148

Анонимен

преди 3 години

До анонимен личи си че си над 60 години и мислиш все още неправилно комунистите са ти промили мозъка или си от тези които дедите ти са били заедно с царските ръководители казвам ти го по меко разбираш какво искам да ти кажа не съм чалгар но съм сигурен че Слави няма да краде пари от държавата а напротив наистина ще й помогне

147

Анонимен

преди 3 години

Не е важно каква музика изпълняваш важното да имаш ръководни качества а Слави е доказал че е добър ръководител надявам се че следващите ръководители на държавата ще плащат напред икономиката

146

Анонимен

преди 3 години

не след 50 а след 500 няма да видим особено начело с подобни жалки екземплери като МУХОБОЙКО и славчо чалгата

145

смех

преди 3 години

За 10 години Боко ни докара до там, че да завиждаме на Румънците и да мечтаем за техния стандарт. А след 50 г да догоним богатите страни е просто абсурд. Явно този псевдо икономист яко се е нашмъркал

144

Анонимен

преди 3 години

За 50 години, ако другите са в дълбока криза 50 години. Без реформи няма да стане, но *** това не го знае и си избира същите *** да го управляват.

143

До ECONOMIX

преди 3 години

Евалата че си разбирач, от тия 90 процента, повече от 50 имат имоти, които не струват почти нищо. Каква файда да имаш имот където преобладава ромското население, а ти работиш в чужбина, защото в родното ти място няма препитание. България въобще не седи добре, ако беше ходил на запад, щеше да го знаеш.

142

Анонимен

преди 3 години

Хей! 50 години не е толкова лоша прогноза! Не знам защо е с "негативен тон". Повечето страни бяха по 100+ години пред нас, през 1990-а и изглеждаше, все едно след още 100 години, щяха да са поне 50-60 пред нас.Но това, че сме скъсили дистанцията за 30 години, с 50 и се доблицжаваме все по-близко е невероятно. Разбира се, всеки иска с магическа пръчица.

141

Анонимен

преди 3 години

До MaraАйде стига с глупсотите, моля-моля!Съществува някакво вярваен, че богаитте взимат от бедни. И то е от 100+ години. Въпрос! Какво по дяволите има бедните, че да им се вземе?Труда? Знанията? Ами защо не ги полагате за собствена изгода? Защо не се събирате? Работници ми говорят за това, да имали фабрики. Супер - ама в момента в който някой се види с някой лев, не иска да е работник, а да е "шефче", ама селско, дето само седи и се налива с ракия в кръчмата. Ем ... не става така!

140

Англичанин

преди 3 години

Дай да не се лъжеме, никога няма да стигнете богатите, защото в богатите страни управлява разума и има дисциплинирана работна ръка. У нас е пълно с хитри чокундури, които могат само да краднат - живея добре 2 годнини с откдадноатото и после ги спохожда кофти кармата. По-добре си сотойте бедни.

139

Mara

преди 3 години

По полека със злобата че ще хванете некоя болест. България си е добре. Да му мислят набълбуканите със кредити как ще ги връщат. Богатите ще стават по богати, бедните по бедни. Такава е модата.

138

Чип с код:666

преди 3 години

Така ще ви реформират, разбирай - дигитализират.

137

Анонимен

преди 3 години

Тоя за каква реформа ни успива. Те не я ли направиха още по времето на ман..гала от драгалевци. Нали тогава ни успиваха че щели да дойдат инвеститори да ни купят заводите и да ги възродят.Вече няма заводи какво ще реформираш бе сеяндур. Пазачите продавачите на сергии или моловете. Произвеждаш ли нещо изнасяш ли. *** ви сеяндурска айдушка. Пак са намисли ли да крадат.

136

КЛ

преди 3 години

Реформи се правят със знаещи и можещи хора, привлечени от реалния сектор, дори и като консултанти, не с партийни "експерти" без 1 ден трудов стаж.Но не е само до реформите, а до образованието и възстановяването на добрата обща култура на хората. Здравна, политическа, икономическа социална и т.н.Само умни хора могат да подкрепят умни политики. Другите си викат на футболен мач.

135

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

С и без реформи основната индустрия на България ще е шиенето на *** и потници с чужди суровине,малко долнокачествена проституция,малко наркотрафик ,малко мизерни казина и това е всичко

134

Ей тва ви е грешката

преди 3 години

Че `трябва политик с топки като кокосови орехи, на който не му дреме от никой,.България никога не имала силни политици и силно лоби.Нама и как да има !Тоз който не му дреме от никой, е генерал с Военен режим, не политик.Политиката действа при народи, не при оскотяло проклето племе.Тук само силово става да се въведе ред, оттам законност за правова държава.

133

бай Ставри

преди 3 години

Без реформи - след 50 години,а с реформите на Слави, КорНи и Мая Галевска, след 150 години

132

Ноби

преди 3 години

да де, ама ако те спрат на едно място

131

ECONOMIX

преди 3 години

България стои добре на световната икономическа карта и хей търите беснеят от злоба. 1. Над 90% са собственици на имоти. 2. Това докарва до лудост запада и им причинява ранна деменция. 3. Жизнения стандарт не се измерва само в инфлационни пари. Без пари - толкоз.

130

Анонимен

преди 3 години

По границите на НРБ разстрелваха бягащите от социалистическия рай.

129

Анонимен

преди 3 години

Толу що гледах една документалка за Венецуела - държавата с най-големите петролни залежи в света. Един резервоар гориво е 8 стотинки. Средна месечна заплата 2,7 долара. Едино бигмаг меню в Макдоналдс във Каракас е 8 долара. Една кола от 2 литра - към 2 долара, тоалетна хартия - към 5 долара за пакет 2 рула.Няма сила на света, която може да ме убеди, че социализма е успешна икономическа доктрина. Но явно тук има хора, които въпреки очевадните доказателства в противното, си мечтаят за него :)))