68

Жалко за народа

преди 3 години

Още едни летни избори и БСП ще отиде там където е заслужила да почива една столетница - на дъното. С или без Нинова.

67

ОЩЕ ПОМНИМ

преди 3 години

БСП КОГА ЩЕ ВЪРНЕ МИЛИОНИТЕ ДЕТО БЕШЕ ВЗЕЛА АВАНСОВО ОТ СУБСИДИИТЕ.

66

ББ

преди 3 години

бедният мишоК,ти не беше ли "лидер"на лявато,бойко не те ли купи с банкети и чочарки...до теб ли опряха?ти какво направи за "лявото",и защо си мислиш,че обиколилите света ни като *** българчета им деме за линиите които опитвате да ги разделяте,питат се защо не сме Народ,Държава,Дом...мишоците са за затвора...фалшиви ценности,разделителни линии"ляво","дясно,"фили","фоби"...Чиста и Свята мишоК...това е завета...да си обслужващ персонал и *** не е ценност!!!

65

МИШО , ПИЯН СИ ,БЕ..

преди 3 години

КОГА БСП Е БИЛА ЛЯВА ПАРТИЯ ...ХА,ХАХАААААААААА...КОЕ И Е ЛЯВОТО ,БЕ МИШО ....ХА,ХА,ХАААА??!!!АКО МИ СЛУШАШ И НА МЕНЕ ПРИКАЗКИТЕ НА 3-РАКИИ....И АЗ СЪМ ГЕНЕРАЛ!!!!!!!

64

Анонимен

преди 3 години

Левите милионери плачат, български сериал с неясен край. Един смс номер за подпомагане не искат ли? Да не би случайно да усетят и те кризата като слязат бентлитата и самолетите.

63

Анонимен

преди 3 години

Да видим кои са БСП, критиците нужни са но от тях никои не очаква да могат те самите да вършат работа,критиците имат друга функция и тя е да показват предимствата и недостатъците на едните и другите които могат да вършат работа и съответно ни предоставят информация за избор между тях.И БСП се справи с тази задача, изборите показват че успешно.

62

Глупости

преди 3 години

НЯМА БСП И НЯМА ЛЯВО БЕ.....!ОСТАНАХА САМО ЧЕРВЕНИТЕ ПАР ЦАЛИ НА ДРЪЖКИ ....ЗАБРАДКИТЕ И ПРАШКИТЕ.....ХАХАХАААА

61

Глупости

преди 3 години

НЯМА БСП И НЯМА ЛЯВО БЕ.....!"ЛЕВИТЕ"--НЕ ПРИВАТИЗИРАТ НАРОДНАТА СОБСТВЕНОСТ И ДЪРЖАВНИ ПАРИ!

60

Анонимен

преди 3 години

Кога пък БСП е била лява партия???

59

Добър ден !

преди 3 години

Не мисля , че К. Добрев , С.Станишев и този М.миков имат правото да се обаждат.Разстреляха я тази партия , като те лично я откъснаха от социалната идея и образуваха олигархични кръгове , които се въртят около всяка власт , без да има значение коя и как се казва.!

58

Анонимен

преди 3 години

към к.66Става въпрос за К.Паскалев - бивш кмет 2 мандата на Благоевград и министър на благоустройството в кабинета на Симеон Сакскобургготски. Понастоящем е пенсионер и без да го канят дава мнението си за настоящето и бъдещето на БКП/БСП.

57

Анонимен

преди 3 години

Време е тази партия да се саморазтури и червените милионери Свинаря, Мерджана, Дъбчо, Божинката, Пирински и дъщеря му,проф.Янаки, бившият министър на царя от Благоевград, Медузата и поне още 30 червеноглавци да си намерят друго препитание. Нищо не пречи на проф. Янаки Ст. и доц. Мишо Мъ с червения нос да отделят по-голямо внимание на научната си кариера,а на Серьожката - на кариерата си като евросоциалист.

56

!?!

преди 3 години

Може ли да е лява партия, тази, която си прави със заеми и пари от данъците ни партийна тв, купува си служебни коли, да си вози с шофьор мазните трътки?!? Може ли да се назначат деца, внуци, че и правнуци по наследство в лява партия, все едно няма мисъл, убеждения за хората?!? БСП не е лява партия, защото в нея членуват и се ръководи от ПРИВАТИЗАТОРИ, ОЛИГАРСИ, ПОЖИЗНЕНИ БЮРОКРАТИ, СЛАГАЧИ и прочие неморални особи, мислещи само за аванта и осребрена власт. БСП е срам в този си вид за лява партия

55

Анонимен

преди 3 години

Наздраве Мише

54

А сега сериозно

преди 3 години

Абе Миков, и лявото ви е толкова ляво, колкото дясното на ГЕРБ и Чалгаджията ви.Все в едно комунистическо гърне пърд...еПак ще сте си о-кей ! И си го знаете!

53

УУУУЖАС....

преди 3 години

КАТО ГО ВИДЯ ДА ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ГОВОРИ ГЛУПОСТИ СЕ СРАМУВАМ ЧЕ НЯКОГА ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО - МИКОВ ТИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ НЯКАКЪВ В БСП НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕШ С ТОВА ЛАЕНЕ ПО НИНОВА НАЙ МНОГО ХОРАТА ДА ТЕ НАМРАЗЯТ ПОВЕЧЕ

52

хората помнят

преди 3 години

Лее крокодилски сълзи душманина.Напротив, като се съберат гласовете на ИТН, БСП, ДБ и Мая, които всъщност са ракови разсейки на БКП, виждаме че КН е успяла да увеличи присъствието на социалистите в НС.Периода 2019-2020 по нищо не се различава от периода 1990 - 1993. Същата какофония за да бъдат заглушени гласовете на разума.Дори резидента им, подобно на Жельо Желевите ливади поставя под въпрос развитието на България.

51

човек от народа

преди 3 години

Корнелия има проблем и той може да бъде решен само от лекар.Предполагам този проблем се е отключил вследствие страха от прокора във връзка със злодеянията за които трябва да отговаря.

50

Анонимен

преди 3 години

Другарят Миков е прав, при неговото управление БКП беше по-добре.

49

Анонимен

преди 3 години

Кое е ляво? Сексуална ориентация ли има в предвид другаря?Буржоазна номенклатура, прегърнала капитала и службогонство, иска да предстсвлява бедните работещи. Още ли си вярват, че представляват слой от обществото, извън скромния кръжок по частни интереси. Паднаха с Нинова до медийни манипулатори и политически интриганти.Няма как да представляват ляво само по инерция. Царя е гол, а на г-то чифте пищови слага. Продукта е некачествени ме те, и въпреки рекламата публиката го разбра..