24

Анонимен

преди 3 години

Ама този материал от г-жа Христова ли е? Щом е така, значи не заслужава четене, и да не говорим дори за коментиране.

23

Перифразирам:

преди 3 години

Закона за неизбежната самоотбрана - в България той гласи, че ако някой те нападне с нож, можеш да използваш самоотбрана с нож, ако някой почне да те стреля с огнестрелно оръжие имаш правото да извадиш своето и да го гръмнеш. Ако ти тръгне с нож, а ти го гръмнеш се води, че си превишил неизбежната самоотбрана и си виновен. Сега това е спорен текст ако са трима и са с ножове и налитат аз Ко правим? Да кажем наръгам единия с моя нож и другите ме наръгват в гръб. Или вадим нещо огнестрелно или газов

22

Вие не разбирате...

преди 3 години

Аз твърдо вярвам в две неща - първата и втората поправка на конституцията на САЩ и въпреки, че това са техните, а не нашите поправки (ние нямаме такива) - Свобода от всяко подтисничество и робство и правото да носиш оръжие за да защитаваш свободата си. А когато врагът използва неконвенционални информационни оръжия като свещенниците можеш да им отвърнеш със същите според българския закон. Ако ги гръмнеш или заколиш е против закона (колко удобно за тях)

21

Още се чудя:

преди 3 години

За тоя *** инжинерен похват включващ некъв пън, неква скала, неква тухла и некви дърво как да го кръстя. Не работи при берсекови състояния, само при хора извадени от равновесие и със скъсани нерви. Дървото е резерва ако с тухлата не улучиш! Много варианти има за наименование.ПСТ - звучи готино!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20"Твърди водеща фигура в КГБ"Мхм, защо ли не ме учудва, че русофилчетата директно поемат твърденията на "водеща фигура от КГБ" като истина?

19

Анонимен

преди 3 години

Значи кралското семейство симпатизиращо на нацистите не е виновно. Виновни са пак руснаците, че не са ги изнудвали, а са се държали като джентълмени. Гадни руснаци!

18

Мда

преди 3 години

Ако не притежава , ще ги изфабрикува !

17

Вижте сега:

преди 3 години

Има различни видове ***.та и обикновено именно тъпотата е пречка в тънкото изкуство да не се прецакват сам. Много хора твърдят, че няма полза от тъпотата, но ето ситуация - подивял дивак се е залетял към теб със страшен бяс , зад теб има много *** камик ( камък демек) една стъпка настрани в точния момент и дивака се центрира в скалътъ точно достатъчно да му се случи случка с тежък предмет в последствие!

16

1

преди 3 години

До Анонимен 14Другарю, тия неща можеш да ги разправяш на тролчетата дето са на по 30 и надолу годинки, не на тия, които сме го живяли това.

15

Симпатии

преди 3 години

Към нацистките си роднини ....смях това за Сакскобургите ли се отнася!!!!

14

Аб Вгз

преди 3 години

Ратайковски показа как кърми сина си Звездата е щастлива да е майка

13

Анонимен

преди 3 години

До 1Глупости говориш, никога не са обиждали никоя държава през соца, камо ли да навредят на някоя държава, пропагандата и лъжите срещу източна Европа ,вкл. и Русия обаче са факт!Даже през соца никога не са разделяли Европа,учехме за целия континент и само добри неща, култура,география,икономика,полезни изкопаеми,климат за всяка държава,продаваха и литература на европейски класици,музика, пропагандата идва точно от обратна посока,от запад за изток,все ние сме им черни,вече стават банални!

12

1

преди 3 години

"Да. Да, можем да го направим, но не бихме".\ТОВА е фразата, по която можете да разберете дали КГБ наистина има нещо.НЯМА нещо, което КГБ НЕ БИ направило, ако може да навреди на Запада.:)))))))

11

Анонимен

преди 3 години

Тачер не е служила на Англия, тя е обучавана в школата на Фрийдман,която е крайно вредна за населението на която и да е държава и само нанася вреди, затова е била толкова кървава тиранка! Сваля го от поста и той умира,колко удобно!

10

до 8

преди 3 години

Не точно ако бяха американците досега да са ги изнудвали хиляди пъти.Между другото и те имат данни които редовно ги ползват за стотици държави.Докато руснаците имат данни ,забутват ги в някой архив и не ги ползват. За това е притеснението ,някъде в архива има данни и някой може да ги намери.Дори им се чудят на неефективното ползване на данни на руснаците.В това отношение са трудни за разбиране.

9

Бачкатор

преди 3 години

Какво КГБ бе ало ? Има ФСБ, ГРУ и Росгвардия !!! Тия западняци съвсем изтрещяха !

8

Barba Ganios

преди 3 години

..."veroiatno " Neli .....

7

Анонимен

преди 3 години

браво на руснаците,могат да нацепят когото си поискат на тая планета

6

MaйMyнaтa

преди 3 години

Колко е кралско тва семейство, ако некви хартии са му проблемот

5

Анонимен

преди 3 години

Ако той е шпионирал срещу нацистите, а не срещу дъжавата си,какъв ви е проблема тогава?А Тачер освен да унищожава и създава безработица,не само Англия и гражданите на Англия,но и други държави и хора и е поддържала кървавия диктатор Пиночет, нищо полезно не е направила,спокойно може да я наречем кървавата лейди!