155

Анонимен

преди 3 години

"ВСЕКИ БЕСЕПАР НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА С НОЖ И ШПАКЛА! НИКАКВИ СОЦИАЛИСТИ НИКОГА! В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ВУЗ, БАН И ПРОЧЕЕ. НАВСЯКЪДЕ ВЪН!"154,а Бочето от коя партия беше кога беше гавазин на бай Тошо? Ко прайм с този случай? Такива партийни прости?тутки която и партия да сменят все си остават прости?тутки, нали!?

154

Анонимен

преди 3 години

Слави ще оправи нещата ,просто иска да ви погледа как се гърчитеееев по телевизитееее и за сега успява ,виж му физиономия та на мутрата му е като насраннннн сикаджия опитващ се да открадне кола в Чехия.:):):):)

153

Тиквуний

преди 3 години

До БАБИКЯНАбе *** такъв, какво общо има моя коментар с Божков!? Ти можеш ли да четеш изобщо? Та те Божков и Бойко си бяха първи приятели, преди Шиши да нареди да бъде смачкан, хаха.

152

Мавродиев запис

преди 3 години

boec-bg/archives/4121Слушайте какви алчни *** ни управляват какви думи изричат ,колко са нагли само и вие си мислите че гледа за народа ,по думите като го слушам Мавродиев от записа това нищожество и семейството си ще продаде.

151

ИТН

преди 3 години

до Мавродиев записдааа, седи си вкъщи СГАФЧО и ще продължава да си седи, на следващите избори ще има 1/2 депутати, а ако още веднъж се яви ще има 7/8 от 1/2

150

Анонимен

преди 3 години

БСП ТРЯБВА И ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИСКА ОТМЪЩЕНИЕ!

149

Анонимен

преди 3 години

Реално тези избори бяха напълно безсмислени и харчене на пари, с които можеше да се построи един участък магистрала. ГЕРБ си управляваха добре, държавата вървеше и нямаше никакви проблеми.Тези, които ще дойдат след това ще разрушат до момента направеното и няма да построят абсолютно нищо.

148

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ДРУГАРЕ, ПРИГОТВЕТЕ СЕ ДА КОЗИРУВАТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА.

147

Анонимен

преди 3 години

Хай по-леко с фукнята за първото място ! - знаем кои гласуваха герб - купения ромски вот , държ апарат , гербераците и техните сродници -Усвоители на Всички проекти ,държ поръчки ,европари ,гербавите кметове феотдали по места .Силният винаги има право- а кои в България са,, силните,,- мързеливите, бездарните подлите ,лицемерните и пр и естествено никой не може да ги търпи !

146

Гроби Таласома

преди 3 години

До Мавродиев записИстината е, че на мен поведението на Славуцата към този момент ми харесва;))) И той постоянно е на телевизорът като Бойко, но като се скри от микрофоните и не каза нищо, натрупа още по-голям обществен точков актив. Докато Бойха, всеки ден е като кукувичка от стенен часовник, на всеки кръгъл час кука от телевизорът, но от тва само ирония, подигравки и присмех получава от таквизи кат нас;)))

145

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

бсп дължи много на този човек, самото си съществуване

144

Анонимен

преди 3 години

Спрете се! Опасно е за държавата и населението да се смени правителството, ще видите истински ад ,не просто кражби или интриги,а много по-лошо,много лошо!В момента не трябва да се сменя правителството,защото международната обстановка е несигурна!

143

БАБИКЯН

преди 3 години

до аз-ътто хубаво си го пожелаваж, ама много прилича на самозадоволяване, КОЙ ще ги прави тези чистки Пеевски ли?

142

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътВСЕКИ БЕСЕПАР НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА С НОЖ И ШПАКЛА! НИКАКВИ СОЦИАЛИСТИ НИКОГА! В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ВУЗ, БАН И ПРОЧЕЕ. НАВСЯКЪДЕ ВЪН!

141

Анонимен

преди 3 години

Турски поток открадна 3 милиарда на гърба на народа нищожество герберско ,какви глупостите ми пишеш .

140

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Ех, русофилски социалистически несретници. Цял турски поток ви построи и пак лаете против него. Ако не беше той щяхте да се гърчите още като при Костов и да стенете.

139

Анонимен

преди 3 години

Баце се опита да фамилианичи и с руския посланник, но оная бързо го строи в две редици. Херо Мустафа да се държи по същия начин, с такива като него другояче не може. Да го повозят пак на самолетоносача и да му дадат памперси.

138

Мавродиев запис

преди 3 години

Слави ги утрепа ,седи си вкъщи на телевизора и гледа тиквата и всички гербери как се гърчат като цървеййй ,искаме тиквата да си осмисли хубаво думите от записите хубаво да му се било завъртяло в дупетооооо ,а сега от 5 април до днес така хубаво му се завъртя в неговото че гледа като трифазнааааа помпа за вода от гърчещ се страх и параноя .

137

Гроби Таласома

преди 3 години

На първо място? Довиждане, довиждане, довиждане, довиждане....;)))

136

Анонимен

преди 3 години

1290 айде да те видим пикльо. Цял ден набиваш фразички тук. Един като теб Флоров яде боя, от тогава файтона ви се подвизава в нета.