138

Слави Мултака Чалгар

преди 3 години

Профил на феновете на Слави Мултака: Искат тук да е като в русия - диктатура на техния лидер и всички други в затвора! Русия да ни е основен и единствен партньор. Другото им искане е заплатите и пенсиите да валят (от русия няма как де е - от там само предложения за далавери идват, от останалите българи, също няма как да е, защото много малко са тия дето не крият данъци (главно западните и американските фирми)) - чакат се пари от Европа, но ние сме си русофили и мразим европейците :D

137

Анонимен

преди 3 години

До КОМУНИСТИПо-старите хора помнят и пред 1944 г. демократичните правителства на глад и войни, когато загиват 2-3 милиона българи жертви на демокрацията.

136

Анонимен

преди 3 години

До За 144За протестите не ми обяснявай какво е било, излизаха десетки хиляди в началото. После естествено вместо мутрий да се изнесе, той реши да прави мизерия. Не бяха побои, платени провокатори, полицейски произвол и цялата ченгеджийска *** на ДС и ко.А относно волята на хората, кои хора ? Тия 53% дето са толкова отвратени, че не намериха смисъл да гласуват. Тия дето бяха купени. Тия дето подправяха протоколи. Що не вземеш да си потърсиш достойнството ?Каква воля, какви хора ?

135

За 119

преди 3 години

Понеже много си обичате шиши, кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС?Не беше ли тая същата дето за пореден път я водите лице на борбата срещу мутрите и корупцията??Съжалявам хлапенце тая глупост си е разправяй след хлапетата, дето не знаят неразрушимата Дружба между БСП и ДПС.Апропо Пинокио не игра ли хоро с хората на Доган?

134

Анонимен

преди 3 години

До Ристо БожковияМоже чрез ДАНС и ще ги ликвидират. Съда е подкупен от ЕС и НАТО за човешки права и няма как.

133

Тодор Живков

преди 3 години

Резидентчето още 8-9 месеца има на Дондуков, да му увира главата. А Славчо ако продължава да мълчи, народът ще си преосмисли прибързаната подкрепа. И не отписвайте Бойко, много го подценявате

132

Ристо Божковия

преди 3 години

Проблема на Слави е, че тези които са гласували за него и за костовистите (15% от ***) очакват от тях да правят като Путин - затвор за Бойко и останалите хора от ГЕРБ! Но ние не сме в Русия (за щастие) и това няма как да стане! Просто защото всички решения на правителството са си законни!!! Харесват или не на някой - те са си законни! Другия проблем на феновете на слави е, че очакват да завалят пари към тях - ХАХАХХАА - Като не стане, защото Европа ще ги спре - всичко приключва :D

131

Анонимен

преди 3 години

Под дулото на Калашников Слави Трифонов няма да стане премиер. Риска е по-голям от този на летците-камикадзе от ВСВ....

130

Смешник

преди 3 години

Хич не ги бави адаша.

129

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Свърши вече...убавото време за Боко Чекмеджан Банкянски и отбора му все...отбрани калинки.А е само..средата на април и сега...разцъффват цветята;еее за някои времето ще се подобрява...закономерно.

128

За 144

преди 3 години

Ама че ти си един от десетината дето се разхождах те по площада??Е да ти кажа това не беше протест.Започна като протест първите три дена, след това стана платено мероприятие.Затова и свестните хора си тръгнаха от там и останах те една шепа хора.Но понеже явно ти си някое повярвало си хлапенце-пусни си нощта на белия автобус за да видиш какво правят истински протестиращи хора.Давайте вземайте се с Радев и се опитайте да пренебрегнете волята на хората.

127

КОМУНИСТИ

преди 3 години

то ако новото правителство е Орешарски 2, не е чак толкова зле, но ако се превърне в ЖАН ВИДЕНОВ 2, тогава жална ни майка, левовете още сега в евро

126

Анонимен

преди 3 години

По-добре да раздадат парите вместо за избори и за депутати на безработните и на пенсионерите за да имат доходи и работа и те. Много партии и избори и само гълта пари и нищо за народа.

125

АНОНИМЕН

преди 3 години

И АЗ ВЯРВАМ НА РАДЕВ, НО КАТОМИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ БЪДЕ ПОПОЛЕЗЕН. НЕ ИМ ВЯРВАМ НА ТЕЗИНОВИТЕ. МНЕНИЕ.

124

Ристо Божковия

преди 3 години

Ще му видим "експертите" на Славчо-Мултака-Чалгар :D Шоуто започва в четвъртък :D Когато 2/3 от излезлите да гласуват (защото останалите не виждат в Слави - "спасителя") избират да гласуват за ГЕРБ, БСП и ДПС, няма как да направиш правителство без някои от тях :DПравителството ще е на Слави + костовисти + лоени топки + БСП + ДПС и ще се нарича "Орешарски 2" (безпринципната коалиция) :D Колко ще изкара до затварянето на първия еврофонд (2 седмици), а до последния още толкова! И тогава ОСТАВКА!!!

123

Анонимен

преди 3 години

Без МС следват 2 служебни на Радев до президенските избори и после още едно служебно и 2-3 избори и 500 милиона лева за машини за изборите и ЦИК. Това вероятно е добре за Сливи но дали и добре и за държавата без парлаент или с парламнент с ГЕРБ. С МС сега следва ГЕРБ се връщат на власт и Борисов 4. Доста е скъпо да се свали ГЕРБ.

122

Анонимен

преди 3 години

До до протестърите 140Ба, мааму. Аз си мислех, че протестираме срещу агресивната мутренизация на държавата, а то сме го правели щото черепа плащал, видиш ли ! Що не са ми казали, тия вагабонти и аз да взема някой лев от него...Пич, тоя аргумент вече е свален от употреба, отваряй си мейлите ако ще ръсиш гробарска пропаганда, сега трябва за чалгарите да се говори. Ще вземат да ти спрат сребърниците.

121

Ямболски цървул

преди 3 години

45- тото НС.Всички да се явят с цинкови костюми.

120

Анонимен

преди 3 години

Последни напъни на Ал бънди

119

Анонимен

преди 3 години

Генерал Радев продължава с мъдрите си и стойностни решения ! Да е жив и здрав и да му пожелаем и втори също така успешен мандат !!!!