34

Анонимен

преди 3 години

Написали са му на шлема с големи букви СССР за да не го помислят (местните) за някой инопланетянин или някой шпионин. До този момент никой не е бил виждал човек със скафандър, не се е знаело къде може да кацне и вероятността да го набият или убият местните от страх е била голяма.

33

Хиподилец

преди 3 години

Толкова косми, толкова нафта има в музея на космонавта. Георги Иванов, Жоре, Туристе! Паметник наш, пиедестал! Юри Гагарин, къде си летял? Краста и въшки къде си хванал?

32

Вирус

преди 3 години

Според формулировката КОСМОС, американците са влизали в това пространство и то с хора, много преди полетът на Гагарин.Знаете ли кои са те. Пълно е с неопровержими факти.

31

Коментар

преди 3 години

Като ви чета какви сте захлюпени невежи еднокнижници няма да ви управлява невежа еднокнижна тиква ли?Още 100 години ще ви управлява!То бива *** народ..бива...ама..!

30

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка"Мисията Аполо не е еднократна бе приятелю. От 16 юли до 1973 година до 19 декември 1972 година са извършени 6 кацания на Луната . На лунната повърхност са стъпили 12 американски астронавти."А той откъде да знае?По руските държавни канали не съобщават за това!!!

29

Вирус

преди 3 години

Няма НИКАКВИ видеозаписи за полета и има сериозни съмнения, че Гагарин НИКОГА не е летял в космоса.Два дни след като разкрива тази истина пред своя приятел Вова (няма нищо общо с Путин), загива при "изпитателен полет" на лов за дивеч в тайгата.Case Closed

28

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикВие сте плоскоземец със Чебурашка, туй че някой не вярва на американците не го прaви на никой другар. Понял ?

27

Голяма загадка

преди 3 години

Как е обиколил земята, като земята е плоска. Дали е видял какво има отдолу?

26

Анонимен

преди 3 години

Юрий Гагарин посещава Наглобритания по покана на профсъюзите. Баба Лиза, която по това време е в цветуща възраст, не пропуска възможността да го покани в двореца на среща и да си направи фото-PR с покорителя на космоса.

25

«Поехали!»

преди 3 години

Да, Гагарин беше пръв. Просто ги изпревари, но такава е била съдбата му.Той заслужаваше да е пръв.

24

Анонимен

преди 3 години

Излезете ли от Озоновия слой на Земята радиацията ще ви изпържи. *** с тия конспирации и САЩ и Русия лъжат. Учените още не знаят как и откъде се е появила Луната ама ще кацат на нея, че и на Марс.

23

пияница мистик

преди 3 години

До 17Ама аз точно защото не вярвам на такива конспиратични теории го написах поста си бе, *** :))) Защото американците за пари си измислят всякакви глупости и ги теражират, пък после другарете комунисти ги четат и приемат за чиста монета. Четеш и не разбираш какво пиша, което говори, че и ти си такъв събхюман като петолъчките :))) Не вярвам в никакви Илюминати, Нов Световен Ред, дето управниците на Стария Световен го искат уж, в ХААРП, кемтрейлс, плоски земи (мозъци) и т.н. Всичко е за пари

22

До Чебурашка

преди 3 години

Ми един крие, друг лъже че е стъпил на луната...Такива ми ти работи!

21

Чудно

преди 3 години

Дами????

20

«Поехали!»

преди 3 години

Всички с повече от два грама мозък признават, че Гагарин е изключителен пилот, космонавт и човек.Няма нормален човек, който да не се възхищава на смелостта и подвига му.

19

Анонимен

преди 3 години

Добре че се е случило в едни по-добри времена, сега ако някой космонавт го намерите в двора си може и да отнесе няколко тупаници. Или да го помисли някой за извънземно и да го застреля в сумрака.

18

до пияница мистик

преди 3 години

аз номер 7, жалъм мужик ви гражданино на света.какъв сте широкоскроен и информиран.представям си ви, дългокос и посивял, миришещ на спарено и ракия с пожълтяла около джуките проскубана брада.знаещ кой управлява вселената и в частност нашия малък и жалък свят.почитания господине.

17

АнонимеН

преди 3 години

КОГАТО ОБЯВЯВАШ ПОДОБНО НЕЩО ТРЯБВА ДА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА!!СНИМКА ОТ КОСМОСА НЯМА!!!СНИМКА ОТ ЗЕМЯТА НЯМА :D-----ИМА САМО ЕДНА СССР НОВИНА НА КОЯТО БАЛАМУРНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАТ ИНАЧЕ ГИ ОБЯВЯВАТ ЗА ПРЕДАТЕЛИ И В СИБИР!

16

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикНе са никакви конспирации, САЩ е голяма държава, там каквото и да кажеш все ще има няколко милиона човека дето ще ти повярват. Жълтите медии харесват такива истории, естествено и русофобите като тебе вярват на плоската земя, нали идва от САЩ. Тия техни опашати лъжи ги повишихте в конспирации за да не ги мисли света за ***.

15

Анонимен

преди 3 години

Рита или Маргарита няма значение, но когато световно известната красавица Клаудия Кардинале посещава Москва, тя настоява да се срещне на всяка цена с Юрий Гагарин. Даже на снимките се вижда как очите й пламтят от любов към героя.