12

Анонимен

преди 3 години

Той още не знае явно с кого е влязъл в коалиция - нов бардак със стари к....ви е положението. Мая и Татяна са за психодиспансер, вместо това - ей ги на кукдкудякат в парламента. Трябват нови избори, на които тия да са под чертата и да гледат жално. Или ще им гледаме разпадането и как ще се продават на тоя и на оня за кеш и позиции.

11

68471

преди 3 години

Мълчанието на Трифонов е признак за политическа зрелост. Неспокйната бъбривост на Хаджигенов показва, че той още не е осъзнал певрръщането си в политик. Неласкавите цоенки за коалицията, към която се числи издава онзи подличък манталитет на изградения ***.

10

За 10

преди 3 години

А диктатура не щеш ли?А българския народ ти пита ли го какво мисли по въпроса?Хората навремето избраха Радев само за да не е човек на ГЕРБ.а го избраха точно защото Радев няма никаква реална власт по конституция.Нищо че същия я нарушава през ден.

9

AutoQ

преди 3 години

Че вие виждали ли сте го да разсъждава без да чете аутокю-то? Има опити, но нещата са майка плаче. Та какво очаквате да ви каже всички вие, които недоумявате мълчанието му. Изглежда тежък, но всъщност няма какво да каже, освен тенкю пипл, нали ви го каза. :)

8

Анонимен

преди 3 години

Нова конституция и президента ще ги назначава и уволнява веднага щом не вършат работа както беше при Живков. Сега с тия коалиции за 4 години не може да пипнат депутат и премиер и той забогатява, а държавата затъва. И щом 2 пъти се провали отива на нивата а не както Борисов 4 некадърен и пак става премиер.

7

София

преди 3 години

Цяло лято протести, простотия и накрая адвокатчето и МаяМа в парламента.Понякога си мисля, че наистина си заслужаваме положението, в което се намира държавата.

6

Анонимен

преди 3 години

Лаурел и Харди също само мълчат в немите филми. Боко и Слави също ще мълчат и само ще се млатят по тиквите.

5

ИТН

преди 3 години

мълчанието на СГАФЧО Е ОГЛУШИТЕЛНО, мисли кой да бъде включев правителството на ИНаТ и дали ако се отиде на следващи избори няма да настъпи мотиката и да остави на Нинова втората позиция и тогава за него това ще бъде краят без да е имал начало

4

Анонимен

преди 3 години

Обаче избирателите му вярват на цирка с боледуването му от КОВИД.

3

Анонимен

преди 3 години

вкарайте борисов и гешев в затвора и ще освободите държавата

2

Анонимен

преди 3 години

Абе човеко , имаш си хубава професия, изкарваш добри пари за какъв дявол ти трябва тази политическа ***?

1

Колио

преди 3 години

Мравун ще ви опраи,влажен поглед ли има или така ми се струва?