32

Анонимен

преди 3 години

Харесвам всичко което този човек каза в предаването.Случайно го гледах и мисля че е прав за всичко което каза.Дончева председател-да,всички срещу ГЕРБ-да,съдебно преследване срещу всички злоупотреби,престъпления-да.Голямата цел-нормализация в държавата,спиране на повсеместното крадене,издигане над дребните дрязги.Заличаване на мафиотския модел във властта,както и контрола върху медиите.Водещата срещу него беше на ниво първи клас,не знам как ги намират

31

Гледна точка

преди 3 години

Типично е, ама за чалга политик. Който е попаднал в небрано лозе и не знае какво да прави. И най-лесно е да мълчиш.

30

Анонимен

преди 3 години

В сравнение с оня самохвалко Бойко Лентореза, всяко друго поведение сега ви се вижда нетипично.

29

Анонимен

преди 3 години

Отвратително и нагло човече.

28

адв. Xaджигeйов

преди 3 години

Още на 07.06.2017 г. съм заявил пред тв Bulgaria on air следното: "Еднополовите бракове и осиновяването на деца от гей двойка са основни човешки права." По този повод искам да ви кажа, че приемането на Истанбулската конвенция е сред основните ни приоритети сега, когато вече сме на власт.

27

Анонимен

преди 3 години

Този Хаджигенов изобщо не ми харесва.Всичко,което прави е в услуга на Герб.Нищо чудно да е гушнал пачки за това пиведение.Във всяко стадо има ***!

26

Анонимен

преди 3 години

Това зву1и като комплимент :D

25

браво трифонов

преди 3 години

Чудесно мълчи Трифонов, а още по-чудесно би ви изненадал с едни нови избори , за да ви изметем всичките продажни "нови", начело с Галевица...Най ми хареса , че същата води класацията за най-лъжлив политик - абсолютна истина! Години наред не свърши нищо, а на нея дължим всички "екстри" - от Изборния кодекс до ЧСИ -тата и ощастливените банки! Вън незабавно и БРАВО НА ТРИФОНОВ!

24

Анонимен

преди 3 години

Тоя се оказа по-гнусен отколкото го мислех

23

Анонимен

преди 3 години

Този и той със чужди пари стана политик ако не е Божков къде щеше да си бе м ухъл

22

Анонимен

преди 3 години

Този и той си срина репутацията, като веднага след изборите започна да иска постове и хората отвърнаха поглед от него

21

...

преди 3 години

Абе и аз съм готов да взема министерския пост! А кой съм аз и това, че и патия нямам и не съм в парламента това интересува ли го някой!? Тоз има 4% вот *** иска падишах да става! Еееее видяла жабата да подковават вола и тя се наредила! Абре Хаджигенов, земи се зарови некъде и не се покавай вече!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Арабското "Хаджи" било православна арабска дума според министър Хаджигевов

19

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов агитира за разрешаване на гей браковете в България и децата да могат да си сменят пола още на 6 годнки без съгласието *** родителите ом!

18

Анонимен

преди 3 години

Този "адвокат" определено не е с всичкия си...

17

Адвокате

преди 3 години

Я кажи какво става с делото на лилана.Това ти остана като възможност да декларираш някакви доходи.Между другото-нали сте от една и съща страна със слави-нещо още преди да влезете в народното събрание започнахте да се дъвче те.

16

OMG_Lucker

преди 3 години

Е точно тоя хубостник не трябваше да влиза в Парламента. Авторът на "Марвин" за еднополовите партньори лебеди. Учудвам на Дончева и Манолова изобщо да се коалират с този, пък било то и в името на това да станат депутати. Голямо падение и за двете, а нямах лошо мнение за нито една от тях.И ако има нови избори скоро нали народът ще ви покаже червен картон уважаеми дами? И ще сте си плюли на имиджа и на политическите шансове в бъдеще.

15

гласоподавател

преди 3 години

Слави мълчи, защото иска да ви гледа сеира. Първо гласувате против правителството на Герб,а след това на 2-рата итерация Слави ще ви изненада като директно върне мандата без да съставия правителство. Знаете защо.

14

Калеко Алеко

преди 3 години

Затова пък кудкудякането на Мая Костинбродска е напълно в реда на нещата ... Добре че се намери един гащат петел в курника и за да и се опъне и сега и двамата ще пеят и кудкудякат в разнобой ... !!!

13

Анонимен

преди 3 години

Пропадналият монтански адвокат става за министър на кръстовищата - да организира задръствания.