15

Анонимен

преди 3 години

Преди 15-тина години, когато почнаха да се предлагат противогрипни ваксини, три години поред си слагах такава, и от личен опит мога да кажа че това е не просто безполезно, а много вредно нещо. И 500 вида ковид-грипни ваксини да има, и не просто безплатни да са, а пари да ми дават - няма да си сложа.

14

ах тези скептици

преди 3 години

Защо ли не искат да се ваксинират? Ами защото-1) са набързо приготвени без да се задълбочават много с клинични изпитания- за сравнение Инвермектина има 50 независими клинични изпитания,над 300 публикации,хиляди пациенти излекувани от Ковид и не го одобряват,2) стрничните ефекти са малко плашещи или пък съвсем неизвестни-за дълъг период от време,3) неизвестна е степента на защита -за колко време и за колко щамове 4) от предишни ваксини за SARS-1,върви дело за хиляди деца с наролепсия след ваксина

13

до8

преди 3 години

И аз мислех като теб. Преди да починат близки.

12

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябват 20 скапани вида ваксини.Дай ни "Sputnik V" и ела гледай дали няма да се ваксинираме.

11

до11

преди 3 години

Иска ми се да лъжех.... Ама не. ;-(

10

Анонимен

преди 3 години

До от СелоКак лъжеш, срам ме е за теб. Дано поне си изкрал за една вноска по кредита.

9

от Село

преди 3 години

Много съселяни не искаха да се ваксинират, за да не умрат от ваксината. Е, отидоха си от Ковид. Свободен избор. Или подбор. Това му е хубавото на демокрацията.

8

Анонимен

преди 3 години

"При хора над 70 г. не съм виждал да протича заболяването леко" - ами да, скапан грип е. Двама роднини над 70 г., със сериозни придружаващи заболявания, по десет-петнадесет дена го караха, с антибиотици. И сега са ок. Аз съм карал тежък грип две седмици, когато бях на 25 г. Не е приятна болест. И не е чума, ебола или антракс, айде да не се превземаме!А под 60 години - трябва да имаш прдружаващи ПСИХИЧНИ заболявания, за да си сложиш експериментална, неработеща грипна ваксина.

7

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да се ваксинирам. Мутафчиев к Кантарджиев ме отказаха още с първото си появяване на екрана.

6

до3

преди 3 години

Е то толкова са и лекари. Заразяват пациентите си и те умират. Големи лекари, няма що.

5

Анонимен

преди 3 години

Приончета, някой? Малко луда крава? Предлагаме безплатно, и ще ви пази донякъде от грип.

4

Анонимен

преди 3 години

Търсете статията за полисорбат 80 във ФЕЙСА!

3

Анонимен

преди 3 години

Covidshield е индийската търговска марка на Астра! Преди дни имаше статия, че 30 годишна украинка е дала фира в момента на ваксинацията с това! Вероятно някакъв шок! Не, че модерната и "фризера" нямат такива! Имат!

2

МНЕНИЕ

преди 3 години

Сега исканията ще се обърнат - защо в България няма Внос на Астра Зенека , след като целия Свят се Ваксинира с нея ?Американците и Англичаните се ваксинират с АЗ , а за ЕС пращат Модерна и Пфайзер .

1

АстроПитек

преди 3 години

Опит от мен:След Астрата - мъж - два дни треска. Възрастна и млада жена - без странични ефекти.Засега.