28

Истина

преди 3 години

Нинова почиства партията от червени бизнесмени , които си въртят далавери с ГЕРБ, като Гергов например. Това и коства много, опитват се с помощта на ГЕРБ да уязвят Нинова и това се отразява на БСП, губи сила и от там електорат.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Станишевсие"Въйй! Не му вярвайте на тоя коментираш! ТОва ее... ТОва символа на ... на дявола!!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Никаква лоша оценка не са давали хората за БСП,това е пропаганда на десните ***,предимно от страна на герберите,които са изпълнили навсякъде със свои ***,да мачкат БСП и я злепоставят,предимно с лъжи!Отделно и се манипулират изборите.Нинова не трябваше да разцепва,а да обединява левите и центристки партии,колкото се може повече партии и организации да обединява и да амбицира и членовете на БСП да агитират всички свои познати да гласуват за БСП,а не да стоят!

25

Анонимен

преди 3 години

Ко ляво, уе? Да не сме левацаи, уе ейй! ХАХХа ... в смисъл! Да е! Разбрахти *** ся!Туй БСП МСП НИонува ГУспудиноуаа ... забранка.

24

Анонимен

преди 3 години

Ха сега кажете какъв е избора.Станишевсие? - некакви леворезбови + вигенин... и оная кака с гешефта с камерите.Бойко - неговите крадат, ама и нещо се прави.... Тъпо, ама хваща дикиш...Оня, дето беше във властта, но нищо не направи - зависим. От ДБОния, дето крадат с Пеевски?!.............И кого да изберем от тия нещастници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Ако народа помнеше как го обраште с хиперинфлацията средата на 90те, 96 година да ти примоня мише, нямаше е 1 процент да имате! Наздраве мише

22

Анонимен

преди 3 години

Не че не е прав, но и по негово време беше същото.И тогава също не искахте да гледате проблемите в очите. Колко ви беше вотът на последните избори, когато ти беше Председател? - 16% А освен това сте тотално наведени на Мосва и това дразни българите.Не си въобразявайте, че сме такива русофили, каквито на вас ви се иска.

21

Анонимен

преди 3 години

Вместо Нинова да се крие по стаите и да се напива до безпаметност да излезе пред електората и да каже какво постигна в бсп откакто го е окупирала освен,че загуби вси1ки избори,намали депутатите на бсп и разцепи партията.

20

Анонимен

преди 3 години

Моля ви, направете забележка на тази да не се облича и гримира като циркаджийка в предаванията, извън предаванията по телевизията, може и по *** да се разкарва!Същото се отнася и за Беновска,облича се като циркаджийка и уличница.Спазвайте малко етикет и възпитание!

19

Анонимен

преди 3 години

миков е виновен,че бсп губи изборите вече няколко пъти с лидер корнелия нинова. тя не е виновна.

18

ha

преди 3 години

Нинка не успя да се възползва от слабоумието на електората, че по-лесно се управляват и манипулират. Да видим Слави какво ще направи от селяците, които още си пеят "Едно ферари с цвят червен, едно за теб, едно за мен."

17

Анонимен

преди 3 години

квото са и засеяли станишев и първанов...тва бере

16

Анонимен

преди 3 години

Напротив Миков, било е. И затова сте виновни самите вие, старите муцуни, които драпате на всяка цена. Нищо полезно не си свършил.

15

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Микоф,никога не е...късно да станеш за...резил,ама ти май...отдвна си го...постигнал.

14

Анонимен

преди 3 години

Лявото не представлява интересите на хората. Вижте си лидерката със златни очила е! Не може лидер на раб.партия да се кипри със седем чифта очила със златни рамки за по 9 бона чифта.Не може лидер на раб. партия да прати сина си в Бъркли за 400 000 щ.д. да учи. За хотели и мотели не ме интересува,за хотел "Мираджио Термал Спа Ризорт"също.Повече ме интересува, че хората си отвориха очите и си спомниха кой направи: -приватизацията-30 банкови фалита-3 фалита на България-кредитните милионери

13

Анонимен

преди 3 години

Бсп-то при сдс-то.

12

Анонимен

преди 3 години

Ей такива като нея са се пробвали да вкарат баща ми в Белене, защото е хванал партийната секретарка да краде прасета от свинефермата в село ... Такива са и сега и те и наследниците им и партиите-клонинги, създадени да мимикрират за да им осигурят благоденствието, РОБИ!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Слабо ама си КРАДЕ ЗДРАВО.

10

Анонимен

преди 3 години

Честото! Нинова срути БСП както никой друг не успя.

9

Анонимен

преди 3 години

Тия ако са ляво... Един до един бесни капиталисти, представящи се за идеалисти. 'Айде нЕма нужда!