74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75"Къде и за кого ще изберете да работите?"Българския лъжлив русофил във форума: "има и други важни неща освен парите"Същия лъжлив русофил в друга тема: " а защо заплатите в България са най-ниски в ЕС"?И така.:)))

73

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираш се със АстраЗенека и политаш към звездите. Per aspera ad astra, както са казали учените.

72

.

преди 3 години

Кат Русия няма друга, тъй велика на света!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77"Какво лошо има в това, децата да се приучават към труд? Това не е ли нормална цивилизационна ценност?"Това е най-примитивния начин за "приучаване към труд", неразличим с начина по който първите хоммо еректус са се учили да си служат със сечива.В цивилизованите модерни държави (дори тогава) децата са се учили на интелектуален труд, нещо с букварчето, със сметалото (тогава други видове помагала не е имало много много).

70

SS

преди 3 години

Юрий Гагарин e велик и затова, че наистина обиколи земята, докато хамеркнанците за своята "космическа програма" по това време са разчитали предимно на ...Холивуд

69

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаДа спориш с русофил е безнадеждно. Те са си заровили главите в пясъка и все още си повтарят че земята е плоска.

68

Анонимен

преди 3 години

Много красив мъж,слава!

67

Анонимен

преди 3 години

Половината американци и русофобите, вярват че Земята е плоска, другата половина американци и русофобите, вярват ча Земята е куха и вътре живее извънземна цивилизация. През туй време руснаците превзеха Космоса. Бабите по нивите посрещат руските космонавти навсякъде по целия свят.

66

Анонимен

преди 3 години

"Петгодишно момиче сади картофи заедно с баба си. Точно както в средновековието."........................................Петгодишното момиченце не сади картофи. Тя помага на любимата си баба като пуска картофчетата в дупките. За нея това е игра и познание. Какво лошо има в това, децата да се приучават към труд? Това не е ли нормална цивилизационна ценност?

65

Бактерия

преди 3 години

Не бе, колега, македонци са били.

64

Анонимен

преди 3 години

Да допуснем че сте мад и талантлив ракетен инженер. Елон Мъск ви предлага заплата с която можете да си купите Ферари, също и доста добър уърк-лаиф баланс. Рогозин иска да му работите като роби за заплата с която можете да ядете постен боб до края на месеца и да си през зимата утоплявате само кухнята защото тя е най-малката стая у вас и то само през половината от времето.Къде и за кого ще изберете да работите?

63

Анонимен комунист

преди 3 години

Слава на БКП.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63"В космическа америка не садят картофи. Там ги внасят от луната."В съзнанието на русофилите путинисти има два начина за сдобиване с картофи:1) на ръка от баби, подпомагани от 5 годишни деца и2) внасяни от лунатаУРАААААААА!:))))))))))))))))))))

61

За 63

преди 3 години

Изключително много се съмнявам че в Америка специално пет годишни деца излизат на нивата да садят картофи с бабите си.Между другото също толкова ме интересува Америка колкото и Русия.Само че изпитвам огромно отвращение към хора които хвалят и Русия и Съветския съюз, които са причините да сме на това дередже в момента.

60

Бацил

преди 3 години

И аз да напомня че първи е летял в космоса астронавта Джоузев Байдън.

59

Анонимен

преди 3 години

До Велик в минало времеКъдето е текло - пак ще тече.Българска пословица

58

Вирус

преди 3 години

Пак напомням, че първи е поздравило Гагарин момченцето Бойко Борисов на 5 годинки, докато е садило картофи с майка му. Стига с тая хибридна руска пропаганда.

57

Анонимен

преди 3 години

До 55PS: Изобретателят на АК47 забогатява и получава признание едва когато американците го намират след края на студената война!!Руската политика е: Работии робе пък ние ще те мачкаме!Как после да ги харесаш?

56

пияница мистик

преди 3 години

До ПитанеСамо *** като теб, вярващи в илюминати, кемтрейлс и какво ли още не не разбрахте, че в знамето на САЩ е имало метална тел, за да седи опънато, като го забиват на Луната, иначе флага е щял да увисне от макар и ниската лунна гравитация. И че при забиването телта се е разклатила. Може да проведеш домашен опит, нискочелий :)))

55

Вирус

преди 3 години

До Питане@"А на Луната дyxa ли вятър?"---Духа, духа във фейк документалистиката на разни ютууб-мейкъри, щото докато забиваха пилона, знамето се "вееше", а след това - престана, ама кой да гледа внимателно.