173

ЕЛИ

преди 3 години

ТРЕТА СВЕТОВНА НЯМА ДА ИМАНО РУСИЯ ПЕЧЕЛИ ОТ НАПРЕЖЕНИЕТО В СВЕТА ,ПРОДАВА ОРЪЖИЕ ЗА МИЛИАРДИАМЕРИКА БЕЗ СТУДЕНА ВОЙНА ЩЕ СЕ СРИНЕ ИКОНОМИЧЕСКИ-ЦЯЛАТА ИМ ПРОМИШЛЕНОСТ Е НА ВОЕННИ РЕЛСИ ЕВРОПА НЯМА ИНТЕРЕС НИТО ОТ ГОРЕЩА НИТО ОТ СТУДЕНА ВОЙНА ,НО ЕВРОПА НЯМА АРМИЯ, НЯМА ПОЛИЦИЯ-ТОВА Е ПСЕВДО ОРГАНИЗАЦИЯ,ТАКА КАКТО Е КАРАТ НЯМА ДА СТАНЕ ДЪРЖАВА И СЛЕД 100 ГОДИНИЖАЛКО ЧЕ НЕ УМИРАТ ХОРА НА ПУТИН И БАЙДАН А ПЛАЧАТ ДРУГИ МАЙКИ ,А ТЕ СИ ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ

172

Анонимен

преди 3 години

"...а самите украинци СА РУСНАЦИ по произход..."Напротив!Проследете изследванията на генома!!!Голяма част от украинците са с гени близки с нашите.Русите са близки до русите фини! Де е България, де е Финландия т.е. земите около двете държави...Даже руските генетици л проведоха такова изследване! Около 10 години изучаваха генома на стотиците народи в русия.И излязоха с тези данни!!!Четете повечко, познавайте фактите, преди да градите тези върху лъжливи "знания".

171

Анонимен

преди 3 години

Кутията на Пандора е Косово.Сащ я отвори .*****Сърбия я отвори!

170

Анонимен

преди 3 години

До 84: "Поканени ли бяха във Виетнам,Корея,Куба,Гренада,Ирак,Либия,Афганистан,Пакистан??? Да изреждам ли още?? Където е стъпил американския ботуш- кръв,невинни цивилни жертви!! Я си спомни американските бомбардировки върху България?? Айде,бегай!!"______А русия поканена ли беше в Кавказ, Виетнам, Корея,Ирак,Либия,Афганистан, Ангола, Мозамбик??? Да изреждам ли още?? Където е стъпил руския ботуш- кръв,невинни цивилни жертви!! Я си спомни руските бомбардировки върху Черноморието ни?? А Добруджа??

169

Анонимен

преди 3 години

До Много ми еА на мен ми е интересно самият Боко какво послание ще излъчи по въпроса?Нещо в стила "Абе седнете се разберете..."

168

Предполагам

преди 3 години

Че след онзи случай дето Сталин им взел житото и милион и половина украинци умряли от глад много ги обичат руснаците в Украйна.

167

До 180

преди 3 години

Не живеят само руснаци в Украйна. Ти бесарабските българи къде ги слагаш. Украйна е и българска, но имаме кофти политици тези на Борисов и си мълчат като ***....

166

Много ми е

преди 3 години

Интересно какво послание ще излъчи по въпроса обединената срещу Боко коалиция в НС.

165

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180СССР отдавна се разпадна.Аз написах СССР-2.

164

дедо Ташунко

преди 3 години

започва се, за съжаление

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Този конфликт трябва да спре!"Няма да спре докато СССР-2 не се разпадне отново.-----СССР е само в твоята глава,а не реалност и отдавна се разпадна,даже бяха окрадени маса руски територии,а украинците са руснаци по произход,факт,те са част от Русия!

162

Анонимен

преди 3 години

До ДО 171Ти дрънкаш глупости, византийците са писали и говорили на гръцки,това е бил официалния език на Византия,а не на някакъв мъртъв и никому ненужен латински език.Нали и по гръцкия език са разчели и египетските руни,а не от някакъв си умрял латински,някога Египет е влизал във границите на Византия

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 176"Този конфликт трябва да спре!"Няма да спре докато СССР-2 не се разпадне отново.

160

ДО 171

преди 3 години

До Анонимен КОНСТАНТИНОПОЛ Е СТОЛИЦА НА ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ И НИКОТА НЕ Е БИЛ ГРЪЦКИ--ГЪРЦИТЕ ИМАТ ДЪРЖАВА ОТ 1828 ГОДИНА----НЕ РЪСИ ПРОСТОТИИ---ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ НЕ Е БИЛ ГРЪЦКА--ТЕЗИ СА БИЛИ РОБИ НА РИМЛЯНИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ...

159

Анонимен

преди 3 години

Предствяте ли си как се чувстват майките и бащите на децата, който умират в тази братоубийствена война?Как биха се чувствали тези,които предизвикват конфликта вътре в Украйна,ако техните деца попаднат в тази месомелачка и трагедия?Този конфликт трябва да спре!

158

Анонимен

преди 3 години

Гранд Чесборд - зпдава се ендшпила.

157

Анонимен

преди 3 години

Русия търси развръзката. На може да продължава вечно.

156

Анонимен

преди 3 години

Дон165Защото хората имат достойнство! Гоооооордооост. Чееест!

155

Анонимен

преди 3 години

До 171Така е! А Истанбул е гръцки!!!

154

Анонимен

преди 3 години

До 162еееКиев е столица на Русия от около 8 век и стотици години,векове наред е бил столица на Русия