40

Анонимен

преди 3 години

Илко, Илкооо и ти ли Бруте?

39

vvv

преди 3 години

Шанс е да спечелиш от тотото. Шанс е да успееш в начинание. Шанса се свързва със сполука и късмет и е напълно неприложим в заглавието на статията. Тук трябва да се употреби "вероятност"

38

Анонимен

преди 3 години

Простите хора наистина задължително трябва да се ваксинират.

37

Анонимен

преди 3 години

Туй е естествено съотношение между ваксината по наименованието на вируса с него като заразяване със смъртност обявена по медийна разпространеност с плътност,честота на осведомителните предаванията повече отколкото плътноста на естественото разпространение натурално натрупано гр./кг. в организъм за средно телесно човешко тегло и понеж ваксините се произвеждат в минимални профилактични дозировки в натура единици тегло гр./кг. възрастови категории групи хора,а не животински дози-слон за използване.

36

Кънчо

преди 3 години

Искам да го видя тоя как го обяснява това на близките на починалите след ваксиниране.Общо взето си е руска рулетка...ама ползите били повече. И 100 % има още мнооого случай, за които удобно мълчат и крият. Айде нема нужда..

35

Анонимен

преди 3 години

Само, че смърт няма ! Тези които не са осъзнати не знаят откъде идват и къде отиват и са материални на физическо ниво още не са стигнали да това ниво на осъзнатост и защото е изтрито от съзнанието на душата и не помни.Ние сме смъртни физически и безсмъртни духовно- имаме много животи. Можете да манипулирате само немислещи и незнаещи хора.

34

Анонимен

преди 3 години

"Вие за друга ваксина подписвали ли сте досега писмено съгласие? ... :) ..." / Имах предвид дали за друга ваксина сте давали писмено съгласие...

33

Анонимен

преди 3 години

В СРАВНЕНИЕсамо по себе си ковид е безобиденсмятайте колко смъртоносна е ваксината

32

Анонимен

преди 3 години

Ползите (за световния елит) са повече от рисковете (пак за световния елит). Ваксинирайте се! ... :) ... А иначе дали ползите (за обикновените хора) са повече от рисковете (пак за обикновените хора) в дългосрочен план още никой не знае, защото ваксините са в експериментален период, поради което както пише в член 29 т.2 на Конституцията на България трябва да дадете писмено съгласие, за да ви ваксинират. Вие за друга ваксина подписвали ли сте досега писмено съгласие? ... :) ...

31

българка

преди 3 години

Смъртта на един е трагедия, смъртта на хиляди е статистика - приписват тези думи на Сталин. В момента върви експеримент с хората - заплашват ги със смърт от вирус, ако не се боцкат с нещо с неизяснен ефетк. Ако някой наш близък почине вследствие на ваксиниране - това е просто статистика. Ако на този байчо дъщеря му /сина му починат вследствие на ваксината - това ще е трагедия за целия български народ, нали така ? Е, не искам аз и близките ми да сме част от експерименталната статистика !

30

Анонимен

преди 3 години

В Израел ТОЧНО ПОЛОВИНАТА умрели уж-от-коронавирус, са през два месеца и половина след началото на принудителното масово ваксиниране. А преди това за 11 месеца без "ваксина" са другата половина. Плюс че след началото на "ваксинирането" случаите скочиха точно десет пъти, и после с месеци седяха на ниво пет пъти над бройката преди "ваксинирането". Който може да разсъждава, може да види някои неща в Израелската информация.

29

Врабчето

преди 3 години

Наистина - не всеки опит за убийство или самоубийство е успешен, но ако нйама опит е на 100% сигурно.

28

Анонимен

преди 3 години

Има 5000 по-голяма вероятност този, който е казал това нещо, изобщо да не е наясно за като говори.

27

Анонимен

преди 3 години

В Израел през януари бяха стигнали до 8400 нови случаи средно на ден. Преди месец имаха 4000, а сега са 290 средно на ден. При починалите е нещо подобно. Израел имаха по 65 починали средно на ден, а сега имат по 8. Явно ваксинирането в Израел помогна много.

26

Анонимен

преди 3 години

Многои.

25

Анонимен

преди 3 години

иска ми се да не насилвам нещата и да видя дали мога да умра от Ковид, с ваксината със сигурност ще е поне 2 пъти по-бързо.....

24

Анонимен

преди 3 години

"Срамно ниският брой ваксиниран....."Пеевската гнус по Дарик радио и казаха да пръдне, а те се ***.

23

Анонимен

преди 3 години

Близките на Коритаров дали ще ви повярват?!

22

Анонимен

преди 3 години

За ковиваксърите би било от полза ако осъзнаят, че измеримо и доказуемо са нискоинтелигентни и наивни хора. В момента не е възможно да има човек с нормална или висока интелигентност, който при изобилието от информация би се "ваксинирал"доброволно с експерименталните, вредни, неработещи псевдоваксини.

21

Анонимен

преди 3 години

При положение че съм прекарал вируса и вече имам антитела доказано от кръвен тест защо трябва да рискувам с ваксина при положение че може да умра от ваксината. Звучи пародоксално да си прекарал вируса и да умреш от ваксина!!!!!