46

илюминат - ренегат

преди 3 години

Тоя рептилоид не е на ясно,че с честен труд не се забогатява!Значи правилно е:Колкото по-богат, по-високи данъци,щото богатите движели прогреса!

45

Анонимен

преди 3 години

Странни разсъждения като статистиката показва, че богатите са станали още по-богати по време на кризата. Тези, които понесоха тежестта са средната класа, дребен и среден бизнес и работниците им. Най-богатите отново се възползваха да консолидират още повече ресурси и да забогатеят. Няма нито една фалирала банка и дори такива работещи на загуба. Спасителните програми на всички правителства бяха насочени към това банките да продължат да получават същите печалби от раздадените кредите както и преди.

44

Анонимен

преди 3 години

There are barons of Grinich.

43

Анонимен

преди 3 години

"Но не е неъзможно, а "много трудно". Трудно, трудно, колко да е трудно. Колкото една революция."Да, ама се следви всичкоооо момчеее! Революции ... свръшишиха! Нема вече!

42

дедо Ташунко

преди 3 години

Този има имущество за най-малко 40 милиона, ясно е под каква диктовка пише. На бедните ли да вдигат данъците, бе дебел чичко?

41

Прев е човекът

преди 3 години

Обикновено данъците ги плащат бедните накрая

40

Анонимен

преди 3 години

Този облужващ глобалистите *** много добре знае какво трябва да се направи за да се затвори ножицата на социално неравенство, ама се прави на ударен. Единствено е прав, че данък само ще охрани политиците и шайката около тях, която си е пак от богатите.Сметката може да се плати като банките спрат печатането на пари, а политиците разбият монополите, които правят богатите свръх богати.

39

Анонимен

преди 3 години

Всеки оялса богаташ смята че е лоша идея да му искат пари. В крайна сметка той е станал богаташ не като дава, а като взема.

38

ъъъ

преди 3 години

Ами въведете данък върху бедността тогава.

37

?$

преди 3 години

Далеч по-добър метод е конфискация и затвор, обаче ако съдебната система и прокуратурата работи. А данъкът в тикволандия не е съвсем плосък, защото няма необлагаем минимум.

36

Анонимен

преди 3 години

Добре че са Китай и Русия, та да останат поне 2 капиталистически страни :)

35

Анонимен

преди 3 години

Човекът откровеничи, че никой оял се няма да пусне кокала доброволно. Но не е неъзможно, а "много трудно". Трудно, трудно, колко да е трудно. Колкото една революция. Която е за предпочитане да бъде избегната. Нелесно, но има много начини.Сяда се, мисли се и така. Човекът ги е подсказал тия неща. зНяма нищо невъзможно. На Въпрос на експедитивност.

34

само взимат

преди 3 години

Богатите са богати защото само взимат!А Нобеловите награди от времето след 2 св.война са политизирани,и реално нямат научна тежест!

33

Анонимен

преди 3 години

Щом нобелов лауреат говори за това как богатите не трябва да плащат, а тежестта трябва да си остане при бедните...значи нобеловите награди нямат НИКАКВА стойност.

32

Анонимен

преди 3 години

Нинова иска точно това да направибсп имат огромен опит

31

До dmx

преди 3 години

Да, ККП не е съгласна, понеже иска всичко за себе си !

30

хм

преди 3 години

Няма нужда да ги облагат с данък богатство,просто е нужно честно да си плащат данъците.Бил Гейтс например симулира благотворителност,като дава милиони в балготворителната фондация-,,Бил и Мелинда Гейтс", която изцяло е под негов контрол и тъй като ако дадеш пари за благотворителност се освобождаваш от данъци,той не плаща данъци ,при това -само мести парите от единия в другият джоб.

29

анонимен

преди 3 години

Короната не подминава и богатите! В крайна сметка цялото богатство остава на земята, нищо не се носи в отвъдното, само душата и съвестта!

28

ххх

преди 3 години

Този колко ли пържоли е изпапкал по банкети за да достигне такава гуша? Та пази ги гнуснуте си господари с милярдите дето осъждат хора на глад и мизерия и превръщат рай в пустиня.

27

Анонимен

преди 3 години

Богатите са си богати. От тях пари трудно ще вземеш.