40

Анонимен

преди 3 години

По това време сме били една "васална държава" според професор Хаберл. Обаче сега, най-после, васалитетът е премахнат и сме абсолютно независими. Само че, ако един американски конгресмен пристигне, Президентът на БГ тича да му се поклони пред Президентството и безусловно изпълнява

39

Анонимен

преди 3 години

"При Тодор Живков ..., а днес България произвежда единствено евтини пpocтитутки и черноработници за запада."_____Не България, а явно вашите близки.Доста хора от рода ми и приятели са на запад, уредили са си прекрасен спокоен живот!Те са България, а не вашите...Прочетете какъв износ на какви изделия и стоки имат доста БГ фирми.Няма държавен бизнес, който да се краде, както правеха при Т.Живков!И който се открадна напълно от комуната след техния преврат!

38

Васална държава

преди 3 години

По това време сме били една "васална държава" според професор Хаберл, преподавател по "Международни отношения и външна политика" в един германски университет.

37

Анонимен

преди 3 години

Принца сигурно е гледал на бай тошо като на извънземно.

36

До 41

преди 3 години

Богдана Карадочева не мисли така.

35

Анонимен

преди 3 години

Веднага ви казвам!Нищо не се е случило.

34

Анонимен

преди 3 години

Е брат и аз да съм съпруг на кралица и аз ще съм до нея 70 години, живот и здраве. Всичко ти е безплатно, ядене, пиене, болници, коли, гориво, замъци.... живуркаш си и тва е. Нищо че она не стаа за гледане насреща, нали е кралица все пак.Иначе - щом като тя е кралица, що той не е крал ами е принц. Принцовете имат принцеси, кралете имат кралици... нещо не ми се връзва. Да не е кралицата да му е майка и да не се губи синята кръв да са се оженили. Нещо кат Софи Маринова, сещаш ли се. Нещо такоа...

33

Сата НАТО

преди 3 години

Всички глупости за великия Бай Тошо се лансират от Тиквения гьс - Винету, който се надяваше и той да стане такъв пожизнен гаулайтер, на гърба на европейските данъкоплатци. Но много лошо се размина с действителността.

32

Анонимен

преди 3 години

ДВОРЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЦАРЕ ОТ ТРЕТОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО СА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ! ------Не, не са.Имало е един единствен държавен дворец и това е бившия турски конак (кметство), което сега е Художествена галерия. Всичко останало е частна собственост, вооследствие открадната от комунисти, седесари и сега гербери.

31

Анонимен

преди 3 години

СКОРО ЩЕ НАПИШЕТЕ ЧЕ ТОДОР ЖИВКОВ СЕ Е СРЕЩАЛ ТАЙНО И С КРАЛИЦАТА. НЯМА ОГРАНИЧЕНИЕ В ИЗМИСЛИЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МЕДИИ.

30

Анонимен

преди 3 години

Този го гонеха от Гърция и даже в морските си води не искаха да го пуснат гърците!Вижте историята на баба му великата руска княгиня Олга Константиновна и как са я унижавали роднините и от английското кралско семейство,само защото е станала бедна,защото е раздавала богатството си на нуждаещите се хора в Гърция и е изпитвала милосърдие към хората!

29

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Още малко че Тодор Живков е имал тайна среща с Рамзес Втори хахаха

28

Муахаха

преди 3 години

а сега със сина му Тик Вун никой не иска да се среща - без покана в Белият Дом - безпрецедентно!

27

Анонимен

преди 3 години

Нахалник!Ние си искаме пък откраднатите земи,които Англия дадоха на Гърция и ни запушиха изхода на Средиземно море! И загубихме изхода си и пристанищата на на Средиземно море.

26

:)

преди 3 години

До Пак до 20 Нямаше.

25

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"С другаря Брежнев от СССР правешкия *** се целуваше уста в уста.И след 1989г. всичко изградено от българите беше откраднато от шайката на правешкия ***- ЦК на БКП."---Защо се учудвате?! В ЦК на БКП беше пълно с червени пеераси, а в Държавна не/сигурност - с педофили.Също може и да са си бъркали из дупките, а последното беше държавна тайна.Един от основателите на Мулти беше изритан от ДС поради слабост към силните наркотици и малките момченца.

24

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"При Тодор Живков родителите не си колеха децата от бедност и отчаяние."---Не е вярно! Затворите бяха нафрашкани и то НЕ с политически престъпници, а с криминални от подобен характер.Нямаше гласност, не се пишеше в комунистическите гъзетници и не се съобщаваше то единствения Канал 1 на великодържавната телевизия.

23

Анонимен

преди 3 години

Обамата и Тръмп и Байдън нашите ги целуваха и целуват по ***, и чинно си плащаме рекета.

22

Анонимен

преди 3 години

С другаря Брежнев от СССР правешкия *** се целуваше уста в уста.И след 1989г. всичко изградено от българите беше откраднато от шайката на правешкия ***- ЦК на БКП.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Сега са на свобода лудите, при тоталитарен режим ги държаха извън обсега на "нормалните", затова не се забелязваха :)) Когато бех охрана, вервай ми направо съм се чудил как некои хора не са в лудницата.....трошат, чупят...викам куките, прибират ги и на следващия ден пак :))))