28

Аауу

преди 3 години

Колко страшно.Шляпнал е по дупето докато я ..... !Казал и "Ще те изпапкам много си сладка" !Е. Признайте си. На коя жена не и харесват тези неща. А ?Значи тя като го одере с нокти по гърба от кеф, трябва да я наречем кръвожаден звяр. Така ли ?

27

Тези жени

преди 3 години

Трябва да бъдат доживотно белязани за измама и всички хора да знаят и никой мъж да не ги погледне до края на живота им. Тези жени мъжете трябва да избягват като чумави. При нова запознанство да има регистър и мъжете да проверяват за такива жени, за да си нямат никакви отношения нито за работа с тях.Опасно е и за фирмите, ако бъде наета такава жена на работа риск от изнудване и заплахи към работодателя - Това са жени прокажени ходещи гнили трупове за нищо не стават и никъде не стават.

26

Уникални са жените

преди 3 години

След време като минат месеци и години, като се замислят, че им трябват пари почват пак да мислят да не би да са били доброволно изнасилвани преди години?Далавера и схема да изпомпат пари от стари и бивши любовници хем си правят кефа да отмъщават хем се задоволяват финансово, докато намерят следващата си жертва.

25

Анонимен

преди 3 години

До Пияница 32Имам такъв аналогичен случай.Една такава гад, след 3год. изтощителна връзка, реших да я чупя. Но, ми се моли, досажда и нави, да го направим за последно, но да бъде по особено...сещай се.Накрая отива в РПУ-то. и реве-била пребивана,изтезавана и изнасилвана....Добре, че записите, които е направила се доказа, че са редактирани и докладите на кварталния се оказаха крайно негативни в нейна вреда, а и свидетелите се отказаха. Отделно имала и досие за какво ли не...

24

пецата

преди 3 години

в днешно време всяко еврук(четете на обратно) може да насочи светлината на прожекторите към себе си , като каже че някой известен я изнасилил, 1 път показва че е предпочитана от богати звезди, 2ри път е жертва и ще я съжаляват, 3ти път може да вземе даже и пари, но така или иначе ще влезе в жълтините

23

Нормално

преди 3 години

Искате му кинтите, после ревете

22

Анонимен

преди 3 години

Образа на мъжкаря трябва да бъде принизен и заклеймен.До степен да те е срам да се чувстваш у изглеждаш, като класически мъж.Така е полит.коректно.

21

Анонимен

преди 3 години

А пък тези жени които го обвиняват, са потомки на родове с добри жени... с умения да припечелват по лесния начин.

20

Рангата

преди 3 години

На тоя пра дядо му и Сталин бяха ортаци. Докато Комунистите се налагаха на селяните , присвояваха земята и хората гладуваха , Сталин продаваше ограбените лични скъпи принадлежности от народа на Арманд Хамер. Кървави пари.

19

Анонимен

преди 3 години

Преди време пишеше за него. Дори жена му беше признала, че човекът има предпочитания към садизма и доминацията. А това за канибализма идва от свидетелства че обичаш да смуче кръвта на жените и негови признания пред разни хора, че в съзнанието си е канибал.

18

пуси хет

преди 3 години

убил е стотици жени ...

17

bocko

преди 3 години

dnes.bg да не сте съд, че от заглавието се разбира, че е осъден?

16

Анонимен

преди 3 години

Наистина има много извратени хора по света. Една *** разправяше,че в Германия имала клиент банкер-едър,рус немец,който винаги идвал за сеанс с костюм и куфар. И в този куфар носел в пликове кравешки ***,които я карал да ги размаже по тялото му.Та не се знае и тоя какъв перверзник е.Толкова лесно няма да го обвинят в перверзия ако не е такъв.

15

Анонимен

преди 3 години

Тоз не съм го чувал!

14

интересно

преди 3 години

Изнасилването-ясно.Я напишете повече за канибализма.Кого е изял?

13

Анонимен

преди 3 години

Династия развратна милионерскаПоказва, че милионерите са се завърнали от динен бустан.Тиквастия корупционерска чекмеджеткая е кодирано герб

12

Анонимен

преди 3 години

Какво значи развратна милионерска династия? Дайте подробности.

11

Косача

преди 3 години

"българката Ефросина"KO?НЕ!Не всички с български паспорт са българи. Тази е етиопка/гъркиня.

10

Препатил

преди 3 години

Бий ме, обичам те !Пък после - къде ми е далаверата?Хубава работа, но българска !!

9

Бай Ставри

преди 3 години

Ми. Ту