българско вино за без пари

9

Да

преди 3 години

Щото Тръмпи забрани вината на НЕ ТРЪМПИСТКИ страни. Ха ха

8

Анонимен

преди 3 години

Абе лъжете България няма хубави вина за износ.

7

Анонимен

преди 3 години

Това е много добре стига да е вярно.Мен лично ме интересува защо се срина пазарът ни в Китай ,където за 2019год. сме изнесли 5'5млн.литра ,а за миналата година 5пъти по-малко !А,мечтаехме за10млн.!Особенно показателен е месец септември 20год.изнесени ....6 литра ,за провинция Съчуан срещу 40хил. през септември 19год.!!!И не е виновна пандемията защото други държави увеличиха износът си,някой и с 50%!

6

Четете бе

преди 3 години

Във Франция, Испания и Италия правеха от виното спирт за болниците. Това се класифицира като голям успех на нашите производители. Иначе новия климат унищожава цветята и билките, пчелите и дръвчетата, но е благоприятен за лозите.

5

До "естет"

преди 3 години

Така ти викат в селската кръчма ли след като ги умешаш ли?

4

До Спец

преди 3 години

Нищо не сме изнасяли преди 30 години.Лъжеш.Дай цифри, линкове, официални данни ;)Сега имаме износ за ЕС и света.

3

Абе

преди 3 години

Абе щом и англичаните се опитват до се набутат в тоя бизнес....Срам и резил че страната с най - старото производство на вино не е успяла да стане лидер в тоя бранш. Но поне това е стъпка напред

2

Анонимен

преди 3 години

Ама нали държавата била разрушена ...?!Как тогава фирмите работят добре и изнасят повече ;)

1

Спец

преди 3 години

Имаме прекрасно вино, и се е пило надлъж и нашир по света , но за съжаление е факт че благодарение на лош или никакъв маркетинг през последните 30 години , сме загубили много пазари, а и не сме завзели нови. А виното освен качество иска и правилна политика.