68

Анонимен

преди 3 години

До 71НРБ нали осъществяваше.И?180лв заплата, 3лв за$ и празни магазини.

67

Анонимен

преди 3 години

Айдв да сспрем тия реформи, а? Да вземем да покажем среден пръст на кръвопийците от запад, държавата да се поразмърда за пазари и инвестиции извън европа и сащ и да се потрудим за себе си

66

Анонимен

преди 3 години

СЕГА МИКА ЗАЙКОВА ЩЕ НИ ОПРАВИ-ГОТВЯТ Я ЗА МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА.

65

Анонимен

преди 3 години

До PinoИ кой ще остане извън затвора?Ти честния ли?

64

До 55

преди 3 години

Напротив, държавата трябва да осъществява реален контрол върху спекулата, цените на основните продукти, услуги, жилищата и наемите ! За истинско икономическо развитие може да се говри само когато е цялостно, а не на шепа алчни егоисти !

63

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Тук се реформира здраво - сгради се строят, други препродават, на трети основен `луксозен` ремонт, НАП спи.Не може да им хване игрите НАП...посмъртно.

62

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахаТи май ни се сърдиш, че не сме гласували за Ицо Маджото ли?Разбирам те.Всеки лузер разправя "Аз таман щях да ви управа и да ви направя богати и вие гласувахте за друг."

61

Pino

преди 3 години

Ikonomista Bogdanov.Parvo tryabva da se vkarat vsichki korumpeta v zatvora.

60

Анонимен

преди 3 години

Ама ние точно от наложените икономически реформи от МВФ и СБанка сме на тоя хал. Още ли? 5 пишман икономиста от една *** люпилня въртят из медиите.

59

Анонимен

преди 3 години

БАЙ *** БЛОКИРА МАКЕДОНИЯ ЗА ЕС А ПЪК ХУБАВИТЕ И КАЧЕСТВЕНИ ИНВЕСТИЦИИ ОТИВАТ ПРИ МАКЕДОНЦИТЕ!

58

До програмист

преди 3 години

Е не всеки е ИТ нали се сещаш. Мед сестри, учители и академици едвам си плащат сметките. С по-ниски заплати са от чистачка в чужбина.

57

:)

преди 3 години

На приказките за Светлото Бъдеще вече няма кой да вярва. Умните хора отдавна се изнесохме от бутафорията Тиквенистан. Аз загубих 15 години и се правих на патриот, но горе-долу навреме ми дойде акъла. Махайте се от ГЕТОТО. Няма никаква надежда в държава, в която хората избират Тиква за Премиер.

56

Анонимен

преди 3 години

До 59Ей колко хубаво беше навремето в ТКЗСто с 120лв заплата.

55

Анонимен

преди 3 години

Както върви, някои от богатите страни ще се смъкнат до нашето ниво всеки момент... До три-четири години.

54

Бля-бля

преди 3 години

След 50г. Не мисля,че ще има значение за повечето от нас. То сега им се живее нормално на хората

53

Анонимен

преди 3 години

Е нали УЖ 30 години правите реформи бе. Реформирахте ни та ни закопахте. Плащаме мин етки плащаме гражданско селски застраховки вдигнахте ни годишният данък на бедняците и прегледите за колите това не е ли реформа. Все ни реформирате така че ни правите бедняци. А племето гледа мига на парцали и го сопо.ливия до картофите. Говорят за реформи *** им сеяндурска а никой не обяснява в какво се състои тази реформа. Какво ще реформирате заводите които унищожихте или унищоженото селска стопанство.

52

РАН - ЪТ

преди 3 години

`Народа е изтискан до дупка` ???Може и още !И още може !Още можеее...И още...И още...И още още !!Като сте пр0сти, така ви се пада.

51

Да

преди 3 години

Ако те стоят и ни чакат.

50

Анонимен

преди 3 години

Ако искаме изобщо да се доближим до тях, трябват смели реформи в посока на намаляването до минимум на намесата на държавата в икономиката, безмилостна борба с корупционния манталитет на населението и възпитанието в предприемачески дух на хората.Докато у нас има хора, които са сериозно убедени, че само и единствено държавата може да им оправи живота и упорито гласуват за хора, които им го обещават...единствено ще се отдалечаваме икономически не само от Европа, но и от Африка.

49

Хахахаха

преди 3 години

И с реформи не можем да ги стигнем, а без реформи България ще си остане гетото на Европа до края на света. Трябва да изригне огромен вулкан в Западна Европа или да стане Потоп там, за да обеднеят те и да се изравним. България е страна без бъдеще и почти няма шанс това да се промени. Имаше 30 години да се наси държавата в правилната посока - вие гласувате за престъпници като ГЕРБ, ДПС, БСП и т.н. С *** народ - толкова.