35

пияница мистик

преди 3 години

Аз се ваксинирах отзад.На колене пред огромния портрет на Бойко, който съм закачил над спалнята си.

34

Анонимен

преди 3 години

До БауТе и изгубилите властта така сами са си виновни, ама чалгата им е виновна.

33

Анонимен

преди 3 години

Само във фермите се ваксинира на конвейер. Така ли изглежда демокрацията за общопрактикуващите лекари?

32

Бай Пешо

преди 3 години

Защо не искам да се ваксинирам ли? Ами по много причини, една от тях е че досега никой не казва колко време трае имунитета след ваксина. Вече има инфо от ваксинирани, които 3 месеца след ваксината имат минимално количество антитела. Тогава ясно защо мълчат и бързат. За да набоцкат повече хора. После ще кажат че трябва реваксинация. И така по 4 пъти на година падаш под иглата. Е извинявам се, ама каменна имунна система няма да издържи на това. Всичко е за пари а не за здравето на хората

31

Анонимен

преди 3 години

За да съм напълно ясен ще кажа:Ейнджъл небесен да слезе да се ваксинира пред мен, пак не слагам тая отрова.

30

Анонимен

преди 3 години

Ковид представлението приключи в БГ.Ако искате да тровите народа, измислете нов вирус и изиграйте постановката като хората.

29

Анонимен

преди 3 години

и 2000 ваксини да има всичко е измама

28

Лекар

преди 3 години

В гората ще заживея, но няма да се ваксинирам с експериментални ваксини

27

Анонимен

преди 3 години

Процедурата по ваксинация е пределно ясно разписана - 20% се ваксинират от страх, 30% чрез медиен ежедневен терор, 30% защото ще си загубят работата и социални придобивки. Останалите 20% са задължени, защото вече 80% са се ваксинирали, и който не го направи се поставя извън закона. Добре дошли в Новия световен ред.

26

Анонимен

преди 3 години

Стига занимавайте хората с глупости бе ! И с вашия измислен китайски грип

25

Бау

преди 3 години

не са особено умни. За това са бедни, но държавата им е виновна :D

24

Никой

преди 3 години

До 26Не искаш странични ефекти като тромбози и смът, хахаха, че те ваксините за Кромид именно с тази цел са направени. Много сте хората, ядете, сеереете, цапате природата и пречите на почивките на богаташите като им правите тарапана, глъчка и дискомфорт. Я марш да се ваксинирате. Искали да живеят! А Бели Гея как мисли? Риторичен въпрос. Или може да попитате африканчетата за които Бели се е погрижил.

23

Анонимен

преди 3 години

Ако 20-те вида ваксини са "качествени" като АЗ, разбира се, че хората ще се въздържат!Не сме в Средновековна Европа, искам качество и безопасност, не съм против ваксинирането, напротив, твърдо ЗА, но ако може страничният ефект да не е смърт от тромбоза!

22

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Нарочно бавят рекомбинантните протеинови ваксини!

21

Да,да, ама не

преди 3 години

До 21 Виж какво е полисорбат 80! Има статия във ФЕЙСА! Интересна е!

20

до Габровеца

преди 3 години

бързат, защото на лъжата краката са къси. и винаги, когато искат да измамят някого, вкарват спешност, за да няма време жертвата да се усети и да размисли. така е и при телефонните измами - хвърляй парите през балкона, че е спешно!

19

Не доктор

преди 3 години

Само като прочетете или си пуснете клипче с официалната информация как работят всичките т.нар. ваксини и ако имате обща култура, едва ли ще поискате тази гнус. Отделно че в листовките на същите с черен обърнат триъгълник е отбелязано, че са на експериментално ниво. Не ми трябва да съм лекар за да проумея, че Астрата ми вкарва чуждо ДНК на някакъв бацил което се синтезира с моето ДНК. Не ми трябва да съм лекар за да разбера, че Фризера и Мъдерата ми вкарват чуждо РНК което ми обърква гените.Мерси

18

Ник

преди 3 години

ако направят живота невъзможен без отрови и сертификати за получени дози, остава избора - по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. ужасният край може да постигне и тези, които са направили живота на хората невъзможен.

17

Габровец

преди 3 години

някаква доктора починала днеска от ковид.Била с две дози на пфайзер ,може да проверите ,че не си измислям.Затова бързат сатанистите веднага да ваксинират,защото като почне истинския голям мор ,всички ще се откажат .Така има няколко месеца до леталния изход и ще набоцкат доста хора .Ох добре ,че никога няма да се ваксинирам !Опазил ме Господ от отровите на Гейтс!Амин!

16

Пловдив

преди 3 години

Повишаване на заразените и смъртните случаи се случиха,след ваксинирането на хората.Факт.