БГНЕС

Със своето мъжествено излъчване и лазурно-сини очи, Арми Хамър беше приветстван в Холивуд като едва ли не наследник на кино легендата Гари Купър. Той участва в известните филми „Социалната мрежа“, „Ребека“, „Самотният рейнджър“, „Мъжът от U.N.C.L.E.” и го чакаха още редица интересни проекти, преди да го обвинят в какво ли не - в перверзии, в сексуално насилие и дори в канибализъм!

Изведнъж 34-годишният актьор беше посочен с пръст от няколко жени, които казваха, че той е ги е тормозел,  че ги е принуждавал да задоволяват насилствените му перверзии в спалнята и че дори ги е изнасилвал. Една от тези жени се случи да е българката Ефросина Ангелова, наричана още Ефи.
 
Той, разбира се, категорично отхвърли твърденията като "порочни и фалшиви", настоявайки, че всички негови сексуални връзки са били по взаимно съгласие. Адвокатът му също така заяви, че обвиненията в изнасилване на Хамър са от жени търсещи внимание, които един вид хвърляли сянка върху истинските жертви на сексуално насилие.
 
По интересното в случая на холивудския хубавец със садистични сексуални желания е, че той произхожда от развратна милионерска династия.
 
Оказва се, че снажният красавец е наследник на многомилионно индустриално богатство. Освен това до скоро той дори имаше перфектното семейство - очарователна съпруга – тв водещата Елизабет Чамбърс, от която пък има две малки деца.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от @armiehammer

Елизабет побърза да се разведе с актьора, не пожела да коментира в медиите обвиненията към него, но с недвусмислени постове в социалните мрежи показа, че тя самата вярва на историите на жените.
 
След като Хамър се сблъска с твърденията за сексуален садизъм, холивудският му агент го изостави, а продуцентите на редица филми го уволниха. Включително и от романтична комедия, в която трябваше да си партнира с Дженифър Лопес.
 
Коя е българката, обвинила Арми Хамър в изнасилване, вижте в материала на Tialoto.bg  

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase