62

НАСЕКАМАНДЖА МЕРУДИЯ

преди 3 години

С 6 000 000те Милиона кво става че ги връщате ли няма ли а НИНОВА.

61

протестъри

преди 3 години

а, още по-добро място ще е четвърто и пето..

60

Време за промяна

преди 3 години

БСП е в много добра позиция. И не беше грешка че не се опита да "яхне" протестите. Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи. Големият губещ е Бойко. С него никой не иска и да говори

59

Анонимен

преди 3 години

Давай Нинова,цялата герберска машина уик вътрешните врагобе,не желаещи промяна ,подкрепени услужливо от купени медии те плюят от сутрин довечер.Не се предавай,подкрепете Радев и не стойте нато не сложат някои,койтострана-това наистина беше грешка.Страхът от коронавируса също изигра роля.Броженията отвътре и от вън няма да спрат,докато не сложат човек ,обслужващ Герб.

58

Анонимен

преди 3 години

Нагла, по-нагла, най-нагла, ниновска наглост!

57

На всеки километър

преди 3 години

Подкрепили я били... Няма такова нещо. Поискаха й оставката и да се насрочи нов конгрес със точка единствена Смяна на ръководството на партията. Бях на срещата и знам. Ако Корни остане още начело на БСП партията си заминава до края на 2021г. Това е истината.

56

По-добре късно...

преди 3 години

Каквото стана с Техноимпекс, бе?Другарката го приватизира,обра финансовите активи, фалира го, разпарчетоса го и се изхлузи като мокър Юи. Май сега разиграва същата сценка и със столетницата!?Круела не случайно е бивш кадър на Драгалевския мавър - двамата имат един и същ тоталитарен нрав, която и партия оглавят,я разкостват и я закопават в земята!Едни пари обаче винаги остават скътани настрани!Да е жива и здрава дрогарката, тази партия без туй още 1990 г. трябваше да я забраним.Голям пропуск!

55

Анонимен

преди 3 години

Лека полека, тая умряла партия си отива, което е добре за България.

54

Корни с Егото

преди 3 години

БСП вървят към РАЗПАД :D А Корни е основната причина този РАЗПАД да се ускори още повече! :D И колкото повече се задържаш на поста си, само и само да не и пострада егото, че се е провалила многократно, дори като лидер на смешна партия като БСП, толкова по-стремглаво засилва другарите си към блатото :D Слаба партия + Изключително слаб ръководител = Тотален скорошен разпад! :D Най-после тази изродска партия - наследник на д*лнопробното и престъпно БКП ще отиде в миналото, където и е мястото!!!

53

a

преди 3 години

Това е добра новина. Тамън по-бързо да умира комунистическата партия.

52

Анонимен

преди 3 години

Тез уж властта щяха да вземат ,а пак се изпокараха вътре.На следващите избори след 4 г може да не могат да минат и 4%.

51

Гнycн000!

преди 3 години

Ами щом регионалните талиби подкрепиха Нинова, защо те не подкрепиха и изпълнителното бюро, което подаде оставка, вместо Нинова. Да не би те да са вземали някакви решения без Корнела, че да са по-виновни от нея ??? Много кавалерски жест от тяхна страна, да й умият лицето, казвайки - "не тя, ние се нacтpaxмe, затова мирише"! Матросовци Корнелиеви от последния ден!

50

Анонимен

преди 3 години

И ВСИЧКИТЕ ТИ ЗАСТАНАХА ОТЗАТ. И НИ ЕДИН ОТПРЕД. ЕГАТИ ПЕРВЕРЗНИЦИТЕ ТА ТИЯ ОТ БСП.

49

ДРУГАРО

преди 3 години

АМА ДРОГАРКО НИНОВА, НИЕ от БСП сме на ръба на пропастта, Молим Ви да направим РЕШИТЕЛНА КРАЧКА НАПРЕД ЗА ДОБРОТО НА СТРАНАТА НИ.

48

Анонимен

преди 3 години

Нинова се е побъркала с тоя ГЕРБ.Някаква обсесия има от него.

47

Калеко Алеко

преди 3 години

Не пипайте Нинова ... Тя е светица, Дамата от с.Крушовица на практика приватизира столетницата и я включи към активите на РеМеДето си, тя приватизира и червените бабички и мечтата им за "Светло комунистическо бъдеще", приватизира и "българският народ" от името на който неизменно говори ... Оставете я да довърши започнатото дело, че Свети петър вече пише повиквателна на столетницата и ... !!!

46

Калфин-цитат

преди 3 години

Калфин каза, че *** Нинова отстранявала всеки, който представлявал и най малка заплаха за нея... - и сега в партията останали най големите некадърници и подлизурковци, които се умилкват около нея...

45

Анонимен

преди 3 години

БСП сте ***.

44

Анонимен

преди 3 години

Нека да остане начело на БКП и на следващите избори няма да прескочат 4% бариера.Каков по-хубаво от това :)

43

4epa

преди 3 години

СРУТИЩЕТО БСП !!!!!!!!!!!!!!!