245

Анонимен

преди 3 години

Давам 6 месеца да прогледнат, да изтрезнеят, да се огледат и да излязат да протестират! ВСИЧКИ ВЪЛЦИ С *** КОЖИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ХРАНЯТ, НО ЕДВА ЛИ ЩЕ ПАСАТ! НИЕ ЩЕ ПАСЕМЕ!БЛАГИТЕ ПРИКАЗКИ ЩЕ СВЪРШАТ! ОТ 30 ГОДИНИ ГЛЕДАМЕ ТЕЗИ !ЗНАЕМ ИМ ВСИЧКИ НОМЕРА! КОЙТО ИСКА ДА ВЯРВА! А ДАНО, АМА НАДАЛИ!

244

Анонимен

преди 3 години

Изчерпали са се малобройните Бг-думички в тикветата на герберастчетата и вече преминаха само в "цъкане" на минусчета, това е като да вдигат две пръстчета по седянките на Тиквата, абе големи смехчета са тези неосъзнати червени червейчета от ГЕРБ ! Нака тази забава продължава, веселбата е позитив за здравето когато няма здравеопазване ! Стойте тук герберчета, вие носите така нужният хумор за народа, минусите са вашият стимул вече, Тиквата отлетя с 200, но вие - НЕ !

243

Анонимен

преди 3 години

*** човек = проста сметка

242

Проста сметка

преди 3 години

Аз съм завършил в чужбина и работих 3 години, след което се върнах. Там останаха предимно такива, които не успяха да завършат и се хванаха на работа. Масата са бачкатори, за чиято работа там се плаща добре, защото е ***. А тук се извършва от нискоквалифициран и малцинствен контингент. Разбира се, има много свестни и кадърни българи по света, НО не са масата. Масата са по строежите, ресторантите, чистачи, миячи. Особено последните години, в които гетата се опразниха. Правете си сме сметка кои!

241

Пенсионер

преди 3 години

Аз пък като гледам резултатите у нас, си мисля, че и тука не сме кой знае какви мозъци. И мераците за власт и постове са обратно пропорционални на резултатите от изборите.

240

Анонимен

преди 3 години

@ @ @, ами да прав си няма изтичане на "мозъци", това прекрасно предястие овчият мозък остана в България за да ухае и краси "софрите" на Тиквата и шайката му, те направиха килограми само от *** мозъци, всеки ден "дъвчеха" този кулинарен "шедьовър" !

239

@ @ @

преди 3 години

Като гледам резултатите от гласувалите в чужбина, окончателно спрях да се притеснявам, че имало изтичане на мозъци от България .

238

Програма на Слави

преди 3 години

Свикване на ВНС,което да реформира трите власти:НС-100 души,адаптиращинемски и англ. закони към нашата дейстителност,без коли,охрана,париза комисии и сътрудници;БГ-президентска република(но не с РР,той не става),премахване на дублирането в президентството и МС;гнилите ябълкив съдебната власт;ножицата в доходите на хората да не е 50-60 пъти,както есега,а не повече от 10 пъти;ликвидиране на многопартийната полит.система ипартиите на хранилка,да останат две като в САЩ.И пари за хората ще има.

237

Анонимен

преди 3 години

Чао герберчета. Всичко свърши за вас

236

До чужденец

преди 3 години

Хайде, идвай си, стига си скитал немил-недраг по тази пуста чужбина. Тоят кумир ще прави кабинет. Няма нужда да миеш чинии в Бристол повече. Ще ти намери нещо тук по така. Може да ти подаде дайрето, на което дрънкаше в каналето да подрънкаш ти.

235

Чужденец

преди 3 години

Герберски овчици остава ви само да цъкате минуси ама нали знаете то си се върти там вътре с 200.

234

тръпнем в очакване

преди 3 години

След мълчанието от харема, баш ханъмата Славуца Трифонова с какъв ли нов кючек в такт 7/8 ще ни изненада на откриването на парламента ?

233

Слави каза,

преди 3 години

че основната му задача е да намали харчовете на властта,за да останатпари за хората.РР,със заплатата и нелимитираната си пенсия,взема близо20 000 лв,колкото пенсионерите на едно голямо село.Жена му,която медиитекичат със званието Първа дама,въпреки че такова по конституция няма,на чииразноски обикаля света,облича се,ползва коли,охрана и други екстри?Подобное положението и в другите властови структури-огромни пари за заплати ииздръжка.Слави,ако не ги орежи,си реже клона,на който го качиха.

232

Анонимен

преди 3 години

Да не би да е излезнала нова статия за изборите, че стадото овце на ГЕРБ започна да оредява сред коментаторите ? Бягат от истините, скоро ще започнат да изкачват Бузлуджа за да хванат полета на чинията, сега набират скорост, за върхът ще им трябва минимум "200" за да отлепят, опс да отлетят !

231

Ненормален работещ

преди 3 години

към "Браво", 251. Не знам в действителност какво представляваш но си представям , че в реания живот единствените, които те имат за нещо са твоите деца. Даже и жена ти те е оценила. Мнението ти в случая е върхът на всички тъпизми във форума.

230

Чужденец

преди 3 години

Спокойно бе Герберски овчици сега ви го наблъскахме само до половина още не сме почнали със 200.

229

gosho

преди 3 години

До Анонименgleday sebe si.za men ne se pritesnyavay

228

Анонимен

преди 3 години

Много ми е комично като прочета коментар в който някое *** прави опити да промени нечия биография без да се замисли, че сам се оприличава по този начин на завършен И'Д'И'О'Т ! Много ми е интересно кога Годжи е завършил висше / той няма такова / за да се одиграва на Слави, че няма такова ? Тези герберски екземпляри съвсем са си напомпали тиквите с компресия !

227

Тежка дилема

преди 3 години

На 15 откривят реновираното Фантастико в Скай сити.На него ли да отида,или да гледам изстъпленията на т.н.политич. класа?Аз(и милионите катомен)мога без тези службогонци,но те не могат без публика и избиратели катомен.Службогонците ще плюят предишните,че опоскали държавата и нямапари за хората,но няма да си намалят заплатите.Слави,намалявай субсидиитеи екстрите на партиите и властта,хората затова те избраха,или ги излъга?Е,и без Фантастико мога,има Кауфланд,Лидл,Билла и други знайни герои.

226

Анонимен

преди 3 години

Дали след 6 месеца няма да ни е ЖАЛНА МАЙКАТА НА ВСИЧКИ! ЧАКА НИ ТЕЖКА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ТЕЗИ СЕ ИЗПОКАРАХА ОЩЕ НА5 ДЕН! МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ОТКРИВАНЕТО НА ШОУТО! ДАНО ДА Е ДОБРЕ!