9

Христо Христов

преди 3 години

Еми нали вся власть советов е срещу него, реваха, кълняха го и човекът им показа, че не иска имунитет!Хайде сега да видим правителството и министрите на Слави. Подозирам обаче, че няма да ги видим. Сега вече трябва да се работи, а не да се пее! Едно е да водиш монолог от кабеларката, друго е да влезеш в диспут с опоненти, които знаят повече от тебе :)))

8

Venceremos

преди 3 години

"Експерти" : вувузелки на Хунатата на кратунковците. Свърши се с Борисов. Време е да спрат да ни занимават с проблемите му и от това да правят някакъв топ медиен слон. И понеже тия и двечките са от обслужващия персонал удобно са пропуснали дори да намекнат, че т.нар. му "отказване" от статута на депутат е изцяло в разрез със законите и конституцията на България. Но то при него това си е тренд

7

Анонимен

преди 3 години

ОНЗИ ДЕН УБИХА "БИЗНЕСМЕН" НА ОКОЛВРЪСТНОТО ..... С ЕДИН ИЗСТРЕЛ В ГЛАВАТА. КЪВ БИЗНЕСМЕН, БЕ ... ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРЕСТЪПНИК. СЪЩИЯ КАТО ТОЯ ОТ БАНКЯ! АВТОКРАДЕЦ !

6

Анонимен

преди 3 години

Защо се отказва да е депутат Борисов? Да не се е родил като министър председател? Или е абониран за тоя пост? Как ние, Народа сменяме десетки длъжности докато работим през живота си, а той се мръщи да е депутат?

5

Ф.С.В.

преди 3 години

Благодарим на такива социолози и политолози- Благодарение на ТЯХ ГЕРБ пропадна в небитието))) ТЕ гарантираха на Бойко че ще е първи--ДА ПЪРВИ Е!!! -САМО ЧЕ ОТЗАД НАПРЕД!! АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

4

Анонимен

преди 3 години

Борисов и ГЕРБ загубиха над 400 хиляди гласа, но не са се отказали от контрола върху държавата. Борисов знае, че без този контрол е г-н Никой и това той не приема, засега. Освен това обвързаностите му с Пеевски, Доган, Гешев, Цацаров и някои олигарси го заставя да използва целия ресурс, с който разполага, за да нанася удари на прохождащата в парламента опозиция. Вече го прави и виждаме първите резултати.

3

Хитовете

преди 3 години

Сбогом, дано си щастливаУтре далече от менДруга любов по-красиваЗнам ще те спре някой ден

2

Анонимен

преди 3 години

Арестант.

1

Анонимен

преди 3 години

Излезе, че не Слави се е скрил, а една тиква се катурна сама извън Парламента.