42

Анонимен

преди 3 години

И аз съм съгласен че трябва да бъде убит тракториста. Натрошете му костите, заключете го в трактора му и го запалете.

41

Shark

преди 3 години

Да бе, извинил се. Нарочно е направено. Мислели са че хората ще си замълчат, както винаги, т.е. ако мине номера. Сега естествено ще се извинява. Бизнесмени.....селяндурски тарикати са това! Да не е кьорав да види че има дръвчета.

40

Анонимен

преди 3 години

Последица от 11 години и 4 мандата тотална корупция и беззаконно управление на герберастки калинки.

39

Анонимен

преди 3 години

Дерибействата в Територията продължават. Мутрите пращат много здраве и се извиняват.

38

Анонимен

преди 3 години

Вижте колко сме работливи българите- трактористът на своя глава, без работодателя му да знае се е разработил със страшна сила

37

Анонимен

преди 3 години

тия "бизнесмени" съвсем умишлено и "случайно" така си пускат плуга и разорават пътища, поляни и чужди имоти, това е масова практика. Тоя могат като за начло да го ударят с 10 бона глоба, после и за щетите

36

Анонимен

преди 3 години

Така е при управлението на протестърите, нали щяха да сменят модела?

35

Анонимен

преди 3 години

Местният дерибеи плаче, да му отнемат трактора и солена глоба, че е в чуждо и унищожил дръвчетата, но в държавата на чалгата едва ли ще стане.

34

Прави се на тралала

преди 3 години

Да не се извинява, а да ги засади обратно!

33

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоНе си прав. Добруджа не се владее от 30 арендатора. Те са малки и работят около 10К декари всеки. Само фирма Хамболд гледа над 50 000 декара, и то основно семки, "Ядки джили". Има един човек - октопода му казват. Никой не го знае кой е и що е. Депутат ли е, мъж ли е жена ли е... Октопода. Той държи земите на цяла североизточна България. Комбайните му като тръгнат да жънат лятото - колоната от комбайни е 10 километра. Сметни сам за кви декари иде реч. И никой не го знае кой е :)

32

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоЗначи яко дупчене за газ из цялата златна добруджа и 100 год концесии на западни фирми за добив на шиисти.Ще ги бърка.

31

Анонимен

преди 3 години

Убийте тракториста. Опаковайте го със сезал в собствената му ватенка и го запалете. Аз така бих направил, ако някой си тракторист оре поляните покрай селото. Само крумовите закони ще сложат нещата на място. Всеки прави каквото си иска и се мисли че е много велик. Е не, това трябва да се спре.

30

VVVVVVVVV

преди 3 години

МНОГО ВЪПРОСИ ...И ЕДИН ПО РАЗЛИЧЕН ...ЗАЩО ПРАВИТЕ ГОРА В МЕСТНОСТ В КОЯТО МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ ТРАКТОР И ДА ОРЕ ...ЕДНИ ДРУГИ ПЪК ТОЧНО В ПЛОДОРОДНИ ЗЕМИ РЕШАВАТ ДА ПЛЯСНАТ БЕТОН ЗА ПРАВЯТ ТОК ОТ СЛЪНЦЕТО ...И НАКРАЯ КВО ЩЕ МИ ЯДЕТЕ

29

Чичо

преди 3 години

И да купуваш вносно,мутрата не го бърка.Цяла Добруджа се владее от 30 арендатора и прибират всички субсидии .Изнасят жито първо качество,а внасят последно качество за нашия пазар.

28

Анонимен

преди 3 години

На българите трябва да е забранено да се занимават със земеделие защото стават алчни у жестоки.Купувайте чуждестранни стоки да фалират и да измрът тия гнусни алчби жестоки ***.Вижте ги-един няма да изглежда нормален всичките са като от калъп извадени -голям шкембак,небръснати,мърляви и гледащи на кръв.Похватите на действие са побойща,заплахи,палежи убийства.И такъв всяка година свинее все пивече и повече джипове,мерцедеси къщи вили земи -няма наяждане.За това.Купувайте вносно !

27

Анонимен

преди 3 години

Чалгарска му работа.

26

Анонимен

преди 3 години

Отново алчен бизнесмен е искал даизкарва пари от нещо което не е негово, от чужда земя! Сега като го хванаха в крачка твърди че не е знаел. Такива са бизнесмените в малките градчета и селата. Със заплахи и неправомерно влияние са новите феодали там!

25

Ананимен

преди 3 години

Дайте имената и на двамата.

24

Чичо

преди 3 години

Типично по мутренски.Това,хора няма изкореняване.Тъй ще е во веки веков.

23

Еми грант

преди 3 години

Тук където съм се устроиледно дърво ако резнеш влизаш в затвора.