7

УчинДолецот.....

преди 3 години

Тепърва ще се види в приключение !Едно е да плещиш пи чи масали по 7/8, друго е политиката.Тук се иска яко д упе, а не обеци по ушите ......

6

Анонимен

преди 3 години

Има си Конституция ГЕРП са на ход като видяха провала си на изборите и веднага прехвърлиха горещия картоф в градината на Слави. Що никой не се интересува от провала на ГРОБ, а се интересува от Слави. Един депутат като се закълне, че ще работи по съвест как тъй ще го ръчкат *** гласувай тука *** гласувай там. Смешна държава със смешни хора от алчност и интриги ще се затриете.

5

Анонимен

преди 3 години

Според мен Слави в момента е в ролята на Тръмп, когато беше избран за президент. Ще му е много трудно, защото мафиотските и политически лобита са много силни и ще излеят срещу него де що има пумия, само и само да го представят в лоша светлина. Тръм, колкото и да беше постоянно оплюван и да му бе създаден имидж на ку-ку, имаше една доста неудобна политика за задкулисните американски агенции, антивоенните и националистически политики, които водеше бяха много неудобни. Дано ние прогресираме.

4

Анонемен

преди 3 години

Чалгаря дет се прави все на голям мъж се крие като мишка и не знае какво да прави...тя тая работа чалгар гнусен не е като оная работа макар,че ти и за оная работа не ставаш щом не можа една жена да завъртиш за толкова години.

3

Анонимен

преди 3 години

Mного ви дразни мълчанието, нали ? Президента да връчи мандата на победителя, да предложи той правителство, както си му е редът. Тогава търсете Слави . Има си ред. Знам, че не сте свикнали със спазването на законите и конституцията, ама сега ще ви се наложи

2

Анонимен

преди 3 години

Абе къде е батко Слави

1

реалнафантазия

преди 3 години

Не разбирам защо и тези от Герб и тези от антигерб се радват всеки като победител след като близо 60% от хората не са представени в парламента... Цяла Европа ни се чуди, но най-вече ни се смее. :)