126

Де Гол

преди 3 години

Франция е най-великата страна, люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Франция има армия и ядрени оръжия, които могат да изпепелят Германия за секунди. Германия е загубила всички войни и е окупирана от чуждестранна армия, а Берлин се намира на границата с Полша.

125

Deutschland

преди 3 години

ЕС без Германия е невъзможен. Германия е най-великата страна! Икономически локомотив и люлка на цивилизацията! Deutschland uber alles!

124

ББ

преди 3 години

Поздравления..путин посегна и на Германия и ценностите им..те организираха атака срещу Конгреса на САЩ през тръмп та зависима Германия ли..е остава силата и стремежа на Народите на ЕС към Свободен и Силен ЕС,ЕС политическата класа е зависима и слаба...Народите на ЕС са силни и се стремят към Свободен и Силен Съюз..и ще го имат...оставки на политическата класа и съд!!!Европейските Народи отказваме да бъдем крепостни на путиновци!!!Народа на САЩ уволни тръмп заради предателството...време е и ЕС

123

Диана

преди 3 години

Значи анти-локдаун, анти-миграционна и анти-европейска същност на платформата на най-голямата опозиционна партия в Германия...АНТИ!...Не какво ще направят, а какво ще рушат...Защото явно не знаят какво да правят!...Нормална Германия не означава допотопна Германия, да не говорим и за съсипана, обезлюдена Германия /имам в предвид анти-локдауна! - представяте ли си кога ще се спре в подобен случай вируса, особено ако се окаже, че ваксините са неефикасни за новите щамове или след известно време?!...

122

Анонимен

преди 3 години

ЕС трябва да се реструктурира, но да се напъва за разпада му си е чиста лудост и геополитическо самоубийство на всичките мижави европейски държавички, които ще бъдат поделени между сащ, Русия и Китай.

121

Анонимен

преди 3 години

Какви глупости, какво чудо. ЕС щял да се разпада, дрън-дрън.

120

Христо Христов

преди 3 години

До 139"Никога нямаше да го повярвам, ако не го бях видял с очите си!" - те таквиз полуграмотни (балкански) комплексари крепят ес.

119

Анонимен

преди 3 години

И кво че ядеме тогава, черен ляб и квас?

118

Случаен минувач

преди 3 години

Бях в Хамбург. Толкова много араби и ц. на едно място на бях виждал! От Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Ливан и откъде ли не още! Лежат по тротоарите, пред входовете на блоковете! И мърсят, мърсят, мърсят! Немците гледат като ошашавени! Сутринта в хотела ме събуди пеене на ходжа от джамия! Никога нямаше да го повярвам, ако не го бях видял с очите си! Ето това направи госпожа Меркел!

117

А сега сериозно

преди 3 години

Не ми се вярва Германия да напусне. Но ако го направи - край с ЕС!Лично аз не искам ЕС да се разпада, а да стане нормален съюз отървал се от глобалисти комунисти и руски комсомолски секретарки от ГДР.

116

А сега сериозно

преди 3 години

Проблема на България не е, че е в ЕС. А че ЕС в в джоба на Глобалистите.Докато те са там, нищо добро няма да видим. Нито ще им пука че ни управляват комунисти което е добре за тях. Защото се учат от нашите комунисти за новия си Световен Ред. Не подценявам и Китай де.

115

да ви кажа

преди 3 години

германия и да излезе от ЕС няма да е като англия, ще направи съюз с централна европа, швейцария, чехия, австрия, словакия, унгария.Така че не потривайте ръце това ще е може би много по здрав и сполучлив съюз от ЕС сегаинтересно само България какво ще правипак русия ще я лапнехахахахах

114

Анонимен

преди 3 години

А можеш ли да кажеш колко е билацената или просто си говориш презпросото?

113

Анонимен

преди 3 години

Европа е част от Русия, свиквайте.

112

Анонимен

преди 3 години

"...обратно към Русия. Ще получаваме евтин петрол и газ срещу политическа вярност и антизападна политика."*******Доскоро ние плащахме за руска газ, а и за петрол най-много от европейските държави!

111

Щирлиц

преди 3 години

Това е правилната посока,по-важно е България навреме да слезе от бутафорния еврокораб.

110

Анонимен

преди 3 години

До 139" Разбиването на ЕС няма да донесе нищо добро на Европа" - те ес го разбиха брюкселските некадърни психопати, но де комплексираните неграмотни некадърници да го вденете?!

109

Анонимен

преди 3 години

До 109"Без нея се разпада всичко" - семейството ти, щото няма да има кой да плаща за троленето ти и ще измрете от глад?

108

Анонимен

преди 3 години

Хора не се връзвайте на крайно десни или леви популсити . Разбиването на ЕС няма да донесе нищо добро на Европа. Вижте преди него, колко века Европа тъне в Войни. Този проект е създаден с цел мир. Но разни кръгове се опитват да го развалят възползвайки се от младите, които са получили този мир и съюз даром. За да е създаден значи има защо.

107

Анонимен

преди 3 години

Значителен спад от 13% на 11%?Че то загубата на герб е много по-голяма, а медиите ни не пишат значителна.