21

Анонимен

преди 3 години

Този директор сякаш никога не е ходил на училище.Децата заедно в клас, означава пълна липса на дисциплина в массоия случай и нищо не научават. При дистанционното обучение децата най-накрая имат шанс да се научат да учат.

20

гогич

преди 3 години

До МатематикътМатематИка, даскалите, като всички останали хора, се разболяват извън училище или университета. Миналата седмица преподавателкатра на детето в у/нито им съоббщи, че е с ковид - къде се е заразила според теб, след като от ноември м.г. са онлайн??

19

Математикът

преди 3 години

Уважаем Директор, има ли информация колко учители са болни в други училища и как се осигуряват заместници, за да няма свободни часове? Много интересно днес медиите поднасят данните за Ковида, внушавайки че показателите са чудесни, ваксинацията върви и други " розови" неща. Не казват обаче за драстично увеличената бройка на болните в интензивните отделения и за намалението в броя заразени, което е отчетено и с намален общ брой тестове. Успеха изглежда е все още пожелателен, а не реален. Лицемери.

18

Анонимен

преди 3 години

Ау... Какъв заблуден човечец... :))) "Те са сами пред екрана, могат да чуват това, което се говори, но да не минава през главата им. Не могат да се концентрират." Верно ли ? А в час не могат да дремят или да се разсейват? Или да си цъкат на телефоните? И то в най-добрия случай! Щото може и да играят футбол в стаята! Не вярвате? Ами не е за вярване, да, но това е нормалното ежедневие на едно разпасано столично училище, което има претенцията, че е от добрите!

17

Анонимен

преди 3 години

Ние от Герб всичките сме многу убразовани и сме с вишшу убразование присаствено, а вие дету не ни харесвъте сте бес пари и многу ***. Пукайте се от ят.

16

до Златена

преди 3 години

Па оти ти требе да моеш да четеш? Само излизаш и казваш "Скъпи колеги, драги сънародници, положението върви към подобрение и предприемаме адекватни мерки". Общо взето трябва да говориш като за месечния си цикъл и как си взела превръзки с крилца. Всичко ще отмине и няма да се оплескаш. И така всеки месец.

15

Златена

преди 3 години

Образувание не ни е нужно за да станеме политици. И аз съм убразована и вече съм депутатка от Герб

14

Анонимен

преди 3 години

Престанете да си правите експериментите с децата, че положението с образованието е трагично. Пример ще дам. Идва при мене едно момче, завършило у-ще миналата година. Такъв грозен почерк... 3 пъти си писа молбата и нищо не се чете. Но разбрахме, че е от Люлян и от еди кой си блог. Остави ни и jsm за кунтакт. Хилехме се, ама то не е никак смешно.

13

учителките

преди 3 години

И ние учителките от феисгрупата Учителки за безопасно образование сме възмутени от опитите на разни директори да ни заразяват против нашата воля и да ни отнемат свободата да си стоим в къщи. Искат да ни свалят маските и да умреме. Срам и позор.

12

Повърня

преди 3 години

Повърнах от страххх че и този Директор иска да ме зарази и да умра от Ковид.

11

Повърня

преди 3 години

Аман от този Директор!Трябва да му се забрани да говори на това недоразумение и колегата му Стаматов. Натрапват ни непрекъснато полуразсъжденията на разни нарциси, като че ли няма други хора в тая система!!!

10

гогич

преди 3 години

Алоооо, пъзльовците 1, 3 и 6 - ако искате, стойте още 5 години в мазетата с маски и не се месете в живота на нормалните хора. Не стига, че мерките не дават резултат и затворени-незатворени вируса си върви, ами и изкуствено сринаха икономиките и съсипаха живота и психиката на младите....Вижте и Англия, и Гърция и Австрия - голямо затваряне и пак много заразени...Затова да се отваря и който е болен - да се лекува, останалите навън и тва е.

9

До Куку?

преди 3 години

И този продължава да бъде директор!!!!!!! А защо директорите на училища нямат мандатност?? Те са несменяеми, като тяхната синдикалистка Такева.

8

Мая Топалова

преди 3 години

Нищо ново не ни казва този директор. Знаем, че присъственото обучение е в пъти по-добро от дистанционното. Но след като обстоятелствата налагат он лайн обучение, не е нужно да кършим ръце и да обяснаваме едно и също. Това е положението! Ами ведай си Боже, да има военни действия. Тогава децата изобщо не ходят на училище. Пример: по време на войната в разпаднала се Югославия учениците не са ходили една година на училище, а после са им признали съответния клас и никой не си скубе косите!

7

tryo

преди 3 години

Докога ще ни натрапвате голия директор Александров, подмазвача Стаматов и баба Яга от синдиката? Тези хора са в основата на хаоса в образованието

6

до 1

преди 3 години

Нарича се безотговорност. Те отварят, защото знаят, че няма да са вече на този пост. Затова и Вълчев направи това с учениците, без да мисли за последствията.

5

123456

преди 3 години

Напълно подкрепям директора!

4

Куку?

преди 3 години

Този директор се снима дибидюс гол ако си спомняте и снимките изтекоха. В образователната система все хахавелници работят

3

До 1

преди 3 години

Нарича се безнаказаност.

2

Зоро

преди 3 години

Директора влиза ли в часове или си дреме в кабинета?