96

Анонимен

преди 3 години

Радев войната почва скоро. А, ти започни първо Гешев, Доган, Тиква и Пеевски. Пращай им по един войници и на площада РЕВОЛЮЦИЯ!!!

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа и Елада не е имало и гърци не е имало на север от Пелопонес до 19 век, но е факт, че в Константинопол и Византия официалния език е бил гръцки, дори български,славянски са използвали в Константинопол,но такова нещо като траки не е имало никога,нито такъв език,нито македонци е имало,те също са измишльотина на фанариотите от късното средновековие и са извършвали насилствена гърцизация.

94

Народа с теб

преди 3 години

Радев,изпращай един взвод военни при Гешев да си дава оставката. Ако не я даде, да му слагат качулката на главата. После поставяй свои хора навсякъде. Сменяш всички полицейски началници , висши чиновници и министри.После ги хвърляш в затвора.Накрая притискаш СИК, *** и онези американски фирми дето ни помпат златото и дренират земята ни за газ.Твърда ръка трябва. Мафията разбира само от лопата и бой.

93

Анонимен

преди 3 години

Слави всичко ще оправи в държавата. Вярно, той няма и нямаше политически амбиции - само финансови. В момента мълчи от некомпетентност, но ще се окопити с мъдрата помощ на славния Радев.

92

Путнярка с чесън

преди 3 години

България трябва на мига да допусне релокирането на американски кораби в пристанища Варна и Бургас! Трябва да сме подготвени за евентуална агресия към Европа от страна на азиатските диваци на Путяната диктатора

91

Анонимен

преди 3 години

Елада тук е нямало никога,само елински апетити.

90

Анонимен

преди 3 години

Като ти е писнало се скрий в гръцката си дупка.

89

Напразно

преди 3 години

Се тревожат. Слави всичко ще оправи.

88

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИмало е трънки,тракизма е въведен в България през 1972 година от чуждия шпионин Ал.Фол,продължен от дъщеря му и жена му,а тракизма е измислица от 19 век!И Римска империя не е имало,идват 1-2 век и 3 век вече ги е нямало,щото са били смазани от местните източноевропесйки народи,нито някога се е говорило на латински език в Константинопол през 4 век и след това,а официалния език е бил гръцкиХайде,спрете да ни пробутвате лъжите си с разни фалшификации за траки,готи,латини, че ни писна

87

Ник

преди 3 години

началниците са разочаровани от резултата на своя послушко, но ще намерят начин да продължат да нареждат на матРИала и да точат ресурсите на територията към своите дълбоки началници.

86

Да се чете

преди 3 години

Ставате нелицеприятни и меко казано поизостанали.

85

Анонимен

преди 3 години

До анализатор"Извод: най-добър слугинаж е тука"Ц. Хората сега си живеят живота. Едно време живееха за да може тия в СССР да си живеят живота.Ае мерси, няма нужда!

84

Анонимен

преди 3 години

България не е била никога гръцка земя. Преди да бъдезавладяна от римската империяна тази територия е имало тракийско царство.

83

анализатор

преди 3 години

До Анонимен 87 "изселим през Черно море в духовната им родина."Най-добър слугинаж на "духовната родина"през соца бяха тука. Сега най-добър слугинаж на ес и usa тука.Извод: най-добър слугинаж е тука

82

Сат Н

преди 3 години

" в парижките и лондонските вестници телеграми, известяващи целия свят, че след дълга парламентарна буря е паднало, накрая министерството в България и е съставено ново, от либералното болшинство и че някакъв техен Иван Чифтлик, се съгласил накрая да приеме портфейла на Премиер на Министерския съвет."

81

Анонимен

преди 3 години

"Бепе Грило в балкански стил не обслужва западните геополитически интереси."----- тия слугински журналисти по цял свят са едни същи . Само дрънкат глупости .Ние затова ли съществуваме - да се грижим за западните геополитически интереси . Че сме колония на САЩ , спор няма това означава ли ,че трябва да отменяме изборите и да чакаме спуснати от Вашингтон политици

80

Ку.Ро.Ед

преди 3 години

Играйте кючеци.

79

Анонимен

преди 3 години

Значи бойко с неговата банда гербще трябва да възстановят на българската държава неправомерноизнесеното злато. От собственитеси джобове.

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94"Чувате ли се кво пишете, бе?"В най-добрия случай са БРУТАЛНО неграмотни.В по-лошия са продажници на Майка България, които вече са се разбрали със Саурон.Как се радвам, че вече не завися от тая ***.

77

Анонимен

преди 3 години

А този гръцки журналист няма ли си някакви гръцки проблеми , които да коментира . Нали искат Германия да им плаща стотици милиарди евро. Що не си лае там . А тръгнал да коментира неща , които не разбира