20

Тина фокс

преди 3 години

Дистанцирана беше връзката между принц Филип и Тодор Живков и дистанцията идваше от страна на Живков, спомня си Криспин...................Ако срещата беше с някой от Балшой теятър,срещата щеше да започне с целувка уста в уста и други интимни и потайни разговори без преводач(ка)

19

БЪЛГАРИН

преди 3 години

И ВИЗАНТИЙСКИЯ ИМПЕРАТОР Е МИСЛЕЛ ЧЕ ДВОРЕЦА НА КРУМ Е НЕГОВ, НО КРУМ МУ Е ДОКАЗАЛ ЧЕ НЕ Е ПРАВ.

18

Fallschirmspringer

преди 3 години

До Анонимен 20/ Е, сега ако дадат няколко лева могат да гледат през телескопите на Рожен.Това е най-голямото вложение в наука в България ,което едва ли някога ще бъде надминато.Сега даже не могат да му платят тока.Друго си е накачественият асфалт

17

Анонимен

преди 3 години

Не пропусна да отбележи, че дворецът в Евксиноград е негова фамилна собственост", спомня си Криспин."ДВОРЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЦАРЕ ОТ ТРЕТОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО СА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ! ПРИНЦ ФИЛИП СЕ Е ИЗКАЗАЛ ДОСТА НЕПОДГОТВЕН. СЛЕД КАТО СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ГРЪЦКИЯ И ДАТСКИ ПРЕСТОЛ ПРИНЦ ФИЛИП НЯМА И ФАМИЛНА СОБСТВЕНОСТ ОСВЕН В БРИТАНИЯ.

16

Анонимен

преди 3 години

Бай Тодор ми разправяха че е ходил до Япония, обмен да правят :)) Голема работа е бил правешкия, само дето предлагал кисело млеко срещу техника на джапанките :))))

15

Вирус

преди 3 години

Има достатъчно фотки с другаря Живков и по време но водното му прехвърляне с ферито от о.Манхатън до Стетън Айлънд, но навремето това беше табу.Живков е бил в САЩ три пъти, съобщи един от шефовете на УБО, който логично дадед бърза фира.

14

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ЕХ, АКО БЕШЕ ЖИВ БОЖИДАР ДИМИТРОВ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ЧЕ ТОЙ ЛИЧНО СЕ Е СРЕЩАЛ С ПРИНЦ ФИЛИП ВЪВ ВАТИКАНА КЪДЕТО ЗАЕДНО СА РОВИЛИ В АРХИВИТЕ, А КОРИТАРОВ И ДИКОВ СА ИДВАЛИ ДА ГИ ИНТЕРВЮИРАТ ЗА РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО.

13

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Е какво да се е случило?- Как сте, как сте - шегувайки се попитал принц Филип.- Добре сме, добре - шегувайки се му отговорил другаря Живков.

12

Анонимен

преди 3 години

Сея кво ще прави бабата, надживя мъжа си :)) Остава й за цел може би да накаже Меган и Харито...тъй и тъй Хари не е на сина й, може да има некое тунелче :)))

11

Анонимен

преди 3 години

Принца е искал новородени за вечеря, а Бай Тошо е викнал нашите момчета от Белене да го забавляват цяла нощ със садо-мазо, за урок!

10

До 8

преди 3 години

" ... Англия отнема Бяло Море ... " Ами България е била съюзник на победена Германия. Не можем да променим историята! После, другите ни врагове(по това време СССРе е обявила война на България) ни "освобождават!!!" От кого? после, знаете. 45 години, после уж развод *** не съвсем, сега пък ново 20! Комедиант! Абе, пълна комедия!

9

Анонимен

преди 3 години

До BpВсъщност съвсем логично - щерка на масон, и то от богоизбраните...

8

Анонимен

преди 3 години

Принцове, дворци, танци , манци..... Собствености на короната, която вече е представена от РБ, следователно не е собственост на монарха, защото нямаме такъв. Ако са дошли с дворци в България, е редно да си отиват с дворци, ама не са.

7

Анонимен

преди 3 години

Не знам как стана, това беше за друга статия, за преводачката на 19г.

6

Анонимен

преди 3 години

" ... Доста свобо ден живот ... бързо асимилирана ... " Това включва ли Ганг Банг с трима черни?

5

Анонимен

преди 3 години

Прекарал 7 десетилетия до Кралицата!? Измъчил се, горкият! Аз бих прекарал 8!

4

Анонимен

преди 3 години

голама новина,принца на дискотека при тошо.

3

Bp

преди 3 години

19 годишна преводачка,....... много подозрително?!

2

Анонимен

преди 3 години

Кажете как Тодор Живков е обучавал Боко тиквата че е същия като него..

1

Минко Оцетов, вдовец

преди 3 години

аз тоя тодор жибков го познавамЗНАЧИ ГОЛЯМ ЧОВЕК Е