133

Анонимен

преди 3 години

НАТО трябва да сложи наморник на бясното кремълско джудже.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 143"50 години промити тиккви с русняшки простотии за дядя ти ивана."Не се притеснявай, русофилите тук в реалния живот са маргинали.

131

Сплескан натовец

преди 3 години

днеска беше хубаво времето разходих се с новата ми антинатовска тениска на която пише FCK NATO ,има я щампата в интернет всеки може да си направи такава тениска ,излезе ми 22 лева по етвино даже от магазин !Трябва да знае натоско-краварския окупатор и агресор ,че не е желан изобщо!

130

някой

преди 3 години

До: номер 141 (Сталин)Сталин, и ти си нерешителен.Като се сдоби с атомна бомба защо не нападна САЩ?Не усещаш ли, че само си чешем езиците тук?

129

до Анонимен

преди 3 години

Нещо не си си пил лекарствата. Нормалните държави не са като Мордор да налитат на чужда територия. Те имат отбранителни стратегии.----------Аааа...., и ний сме чували по радиоточката ква е стратегията на "демократичните страни" начело с НАТО: "Со, кротце, со благо и со малка кютек".Бая народ по света е пропищял от тази "демократична стратегия".

128

Анонимен

преди 3 години

От коментарите под подобни статии се разбора, защо бугария е на сегашното си дередже.50 години промити тиккви с русняшки простотии за дядя ти ивана. Европейци ама....не съвсем.

127

Факт

преди 3 години

Украйна от месеци струпва войски за атака на Донбас в нарушение на Минските договорености и прави ежедневни провокации.Какво друго да очакват в отговор.

126

Сталин

преди 3 години

Путин е много нерешителен.Не трябва да оставя мирните жители на Донбас да се заниимават с украинските нацита, а Путин да дава улриматум на комедианта Зеленски нацитата да напускат източна Украйна за 24 часа, ако не да пуска ядрените ракети по Киев.

125

Анонимен

преди 3 години

До SSВойна няма да има, всичко ще приключи за часове, а Зеленски ще си яде вратовръзката като Саакашвили.

124

Анонимен

преди 3 години

На Байдън не му се иска да започва президенството с провал в Украйна и със Северен поток 2, но ще му се наложи, c'est la vie!

123

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТя Украйна си е Русия,та Киев е бил руска столица, украинците са руснаци по произход, но през ПСВ австрийците масово ги тероризират,избиват,за да ги принудят да се откажат от руската си принадлежност и да се пишат отделна украинска нация,те им измислят и езика,украинския език е изкуствено измислен език,първите концлагери в Европа са съдадени от австрийците за руснаци,които не са искали да се пишат украинци,а комунистите и Ленин продължават тази политика,Ленин е бащата на Украйна

122

Байрактар

преди 3 години

Голем бой ще яде путин много скоро

121

SS

преди 3 години

Коментар 69 не съм го писал аз.Не вземам ничия страна.Просто чета и анализирам.Пак ви казвам( както вчера) при една война Украйна- Русия неминуемо ще пострадаме и ние.Сега никой не обръща внимание на това защото се разпределя властта.А страната ни може да се превърне в прифронтова държава.И когато(не дай боже) това стане ще бъде късно.Населението ни е пацифизирано , маргинализирано,изджендарено.Само бог ни пази ,че съществуваме още като държава.

120

Обективно

преди 3 години

Тъжно, но факт - фашизмът се лекува само с куршум, независимо дали е украински укрофашизъм, германо-нацистки хитлерофашизъм или нашия български монархофашизъм.

119

Анонимен

преди 3 години

Оп-па! Руснаците нанесоха първия мощен удар по ВС на Украйна в Донбас.Издания съобщават, че ВС на Украйна в Донбас са останали без сателитна връзка, GPSи радиоелектронното разузнаване. Безпилотниците и радарите на ВС на Украйна вДонбас се оказаха парализирани. Украинската армия е лишена от всички своимониторингови средства и е особено беззащитна в този момент._____Но, иначе, "агресор" са войските, поканени от Украйна на тяхна си територия!И в Крим така...Русия не нападала...

118

Крокодила Гена

преди 3 години

До бой по канчето 125Омръзнало ти е да живееш ли ?

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 126"В Тубата има кадри"СПИРАЙ руските канали в "Тубата"!П.П. Р.Т. е спряна на арабски език. :))))))

116

Анонимен

преди 3 години

До бой по канчетонато няма такова ду.*** че да го направи

115

бой по канчето

преди 3 години

нАТо да започне незабавни масирани удари по всички бункери на джуджето военнопрестъпник путин

114

Анонимен

преди 3 години

До до Анонимен"Давай, развей Байряк-тара и напред към Москва!"Нещо не си си пил лекарствата. Нормалните държави не са като Мордор да налитат на чужда територия. Те имат отбранителни стратегии.