324

незнайко

преди 3 години

ДО ТУК С ГЕРБ ДПС И БСП ----СУВЕРЕНА ИСКА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ДО СЕГА---ВЪН ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НОВИ ИЗБОРИ ПРОВЕДЕНИ ОТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛКТВО С ЕЛЕКТРОННО И МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ---БЕЗ ХАРТИЕНИ МАНИПУЛАЦИИ ЩЕ Е ПРЕЛОМА В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

323

И.Б.

преди 3 години

Преди да избера някоя партия, аз се запознавам подробно с програмата й. След това я сравнявам с тази на другите партии. Освен това съм препатила като възрастен човек от някоя величаеща се партия. Не разбирам защо шоуменът мълчи, няма програма за управление и се муси. То е ясно, че не го бива за министър-председател или президент, но всеки трябва да си знае мястото. Всеки може да критикува, но не и да управлява.

322

Анонимен

преди 3 години

Ще ИМА ПАРЛАМЕНТ ЗА ДА гласуват промените в избирателния ЗАКОН. Най вероятно ще ИМА НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ СЕКЦИИ В СТРАНИ ИЗВЪН ЕС! ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА ДПС! ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ПОДНЕСЕ В УДОБЕН ЗА МАСИТЕ ВИД: ГОРКИТЕ БЪЛГАРИ В САЩ И АНГЛИЯ. ЗА ИСТАНБУЛ ЩЕ СЕ МЪЛЧИ! ЛАПНИШАРАНИ

321

Ангел

преди 3 години

Сценаристите още неса стигнали до там ,в момента пишат репликите на новия скеч на Гацо Бацов как става депутат .

320

съвет

преди 3 години

Слави да обува маратонките и да започва да тренира бягане.

319

Иван

преди 3 години

Не знам какви чудеса очаквате от Слави, след като в момента няма как да сформира правителство и няма нужда.Ще има нови избори и дано Герб да имат още по малък процент. А за това че, всички хулят как изборите струват пари на българите, Ами къде ви е са всички милиарди които Боко присвои, за тях забравихте ли?

318

НЯМА ТАКЪВ НАРОД

преди 3 години

ГЛАВИ НЯМА ГЛАВА ЗА ПРЕМИЕР -това казва всичко ....

317

Човешкият мозък

преди 3 години

ЧОВЕШКИЯТ МОЗЪК е устроен по удивителен начин!Работи постоянно ОТ момента на раждане ДОмомента на купуване на смартфон!

316

1212

преди 3 години

Добре... Слави връща мандата, отиваме на избори лятото, още по-малко хора излизат да гласуват и......кво правим? ГЕРБ, ДПС си имат стабилни електорати, а другите??? Каква ще е ползата от тия избори нон стоп? Като ще свалят ГЕРБ, да се разберат, да правят правителство и да ги видим на терен. Само с приказки не става.

315

Анонимен

преди 3 години

Ако не направи друго, поне да намали броя на депутатите до 120 , да въведе електронно гласуване и мажоритарен вот. Нали за това беше референдума.

314

Анонимен

преди 3 години

СЛАБОУМИЕ - СЛАВОДУМИЕ.....

313

до политолога

преди 3 години

ТЕОДОРЕ, АКО НЕ ПОЗНАЕШ- СКЪСАЙ СИ ДИПЛОМАТА!!!

312

Анонимен

преди 3 години

Сигурни предсрочни избори за измитането на герберугите завинаги от властта и въдворяването им в затвора!Никой не е балама да поеме сега окрадената държава с окрадената хазна,служебно правителство което да подготви електронно гласуване,да започне ревизията на крадливите герберасти,да бъде подменен целият ръководен персонал на МВР слугувал на престъпниците и Гешев изметен и подготвен за затвора за престъна дейност срещу народа и в услуга на крадци и бандити,ГЕРБ отиват в историята на престъпноста!

311

Анонимен

преди 3 години

Е, сега няма как, ще гледам С.Трифонов преди прогнозата за времето.

310

Анонимен

преди 3 години

Баба ми казваше - опичай си акъла.

309

Анонимен

преди 3 години

Този път протестите ще почнат преди избора на правителство.

308

Анонимен

преди 3 години

До СЛАВИА стига с тези народняшки изводо! Наистина ли не усещате колко е зловеща играта? Идва нещо много по-страшно!

307

Анонимен

преди 3 години

КУКЛОВОДИТЕ ДОКАРАХА НЕЩАТА ДОТАМ, ЧЕ НАРОДА ДАНАМРАЗИ БОЙКО, ТА СЕГА ГО СМЕНЯТ С ОБИЧАНИЯ СЛАВИ.ВСИЧКО Е ТОЛКОВА .............. ПРЕДНАМЕРЕНО!

306

А ДАНО!

преди 3 години

И СЛВИ Т. И БОЙКО Б. ОТ 2001 ГОДИНА ОШЕ СА ПОДГОТВЯНИ ЗА ТОЗИ МОМЕНТ = ТРАМПАТА!

305

Анонимен

преди 3 години

Смятам ,че няма да върне мандата. Тая работа с ИТН не е спонтанна а организирана. Той много добре знае какво прави и мълчи защото на народа надали ще му хареса. Ще ни пробутат нещо и ако мине.