24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13"Знаете ли колко хора, които се пазеха и стриктно носеха маски измряха? Това изречение е опит за жалка манипулации на населението!"Тези, които се пазеха, носеха маски, миеха си ръцете и т.н. и измряха, то беше заради сополивите ***, които се правеха на деца-герои, разнасяха вируса навсякъде, заразяваха хората, а после, като ги изловеше и тях Короната, опищяваха света, че никой не бил взел мерки. Точно 4-*** са от нашия блок такива, един не оживя, а другите мълчат като ...

23

Баче Кико

преди 3 години

Кои мерки? Че то останаха ли мерки за спазване?

22

мхм

преди 3 години

На коя страна да застана? Моля? В момента мой роднина умира в 5-та градкса, но не от ковид, а от 10 лекарски грешки!!! На чия страна да застана? Аз ще ги застрелям тези

21

Анонимен

преди 3 години

От близки да се пазиш със тяхно те тапитий далеч от близки могат да те предадат и да те хване вирусът по бързо правило право не вярвали на никого

20

Шаши

преди 3 години

В сряда бях на лекар. 8 човека чакаха пред мен. И 8те излязоха с еднаква рецепта, с различни болежки. И на мен същата. Да спрат да взимат пари от фармацевтичните групировки! Да спрат да те гледат в джоба.Има и свестни и добри, ама другите са алчни тупани. И каква гаранция имам, че в тестовете няма Ковид. Да вървят лекарствата, нали.

19

емиграция

преди 3 години

Тези думи да ги прочетат Славчо-чалгата, Радев и Мангъров. Без повече да коментираме.

18

Анонимен

преди 3 години

До БауУмния нород знае, че от мерките няма полза

17

Анонимен

преди 3 години

Вируса ще го победим със стаден имунитет.

16

Анонимен

преди 3 години

Хайде масово да измрем че да е по леко на лекарите. Нека отново работят он 11 до 14 часа. Който не му изнася да сменя професията нали така беше за останалите. Да ходят в завода...

15

Шаши

преди 3 години

Няма да застана с лекарите.

14

Анонимен

преди 3 години

дайте да дадем

13

м..да

преди 3 години

Голямата грешка ,която здравеопазването направи е да копира сатанинският модел за справяне с пандемията ,а именно-,,имате ли сиптоми-стойте си в къщи,не ни закачайте,а се обадете като започнете да посинявате".По тоя начин,беше сигурно ,че болниците че се пълнят и хората ще умират.Формулата за излизане от кризата е-,,Симптоми,изолация и НЕЗАБАВНО лечение в къщи".И вместо медиите да се фокусират на смъртните случаи за деня,да посвещват народа КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИ-витамини,слънце,Инвермектин и т.н.

12

Анонимен

преди 3 години

"Виждате, когато някой не носи маската, не спазва дистанцията, защото не вярва, че има такова заболяване ние сами се убеждаваме какъв печален по някой път е крайният резултат"Знаете ли колко хора, които се пазеха и стриктно носеха маски измряха? Това изречение е опит за жалка манипулации на населението!

11

Анонимен

преди 3 години

Какво значи да "победим" вируса? В Израел ваксинираха всичко живо, а пак през март са умрели 500 човека. Вирусът въобще не е изчезнал там. Трябва да се научим да живеем с него. Това е.

10

Бау

преди 3 години

До Винетувиж си образованието и професията и ще разбереш колко си умен :D

9

Майора

преди 3 години

Хубаво е че има такива като вас , истински и обичани като вас лекари.Но защо ви нагрждава човек, който говори че няма вирус!

8

Птичи вир0с

преди 3 години

"В една стая са лекарят, пациентът, болестта и здравната каса".Това да не някакъв виц?!?Стойте си навън, на опашката за ваксини.

7

Винету

преди 3 години

Само Бау е умен. Веднага 2 пържолки на палето. За старанието...

6

Вирус

преди 3 години

Аман от призиви на печалбари с титли. Хареса им този вирус.

5

Анонимен

преди 3 години

Тия ми звучат като катаджиите - то няма много доверие към нас, ама ви призоваваме да не нарушавате закона за движение по пътищата.