49

Анонимен

преди 3 години

"Експерти: Отказът на Борисов от депутатско място бил очакван"Отказът му от политиката въобще като цяло не само е очакван, но и препоръчителен. Да не казвам задължителен. Да си отвори някоя кръчма на село за да изпълнява истинското си призвание.

48

До 36

преди 3 години

"Петър Христов беше убит на 8 януари 2018 година пред офиса си в София."Хайде погледни в гуглето, ако имаш толкова интелектуален капацитет!

47

Анонимен

преди 3 години

Не може Борисов да работи с хора ,които пречат да изпълнява качествено и добросъвестно работата и поставените задачи.Тази борба не е лесна !

46

мак

преди 3 години

Отговорен политик след провала на избори напуска шефското място в партията. герб не са чак толкова големи победители както им се искаше, т.лупа да беше се отказал да е "лидер", вместо това се отказва от депутатско място. Значи пренебрегна драгия избирател, преотстъпва мястото си на друг, освен това не ще в нс, защото няма да има какво да казва на заседанията. Едва ли ще има възможност за монолози и самоизтъкване и джиткане с джипка.

45

Анонимен

преди 3 години

Прочети още на: https://dnes.bg/izbori-2021/2021/04/09/zapadni-izdaniia-slavi-e-na-hod-igrata-na-krienica-svyrshi.486388Гласувах за триото за да влязат в НС , защото това бяха хората разбутали нещата с/у Гешев , Борисов . ДБ развяха Доган. Протестите нямаха партийна окраска , но размърдаха надеждите на хората. Сега обвиняватеизбирателите на ИТН , но забравяте , че тези които бяха на власт, докараха тези резултати.Дори и да има трудности са за предпочитане пред досегашното статукво , което умело се подкрепяха взаимно , когато имаха изгоди.

44

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

до Пролет 2021човече, вземи да се върнеш за година-две в Кар.лук.ово не са те излекували, живееш в повече от две реалности, а при две е шизофрения

43

Убиец е..

преди 3 години

А пък той собственоръчно Иван тодоров-Доктора,Мишо Бирата,Ало Танов и поне още десетина по малкоизвестни!

42

Пролет 2021

преди 3 години

Нормално си е да го тресе страх. За толкова години само плашеше и се хвалеше. Сега вече вижда истината, а тя е че съсипа България. Както Тодор Живков я съсипа преди 30 г. Ще се върне към времената на мутрите, а може би и по-рано, когато беше активист, член на БКП и сътрудник или доносник на ДС. Колко от убитете през прехода хора му тежат на съвестта. Просто не е истина как управлява страната цели 11 г.

41

Анонимен

преди 3 години

Новите партии на протеста освен, че се договарят задкулисно помежду си зад гърба на българския народ вече разпределят властта с мафиотските групировки, които ги спонсорираха за изборите.

40

Анонимен

преди 3 години

То си го влече джипката и онлайн монолози, какво ще ходи в парламента, че и диалог да води.

39

Анонимен

преди 3 години

Депутатите на ГЕРБ (бивши и настоящи )и други използваха неговата мекост и отстъпчивост и успяха да се докопат с интриги и постоянство до някое място, откъдето още по обилно да изливат своята отрова върху другите ,върху неугодните им върху тези които не са с тях.В тях няма чувство за благодарност ,а само лични интереси.Всичко е правено с далечна прицел.".Членовете на партията по места сееят раздори, скарват хората, обиждат ги безпричинно, убиват тяхната вяра в справедливостта, отчайват ги .

38

до 29

преди 3 години

Къде видя тези нови партии да управляват, бе *** гербав ?

37

До 37

преди 3 години

Убиха собственика на модна къща Агресия пред дома му в Бистрица 2016 и мн други не се прави на луд

36

Анонимен

преди 3 години

До До 29Борисов вече е в оставка и не управлява, моето момче. Вижте си анархията, която предизвикахте с вашите викове Оставка.Оставка за българският народ сега, който е убиван, обиран и малтретиран от жълтопаветните шпицкоманди, финансирани от Дубай и Москва.Бойко Борисов се бореше за българските интереси, за България, а вашата цел е ликвидирането на страната и създаването на Задунайская Губерния!

35

Анонимен

преди 3 години

Абе откъде накъде Великата тиква,международник,обединител на Западните,Източните и всякакви Балкани-Идолът на простите ще се излага да е обикновен депутатин))

34

Анонимен

преди 3 години

Назови ми едно убийство през през управлението му?

33

До 29

преди 3 години

Борисов още не се е оттеглил,той управлява. А поръчковите убийства не са спирали през целия 12годишен период на управлението му. Убиха доста големи хора, даже един бивш полицай прехвърлен от него в НАП да движи далаверите.

32

Анонимен

преди 3 години

Прав е,няма работа в Парламент пълен с клоуни.

31

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТо не става само с хвърляне на яйца, искат се качества, експертност. Но откъде такива неща у смачканаци, които цяло лято се търкаляха пияни по жълтите павета. По къси панталони и евтини фланелки за 5 лв.Може ли да протестираш пред държавни институции, да те снимат телевизиите и да си облечен като ц.ървул?

30

Страх

преди 3 години

Го гони. За последен път публично се появи миналата година в Техно центъра и появата му предизвика сблъсъци. Как ще се появи в НС, като ще го плюят, или да отиде в президентството. Страх го тресе от народната любов.