447

Анонимен

преди 3 години

Минаха ли изборите. Щото чам да оправят държавата, да се почувствам малко европейци.Кой ще ни оправя, че да знам за кого да гласувам.

446

ятак

преди 3 години

браво боико , винаги с верен ход . одръпнисе и ги остави да управляват . такъв цирк в европа не е имало досега.ю . 4алгаджията се скри като *** . *** вместо да се гръмне исперкуляса ептем , галевица ве4е се скара с отровният *** . и стана така 4е бг ще се управлява от банда луди . след половин година бг ще си ме4тае за боико .

445

Калинките треперят

преди 3 години

Тролчетата гърбави-също. Сега няма кинти, малее ще трябва да работят. Споко- ягоди за бране в Англия колкото щеш!

444

Пешо Тъпото

преди 3 години

Кога почват протестите?

443

Край

преди 3 години

Слави подкрепя РадевБСП подкрепя РадевМая и мутрогоните подкрепят РадевМи Радев да напуска благата службица и става Премиер . Да вкарва Бб в затвора и да идва благоденствиетоАааа. А дали го може Летеца НЕ Не е това чивека

442

Коко

преди 3 години

Западните издания да не се претесняват защо не се претесняваха когато се биеха хора без причина по улиците когато се крадяха бизнеси когато им се продъниха ушите за дива корупция да не ги изброявам всички недъзи на политическата карикатура Борисов сега много притеснени всичко е ясно служебен кабинет и президентът да ги почва по домува книга

441

Анонимен

преди 3 години

Бойко бил самовюбен..Ха Ха ХаНепознавате Слави Трифонов!!Той е Бойко Борисов и Николай Бареков събрани в един човек.

440

До 567

преди 3 години

Коооооолко дълго години съществува тази телевизия 78.Щото дъъъъъълги е едно, а една две години звучи друго.

439

Анонимен

преди 3 години

Г-н Трифонов е огромен нарцис. Tой непонася критики към него, това го вбесява и изкарва извън нерви. Това го твърдя, като човек работил за 7/8 продукшън ООД дълги години.Слави много добре знае, че като политик ще има негативи и критики към него и това не му харесва никак.Той обича 100% от хората да гообичат и аплодират като на концерт в зала Армеец.

438

Анонимен

преди 3 години

СлаФчо става САМО за опозиция... Да критикува и задава неудобни въпроси. За друго няма потенциал. Затова сега се крие.

437

Анонимен

преди 3 години

Не вярвам,че някой е гласувал за чалгаря-мутра Слави, просто някак манипулираха изборите. Той и затова уж събираше 78 стотинки и вероятно са откраднали данните на плащащите 78 стотинки и други и са ги вкарали като гласували за Слави,без хората да знаят.Затова всички трябва да гласуват и да е задължително гласуването,не гласуваш ли, спиране на всички сметки за 3 месеца или затвор за 1 месец

436

Анонимен

преди 3 години

Честито на всички п р а з ноглавци от Варна, които гласуваха за чалгата и вкараха в парламента 4 депутата нямащи абсолютно нищо общо с Варна. Сега те са перфектно представени в парламента. То по умно решение как да вземеш от това да гласуваш за вятъра. Празна глава ум не и трябва, тя си е брулена тиква.

435

Анонимен

преди 3 години

Слави е дъното на всички дъна за България! Това е унижение за държавата ни.За съжаление, външна сила не позволява на останалите партии да съставят правителство с ГЕРБ и без Трифонов или без ГЕРБ и без Трифонов и политиците ще се подчинят на тази глупост.Все пак се надявам ,да е добро правителството.

434

559

преди 3 години

Слави имал план казваш. Брех, че той да не е писател бре.Верно ще те учуди. Но теб.

433

До 559

преди 3 години

Не си особено умно ,на мама умничето гласи го за големец па стана кенефаджия!

432

Анонимен

преди 3 години

Тия на запад явно по добре знаят от нас какво се случва.Ми знаят ми.Даже и намекват. Как да не знаят. Нали са определили покоса. Ай ся видим как ще превърнем колонията в независимост.Щото кандидати философи да управляват много, но робът си е роб.

431

Анонимен

преди 3 години

Народа е казал:Тихите води са най-опасни.Така че Слави и партията му си имат план и когато го изпълнят на Бойко свят ще му се завие.

430

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ кога върнаха мандата, че Слави да е на ход? Пропуснал ли съм нещо, или тая конституция вече за нищо я нямаме?

429

Гласувам за ИТН

преди 3 години

Квичите ли Герберски ***??Квичете, квичете, Слави ще ви измете всичките и от парламента и от политиката и от сладките държавни службички.Аз ще си сипя още една ракия и ще се наслаждавам на квиченето.Време е да изхвърлим баклика.

428

Честито

преди 3 години

На всички, които са гласували за него. Няма такава държава, вярно, но няма и такова поведение. Лошо е да объркаш нещо в което си безспорно добър, с друго, в което си абсолютен лаик...Факт.