17

Анонимен

преди 3 години

Кога ли ще гръмне всичко !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Пуснаха в обръщение 3 трилиона долара и продължават да печатат, как няма да отслабни. Да му мислят китайците с купения американски дълг.

15

Тли Милиона Долала

преди 3 години

Бреееее, той тоз лошия долар събаряне нямал бе...Още някоя друга година заяждане с Китай и може да му струваме, те каубойците да лежат още на старата слава, Китай ще им скрои шапката.

14

Обама

преди 3 години

По времето на обамя долара стана 1.23лв

13

Мамата

преди 3 години

ДОЛАРА ЯКООО ЩЕ СЕ ВДИГНЕ И КОГАТО УБИЕ ВСИЧКИ ДРУГИ ВАЛУТИ ЩЕ СЕ СЕ СРИНЕ И ТОГАВА ДОБЪР ДЕН.....ЩЕ СТАНЕ КАКВОТО ЩЕ СТАВА,,,,,И ЩЕ ДОЙДЕ ДОБРОТО

12

Анонимен

преди 3 години

Отдовна съм изхвърлил доларите на краварите и минах на истинските паре-рублей. Ся не си купувам изобщо тоалетна хартия. По-евтино е и по-приятно...

11

Анонимен

преди 3 години

Вчера.Бг придържайте се към теми от квартално значение където ви е силата!!!Международните финанси оставете на чужденците !!!

10

sofeto

преди 3 години

До Анонимен 9Напълно съгласен, но докато САЩ остава магнит и долара остава такъв. Докато магнита се изтощи, въпроса в времето, кога ли?

9

Анонимен

преди 3 години

До sofetoПовечето хора бъркат държавен дълг с лична задлъжнялост към някакви мутри. Дългът на Америка се държи основно от ... Америка. Китай държат 5% от дълга на САЩ и им носи хубава печалба, но интересното е, че Япония държи маааллко повече от външния дълг на САЩ (около 5.5%), ама за тяхне чуваш оплаквания.

8

Анонимен

преди 3 години

Да да , това че " долара ке падне" и че Китай изкупува всичкото злато на вселената го четем из Строго секретно от поне 20 години, и резултатът е че сащ са водещата икономика в света независимо дали петролът е 50, 100 или 140$, а Раша само дрънка оръжие по границите си , за да не е мужикът да си даде сметка че отдавна са собственост на Китай и ОАЕ.

7

sofeto

преди 3 години

САЩ остава още за дълго "Обетованата земя"(мечтана, желана) и дотогава долара ще бъде световна валута независимо какви дългове има държавата им!

6

А бе

преди 3 години

Още десетина години може и да изкара долара.А може би не...След като Китай купува злато и трупа доларов дълг-работата е съмнителна.

5

Анонимен

преди 3 години

По 80% от американските долари,имало следи от к о ка. А по 90% от стотинките в България, имало следи от търкане на билети.

4

Анонимен

преди 3 години

А сега байдън се готви да разцепи "Big tech", който е отговорен за 1/5 от БВП-то на страната! Аплодисменти!

3

Анонимен

преди 3 години

До бай ДраганХаха, точно. И това след края на фискалната година, в която разните му финансисти, програмисти и други шщефчета взеха бонусите, но по правилно би било.В нашето ТКЗС имахме 5 крави. 3 умряха. Една е отели. Отчетохме месечън ръст с 50% ;)

2

бай Драган

преди 3 години

до 1В нашето ТКЗС имахме 2 крави. Едната се отели. Отчетохме МЕСЕЧЕН ръст от 50% при говедата. На партийния секретар му дадоха медал "Герой на социалистически труд" и му подариха екскурзия до СССР.

1

Анонимен

преди 3 години

Първите признаци на кризата в България вече са налице - продажбите на нови автомобили са нараствали за месец с повече от 10 процента.