14

Анонимен

преди 3 години

"Полетът на Гагарин в космоса го превръща в герой обратно на Земята. Благодарение на него СССР са една крачка пред САЩ в космическата надпревара."Каква надпревара? СССР решават да изпратят човек в космоса, а американците дълбоко се комплексират че не са първи там, чак след това започва надпреварата.

13

пияница мистик

преди 3 години

До 7Всъщност да те светна нискочел другарю чугунчиk, че самите американци са автори на всички световни конспирации срещу самите себе си, а вие необразованите другари само повтаряте техните измислени конспиративни теории, писани и правени за пари, тъй наречените долари :) Историята за Луната идва от филма "Полетът на Кеприкорн едно", а кемтрйлса, антиваксърството и ред други от псевдодокументалистиката на Майкъл Мур, също американец. За ХААРП пак си е тяхна конспирацията :)))

12

нхг

преди 3 години

Стига сте писали необмислени, зле скалъпени пропаганди. Пуснато като официална информация, но никога проверено или анализирано. Вървял си усмихнат, па като го посрещнали, щото те били наясно с полета, следели туитъра на Роскосмос по това време...

11

АнонимеН

преди 3 години

БИЛИ СА ВРЕМЕНАТА НА ЛЪГАНЕТО И ФАЛШИВИЯ РЕЙТИНГ!!ФАЩ НЕ СА ПАДАЛИ ПО-ДОЛУ В ЛЪГАНЕТО СЪЩО!!!------------СССР ДАЛИ Е ПРАТИЛА ПЪРВИЯ ЧОВЕК В КОСМОСА Е ВСЕ ТАЯ!!ВАЖНО Е КОЙ ГО Е ОБЯВИЛ ПЪРВИ :DПОСЛЕ *** ДОКАЗВАЙ, ТАКА ЛИ Е ИЛИ НЕ!--------НАЙ-ВЕРОЯТНО КОЛКОТО СССР Е ПРАТИЛА ПЪРВИЯ ЧОВЕК В КОСМОСА, ТОЛКОВА И ФАЩ Е ПРАТИЛА ПЪРВИЯ ЧОВЕК НА ЛУНАТА ;D--------И РУСИЯ И ФАЩ ДЪРЖАТ КОМПРОМАТИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА И ЗА ТОВА НЕ СЕ ИЗОБЛИЧАВАТ ПО КОСМИЧЕСКИТЕ СИ ЛЪЖИ!

10

Анонимен

преди 3 години

Тук глаголът пада въобще не е на място.

9

Анонимен

преди 3 години

Толкова косми, толкова нафта има в музея на космонавта. Георги Иванов, Жоре, Туристе! Паметник наш, пиедестал! Юри Гагарин, къде си летял? Краста и въшки къде си хванал?

8

Анонимен

преди 3 години

""Спри, той говори руски. Най-вероятно е човек"Тия руснаци с тяхната пропаганда ще ме съсипят от смях: мужиците им смятат, че за да е човек, трябва да говори руски, а всъщност то е точно обратното: колкото по-вероятно е да говори руски е толкова по-вероятно, че не е нормален човек.

7

до 5

преди 3 години

Мъск е велик циркаджия, ама онези с луната преди петдесет и кусур години стигане нямат.

6

пияница мистик

преди 3 години

Цялата случка, изобщо целия диалог говори красноречиво, че през 1961 година крепостниците на СССР всъщност са живеели още в 15 век на тъмното Средновековие. Садят картофи в полето с детски труд, бягат от страх като видят парашут. Изобщо не са наясно какво върши СССР и за легендарния полет на Гагарин, което говори, че са нямали и телевизор и не слушат радио. Изобщо изостанала нация, нищо, че изпратиха Гагарин на една обиколка. а по същото време в САЩ хипарките носеха минижупи и Елвис пееше хитове

5

Анонимен

преди 3 години

А шоумена Мъск е сънувал че колонизира Марс..

4

Анонимен

преди 3 години

Гагарин не е летял в Космоса, спуснаха му капсулата от бомбардировач!А после му спретнаха катастрофата...

3

американски подлоги

преди 3 години

какво чакате? почвайте да плюете!

2

Анонимен

преди 3 години

Браво на СССР!!

1

АнонимеН

преди 3 години

ПЪРВОТО ДОМАШНО КУЧЕ КОЕТО ПОЗДРАВИЛО ГАГАРИН БИЛО НА ИМЕ ЖАРКА :DПРЕКАЛЯВАТЕ!! 1 ТЕМА ЗА ГАГАРИН ,НО 3 СА ВЕЧЕ МНОГО!