244

Анонимен

преди 3 години

Страшно много хора гласуваха за друга партия, или изобщо не гласуваха, защото смятаха, че Слави няма никакъв шанс. При предсрочни избори обаче...

243

Анонимен

преди 3 години

Слави ще прави правителство. БСП и ДПС нямат опция, освен да го подкрепят. Правителството няма да е стабилно, но ще е достатъчно, за промени в изборния закон и провеждане на нови избори. Това, от което Бойко се ужасяваше, все пак ще стане - избори, правени от Радев, Слави, Манолова, Хаджигенов и останалите му врагове. Затова сега Бойко ще носи вода от девет кладенеца, само и само да няма нови избори. Но ще има...

242

Анонимен

преди 3 години

Върне ли мандата и отиде ли на предсрочни избори ще спечели над 50% от гласовете, а ГЕРБ и БСП ще се борят да влязат в парламента. Затова се опитват да го пързулнат да направи правителство на малцинството.

241

Биволъ

преди 3 години

Без БСП Слави не може да направи правителство. БСП може да ги подкрепи само за да не допусне ГЕРБ на власт, но след като бламират ГЕРБ мандата, няма да има смисъл. Социалисти няма да има в правителство на Слави,какъв смисъл БСП да се маргинализира като го подкрепя. БСП ще има министри в служебно правителство на Радев, това ще им е целта на първо време.

240

Чужденците гласуваха

преди 3 години

за Славчо, защото си мразят държавата-мащеха и искат да гледат цирк, панаир и *** у нас по 60" си телевизор.Най-вероятно ще каже, че е болен и не може.

239

Нормално...

преди 3 години

Едно е "дъгада-дъгада", друго е да ставаш да ходиш на работа всяка сутрин, а цяла нощ да ти звънят министри и шефове на служби.Добре, че мина през "Левски Г", та отрезвя и се усети. Иначе щеше да седне на това, на което не се сяда у нас - премиерско и министерско кресло.Слави е хитрец - няма да си развали рахата.

238

Време за промяна

преди 3 години

След като Бойко върне мандата трябва да се направи правителство, дори правителство на малцинството, да се разчисти държавната машина от гербаджии, да се смени ЦИК, да се промени изборното законодателство, а наесен, ако трябва, да се направят избори "2 в едно".Рано е да се сваля гарда, с модела на еднолично управление на Бойко трябва да се приключи веднъж завинаги.

237

Тикволандия

преди 3 години

Докато не се разчисти държавната администрация от гербаджийски калинки нови избори не трябва да има. При нови избори веднага Бойко ще разполага отново с целия ресурс на държавата, а може и да влязат в НС и неговите патерици и като нищо ще получим още от същото - Бойко 4.Тогава и да подскачат цяло лято протестиращите пред Министерския съвет полза няма да има.

236

Зозо

преди 3 години

Боко ще им гледа сеира сега и на новите избори с 200 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

235

Анонимен

преди 3 години

Е за чий тогава беше тоя целия цирк , ако учиндолеца ще връща мандата ?Аз не искам да връща мандата . Искам да направи чалготеката си и да гледам сеир !

234

Роко2

преди 3 години

Ще го върне за да може БСП да направи тройна коалиция .Между другото Бг беше най-ок по време на тройната коалиция 2008 цял свят беше в криза ,а в Бг икономиката беше в бум.

233

Анонимен

преди 3 години

В момента в който върне мандата нито един Българин в Чужбина няма да пусне отново глас за плоската глава.

232

Калеко Алеко

преди 3 години

До Иван...Стари муцуни ще гледаме не само в листите, а и в Парламента, като тази на Татяна Дончева дето ще внесе "свежият полъх" на нафталин от времето на Прехода, както и маямаНолова, известна още като Мая Костинбродска и Сестра галева или пък Бойкикев от "Дай България" - Бивш министър на Правосъдието който изживява последните си дни на политическата сцена, като организатор на партизански акции, вносител на доноси, подписки и доклади петящи както името на правителството, така и това на България

231

хахахах

преди 3 години

Нови избори! Чалгаджиите и феcовете пак ще се редят в чужбина по 3 часа, защото милеят за България.

230

Чичко с мустаци

преди 3 години

Изборите минаха по слабоумн0то част от България разбирай София брейнлес гласуваха за проектите на Дарт Сюрюш вмирисания Глобалист.

229

Политологът

преди 3 години

е прав само до някъде:Мандатът ще върне славчовата дружинка. Той се е покрил дълбоко, не смее да се покаже и дори "гък" да каже пред народната любов.Уплаши се дългото човече, не очакваше с власт да го натоварят. Мислеше, че ще си продължи шоуто от парламента с десетина депутати, ама не би!Обича го тоз народ берейййййййй, обича го! И най-важното - повЕрва му!Сега - комбинация от три пръста, с преобладаващ дял на средния.

228

ШШШТТ

преди 3 години

ТИХО

227

Иван

преди 3 години

Уж нови личности, а пък стари муцуни виждаме в листите им.. странно. Нови избори трябват.

226

Иван

преди 3 години

Нови избори, Слави и ГЕРБ и това е!

225

Иван

преди 3 години

Срам!