22

До анонимни

преди 3 години

АКО ЧАКАТ НИНОВА С КРАКАТА НАПРЕДЩЕ ЩЕ ИМА МНОГО ДА ЧАКАТ. ДО ТОГАВА ГЕРГО СТАНИША И СИЕ НЯМА ДА ГИ ИМА. НИНОВА ЩЕ ВДИГНЕ ПАРТИЯТА. А ЛЕШОЯДИТЕ ЩЕ Я ФАЛИРАТ.

21

Анонимен

преди 3 години

Нинова,трябва да хлопне вратата и даизтрие надпис бсп.Затова я препират попет пъти на ден. ...Станишев ли въведецърковния данък за държавата?Онова овчаровото,каза,че такса мощност ще остане,щото щели другитеда плащат повече,а и ни натресе накраварските централи да сме робидо припадък.И т.н. ...Та бесепето еедин миризлив отенък,заедно с импексова.

20

бай Драган

преди 3 години

До АнонимеНДПС има с 4 депутата повече от предишния парламент. А за ДПС са гласували 100 хиляди по-малко от предишните избори. Т.е. не е имало мобилизация.Нали се сещаш, че ако Слави се откаже от мандата, тези дето са гласували за него ще се разочароват и на следващите избори няма да гласуват.А ДПС ще се мобилизира.При повторно избори тази година ДПС вкарва 50+ депутати.

19

Анонимен

преди 3 години

И аз съм против оставката на Техноимпекса. Само тя може да унищожи БСП напълно.

18

АнонимеН

преди 3 години

НИНОВА КАЗА, ЧЕ САМО С КРАКАТА НАПРЕД ЩЕ Я ИЗКАРАТ ОТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИЯ ПОСТ НА БСП!!!И ПОВТАРЯШЕ : КРЪВ ПОВРЪЩАМ, ВЛАСТ НЕ ВРЪЩАМ! КРЪВ ПОВРЪЩАМ, ВЛАСТ НЕ ВРЪЩАМ!

17

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

16

Анонимен

преди 3 години

До 17Какво се случва в България в момента?

15

Анонимен

преди 3 години

Герговчетата отвърщат на удара и поне засега опита е неуспешен.

14

Анонимен

преди 3 години

До КакРобуваш на остарели догми - някогашните ни баби които гласуваха за БСП "по навик", за съжаление отдавна ги няма! Днес всъщност, пенсионери са тези, които доведоха демокрацията преди 30 години и тогава гласуваха за СДС...За кого ще гласуват днешните млади не знам, защото те не знаят нищо за БСП и СДС, нито за това какво е било преди 1989г., но със сигурност не са доволни от това което се случва в България в момента

13

Анонимен

преди 3 години

Колко са 12244567889

12

Браво.

преди 3 години

Обикновенните комунисти по места подържат Нинова в борбата и срещу образованите и богати от София.

11

Анонимен

преди 3 години

*** влачи, кокала на пуска

10

Как

преди 3 години

Винаги съм се чудил дали БСП успява да привлече млади хора да гласуват за тях? Или резултатите им зависят само от възрастните, които милеят Социализмът да се върне?

9

Анонимен

преди 3 години

Нинова няма вина, просто избирателите със социал - демократически възгледи си имат лимит, който няма как да надскочат... Което е жалко, тъй като с умерената си политика, насочена към по-бедните, социал - демократите винаги са били един от стълбовете на демократичното общество!Историците знаят, че социал - демократите са последната бариера пред Хитлер в Германия, и едва след нейното рухване той овладява цялата власт...Нали не мислите че със Станишев и Гергов БСП щеше да вземе повече гласове?

8

АнонимеН

преди 3 години

СЛУЧВА СЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА БЪЛГАРИЯ!!ГЕРБ СРИВ НАДОЛУ В БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ТАЗИ ГОДИНА ЩОТО ЩЕ ВЛЯЗАТ МАЛКИТЕ ПАРТИИ НА КОИТО ГЕРБ СИ РАЗПРЕДЕЛИ ГЛАСОВЕТЕ КАТО ВОДЕЩА ПАРТИЯ!БСП НАДОЛУ И ТЯ ЩОТО МНОГО ГЛАСОВЕ ЗА БСП НЕ СА ЗА БСП А ДА СЕ МАХНЕ ГЕРБ И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА 3-ТИТЕ А ЗА ВТОРИТЕ СЛЕД ГЕРБ!И ПО-МАЛКО ДЕПУТАТСКИ ЗА ДПС ОТНОВО ЗАРАДИ ВЛИЗАНЕ НА МАЛКИТЕ ПАРТИИ!----------------------------СЛАВИ НАПРАВО ГИ СЪСИПА И ГЕРБ И БСП И ДПС!

7

Анонимен

преди 3 години

Един Стойчо се опита да я уязви сутринта по тв, както всеки път като заговори за БСП, но П. Симеонов каза няколко пъти, че ковид е причината 100000 да не гласуват за тях.

6

gio

преди 3 години

БСП умря. На следващите избори след 6 месеца на 10% ще се радват

5

аз

преди 3 години

Още едно доказателство че БСП умира. След такова падение толкова голяма подкрепа ознчава само едно - на тая партия не и се занимава вече

4

Анонимен

преди 3 години

Успех, да си намерят избиратели. Тази партия вече няма принципи.

3

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО БРАВО БРАВО :DМНОГО ДОБРА НОВИНА ЗА БЪЛГАРИЯ! :D