46

Анонимен

преди 3 години

Германия води 2 световни войни даде 10-12 милиона жертви за да има собствена сфера на влияние подобно на британската и френката колониални империи и когато накрая без война получиха собствена сфера на влияние наречена ЕС, някакви дриcльовци на хранилка при Путин решават да се откажат доброволно от тази сфера. Явно Алтернатива за Германия не виждат по-далеко от носа си.

45

Анонимен

преди 3 години

Грохналата баба Европа!

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Исляма е бойна доктрина бе, шашавляк.И затова трябва да бъде премахнат.

43

Анонимен

преди 3 години

A ако се разпадне ЕС ще има ли банани и ще можеме ли да бегаме на запад свободно да пpocтитуираме и да миеме улиците да изкарваме евра_Не щото комунистите ще ни искат визи за из България за да отидем в друг град камили в чужбина както си беше през комунизма

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Ти от години не можеш да разбереш колко си проссст.:)))

41

Анонимен

преди 3 години

Те да си построят Северен поток 2 и после да излязат от ЕС, гледай какъв цирк ще бъде - Германия единствения енергиен играч в Европа без алтернатива. Само от транзитни такси могат да живеят и да затворят всичли перки у полето и солани панели които за нищо не стават.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Гледам тук поне 2 отпадъка ти цъкнаха минуси :)))

39

ha ha

преди 3 години

E така се прави 'джурналистика' - от 13 на 11% - е "заначителен спад" (за АfD), a спад от 31 на 25 е 'голяма победа' за Герб!

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Ако се разпадне ЕС, лично Путин ще ти донесе на теб един банан.:))))))))))

37

Анонимен

преди 3 години

исляма е единдтвената религия на тоя свят,другите са измислица

36

Анонимен

преди 3 години

Локдаун и мерки са най-добрата стратегия срещу смъртоносния ковод-19, но германците са прости и не могат да го разберат това нещо.

35

Анонимен

преди 3 години

A ако се разпадне ЕС ще има ли банани и ще можеме ли да бегаме на запад свободно да пpocтитуираме и да миеме улиците да изкарваме евра!

34

Асен

преди 3 години

Тези са мазни популисти, скоро никой няма да им се вързва на глупостите. И аз съм на мнение, че мерките са *** на 80%, а на 100% не отговарят на тежестта на болестта. Но за тези *** популисти никога няма да гласувам. Нещата които обещават са невъзможни да се случат, дори и наистина да ги мислят, света не работи така. Хитлер също беше популист и точно така завладя масите, които бяха бедни и недоволни след ПСВ, надявам се повечето хора в момента да са с акъла си и да не се вързват.

33

Анонимен

преди 3 години

До ДддИ ти ли си на Север от Будапеща?Тия надолу дали си дават сметка какво ги чака ако има "Декзит"?Малко ме съмнява.:))))))

32

Ддд

преди 3 години

Скоро ще се разпадне Европа във този си вид!!Европа от Австрия на горе!!! Кенефът източен блок аут!!! Бг също!!! Да ви видим тогава професорите!!!

31

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецПрав си.:))))))))))))

30

Анонимен

преди 3 години

Има хора с необяснимо влечение да облажават нечии задни части и не могат да си представят, че могат да съществуват извън всякакви прогнили съюзи.

29

Германец

преди 3 години

АфД са сбирщина от пенери---Не обиждай пенерите :)

28

Анонимен

преди 3 години

Това го разбрах и написах под статия преди 12 години! Не могат да са заедно, в една група хора с различен манталитет, разбирания, доходи, желание за работа, морал, обща култура, качество на живот! Няма начин да просъществува ЕС. Много сме различни, за да сме заедно! Жалко за децата и внуците ни! Нищо добро не ни очаква. По принцип съм позитивно мислещ човек, но тази позитивност започна да свършва! Още повече каквито сме лоши един към друг.Не си помагаме-"закопаваме" се!

27

Анонимен

преди 3 години

С прости политици империя не се прави.Искахме аналог на Римската империя, а получихме едно нищо.Но поотделно голям бой ще ядем.Не е сложно да се защитим: - на първо място - никакви муслимани в Християнска Европа. Може, но за висококвалифицирани и християни.- На втор място - никакви помощи за безделници. Ако не могат да си гледат децата - тези деца да се отглеждат от Държавата. И те стават такива, каквито иска Обществото.... и всички отпадъци ще се изнесат. Нама да има хранителна среда.