20

Анонимен

преди 3 години

А сигурно ли е, че след ваксиниране не може да се заразя и не може да умра от Ковид? Защото като гледам Израел например миналия месец умряха стотина човека от Ковид, а а над 90% от населението им е ваксинирано с Файзер.Да не се окаже, че като се боцна има риск и от ваксината, и от болестта.

19

Бау

преди 3 години

за това сме бедна държава :( Масовото IQ-то е двуцифрено.

18

Да да добре

преди 3 години

ПовЕрвах ви,боцкайте се,аз ще се надявам тези 5000 да ме подминат:)

17

Анонимен

преди 3 години

До 7Ваксината е не само гарантирана. Всяка година два пъти по две дози, т.е. по 4 ваксини на година. За 50 години, примерно живот, ето ти ги 200 дози. Ако приеме, че това 5 000 пъти е вярно и че със сигурност ще заразиш един път с Ковид (което въобще може да не е така), то на края излиза, че всъщност шанса да те убие болестта е 25 пъти по-голям. Ако ги приемем тези неща за верни обаче.

16

Добър ден !

преди 3 години

Ясно е , че Астра Зенека у нас е компрометирана и не знам защо не направите възможното за внос и стига с този ЕС ,че омръзвате. Слугинаж на някого сте ни направили. Оказва се , че правата линия е винаги вярна и затова ние успоредно до нея.Има ваксини китайски , руски ,американски ама за вас здравето на хората е нищо. Да, хората искат да си направят ваксини , но избор няма. И най-важното ми липсва до ден днешен- колко е времето на придобит имунитет?

15

Анонимен

преди 3 години

"Ние показахме, че EMA е най-съвършената организация с решаването на тези проблеми", не точно. Така наречените ваксиниса са под условие. Ако беше съвършена организая никога не би приела и допуснала бульон във флакон за петима да се прилага, без да са приключили всички изпитания. Да се експериментира върху нас. Силно ограничени данни от направените до сега тестове. Никаква вина и отговорност за производителя, тя си е за наша сметка. Къде е съвършенното в ема?

14

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Ковид хремата я изкарах много леко. Неусетно почти. Ваксина няма да си сложа.Проблем?

13

Бай Ганьо

преди 3 години

Добре бе!Ваксинирайте се с АстраЗенека. Нямам проблем с това, въпреки твърденията на мнозина, че Бая ви *** бил против ваксините. Давайте, бийте си по две, три и колкото си искате дози! Халал да са ви!Аз обаче ще пропусна.За да има за вас, естествено.

12

Чичо

преди 3 години

С две думи - вакЦинирането е като руска рулетка. За някои обаче не с револвер, а с пистолет!

11

Анонимен

преди 3 години

5000*0 = 0

10

пияница мистик

преди 3 години

Аз си релаксирам по цял ден пред огромен портрет на Бойко, който съм си закачил в спалнята и вярвам, че съм недосегаем!

9

Бау

преди 3 години

знаем. *** обаче не мисли така :D Него всички искат да го убият,отровят и чипират понеже е мноооо важен. :D

8

.

преди 3 години

Ваксинирай се с астрата тогава не да ми водиш статистика.

7

Анонимен

преди 3 години

Шансът човек под 50 години с нормално здраве да умре от КОВИД са напълно сравними като процент с тези да умре от "ваксина". А за тези под 35 години, значително по-висок е рискът от ваксина. Да поговорим и за това?

6

Анонимен

преди 3 години

От друга страна, за година и четири месеца, преболедувалите са 134 милиона човека... Това какъв микропроцент е от населението на земята? Тоест, има голям шанс никога да не преболедувате китайския грип. А ваксината е гарантирана. Изведнъж статистиката се променя, а?

5

мак

преди 3 години

Който твърди тези неща друга песен ще запее, ако това се случи с негов близък. Тогава няма да защитава ваксина и няма да твърди, ама смъртта на жена ми, сина ми и т.н. е единичен случай, споко, ваксинирайте се, може и да имате късмет.

4

Анонимен

преди 3 години

Нито един от гестаповците дето обикалят медиите и се опитват да ни пробутат Астра Зенека не е ваксиниран с нея, нито членове на техните семейства. Именно затова до този момент на свободния пазар липсват РНК ваксини при условие, че доставените количества от тях са по-големи от тази на АЗ. Политическата и олигархична вихрушка се опита да си купи скъпи ваксини за тях, а евтиния боклyк да пробута на народа. Нека се борим това да не им се получи.

3

Анонимен

преди 3 години

И 10 хиляди по голям шанс да те ритне магаре и да умреш отколкото от ковид

2

Бандит

преди 3 години

Колкото е по-плешива стоката,толкова е по-агресивна рекламната кампания..

1

Анонимен

преди 3 години

С други думи има шанс да умрете след ваксина. Освен това не знам как точно е сметнат този шанс. Но ако си поставиш ваксина, е, сигурно е, че имаш ваксина. Докато с Ковид не е сигурно, че изобщо ще се заразиш. Т.е. накрая това число 5 000 може да излезе по-малко.